Annem benden bıktı

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba nasıl söyleceğim bilmiyorum 3 4 aydır çok berbat bir ruh hali içindeydim. Başıma gelmeyen kalmadı. Vu şene gerçekten katlanamıyorum çoğu şeye. Aygazda çaydanlığı yakmistim. Oradan başladı her şey. İşte benden habersiz ay gazi bundan sonra yakma sürekli sorun çıkarıyorsun baban gibisin sana katlanamıyorum dedi. Daha öncede aygazda bir şey pişirirken saçım geldi yuuzm falan yanmıştı. İste her yeri yakıyorsun. Biktim senden ayni baban gibisin. Sürekli sorun çıkarıyorsun. Diğer insanlarda sorun yaşıyor ama senin gibi yapmıyor ama sen sürekli sorun sürekli sorun. Namaz kılmıyorsun ondan bunlar başına geliyor git namaza başka. Bunalımından biktim ayni baban gibisin hicbir şey yapmıyorsun dedi. Daha bir sürü şey. Annem ya benden bıktı ya ben nereye gideyim ya yormuşum onu var ya resmen evde iki düşman gibiyiz

sanırım ben ciddi problemliyim, annemin dediği hiç bir söze alınmıyorum annemde bana der hemde çok daha fazlalarını,yaptığım işi beğenmez, düzenimi beğenmez, tembel bulur bir tek yemeklerimi översonrasında mutfağı berbat etmişsin deyip tekrar yorum yapar..annedir döverde severde :)bukadar takılmak bana anlamsız geliyor anne babanın sözlerine

Anne bu illa söylenmelik konu bulur
Ben 12 yaşımda ,annem çalıştığı için evi pırıl pırıl yapmıştım da terlikler neden yerde diye suratı asılmıştı görünce. Şaka gibi dimi.
Ben yorulmasın diye tüm gün o yaşta koca evi temizlemiştim,sen ocakta orayı burayı yakıyorsun.Bırak da söylensin.
Sevgili mevzularını abartma ayrıca,psikolojini mahvetmene gerek yok kıytırık bi sevgili için.

Sacini caydanligi falan yakarak kimseyi hayal kirikligina ugratamazsin. Bir namissuzluk mu yaptin para mi caldin sadece skarlik yptin. Kendine bu kadar yuklenme
Bu iki haftadır falan sigarayada başladım bilmiyorum ben iyi bir evlat değilim sanırım sürekli babam gibi hayalkırıklığına uğratıyorsun diyor

Annemle babam karşılıklı "hah işte anasının/ babasının kızı" diye birbirlerine atarlar ben hata yaptığımda. Ama en yakınındaki insan bunları diyince gülüp geçiyorsun. O kadar ciddi algıladığın için bence bu durumdasınız. Annenin hoşuna gidecek şeyler yap dayanamaz zaten. Her yaptığın hata için annene ekstra 2 güzel söz söyle git yanına sarıl, sevdiği yemeği yap, kahve yap analı kızlı için bi de fal bakın karşılıklı. oh.

Babamdan çok çekti beni ona benzetmesi yaralıyor. Ne gördümse yakınlarımdan gördüm biktim hepinizden ayni onun kızsın diyip duruyor ayni onun gibisin demesi bilmiyorum

Namaz kilmamana sinirlendiği için böyle davranıyor. Başka nedeni yok bence. Rahatsizsan sen de onu sevindirecek şeyler yap.

Kızlar benden bıktida bu kadar mi bıktı sen bu sene okulu kazanamazsan seni evlendiririm dedi

anneler bunları cocuguna demez dememeli de zaten hem gozumuz gibi bakıyoruz buyutuyoruz olup sonra bıktım senden baban gibisin soyle boyle diye cocugunun ozguvnini sıfırlamaz yani normal degil..varsa bir sıkıntı cozmeye calıssın diycem ama konusmak gibi bir durumunuzda yok heralde devamlı boyle sen soylesin boylesin hali var gibi

Bilmiyorum benden bıktı bundan sonra sana iyi davranmak yok dedi bende yurda geçicem artik ya da abimin yanına biraz önce bana sen üniversiteyi kazanamazsan seni talibin çıkarsa veririm dedi madem benden bu kadar sıkıldı bende abimin yanına giderim konuşmak pek mumkun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…