Annem benden bıktı

Annenizin derdi sizinle degil de daha cok babanizlaymis gibi geldi.

16 yaş ergen başlangıcı hormonal dengenin değişmesi demek kırabilirsin ,dökebilirsin ama bunlar kalıcı değil geçici asıl sorun annenin özgüvenini zayıflatması bence otur ona bir mektup yaz onun neler söylememesi konusunda hangi harektleri seni üzdüğünü bence içine atma annen bilsin ne kadar üzüldüğünü

Bak Canm kendinde berbat bi ruh halindeyim demişsin belki annende öyle bi haldedir.ohoo benimki neler diyo bazen ertesi gün hiç bişey olmamış gibi konuşuyorum annen sonuçta napıcaksın

Çok iyi anlıyorum seni, belki de çok benzer durumlar yaşıyoruz. Benim de kafasında olaylar kurup beni suclardı. Olmayan şeyler yada çok basit şeylerden beni suçlar sutun tasması vb.. Peki daha önce aranız nasıldı yani bir mesafe var mı ona derdini sırrını anlatabilir miydin, belki de babana sinirli. Belki de bu mesafeden sen onu seviyorsun ondan bu sözleri görmek yaralıyor. Değiştirmek bizim elimizde değil sanırım ama uzak kalıp kendini ozletmek mantıklı olabilir

Annenin sözlerini hatta daha fazlasını Emin'im çoğumuz duymuşuzdur annelerimizden, iyi niyetinden şüphen yoksa aldırış etme, annedir sonuçta, bu sözlerinden ben pek art niyet görmedim, benim annemin yanında melek seninki .
Hem biraz dikkat et niye bu kadar dalgınsın, yazık değilmi canına, hiçbirşey sağlığından önemli değil unutma

Annen senin onu psikolojik olarak yormandan bahsetmiş. Demek daginik ve dikkatsiz birisin. Dikkatsizliklerinde onemli ateşle ilgili konularda. 3 yaşındaki cocuk gibi seni niye takip etsin. "Biktim yani senin kendine zarar verici hareketlerde bulunmandan seni takip etmekten kendine ceki duzen ver." diyor. Bunda ne var. Sende bir zahmet kendine bak. Kim olsa bunalır.

Anneden ayrılcan mı :) hemen boşanma davası ac kız anneden ayrılınır mı anne vatanıdır anne yardır anne candır canandır herkes seni bırakır ama anne bırakmazzzz istisnalar hariç kötüleri var tabi aöa sen daha ergensin kuzum evlendiğinde ah anam dersin

Babani sevmiyo galiba.. onun cocugu gibi goruyo olabilir mi seni?

Annen, senin eve ve kendine zarar vermenden korkuyor olabilir,seni alip karsisina acik acik tatli dille nasihat etmiyor kizip bagiriyor, cunku her insanin iletisim sekli farkli,sen de benim yasimda olsaydin annen ne derse desin dinlerdin susar sakinlesmesini bekler sakinlesince konusmaya baslardin kemdini ifade ederdin ,ama sen henuz minik oldugun icin bunu dusunemiyorsun.

Bu da çok iyimser oldu. Bebeğini denize atan, öldüren ana babalar var.
Anne babalık kutsal değil, bazıları bunu başarıyor, bazıları başaramıyor.

Biliyorsunuz ki sadece bir canlıyı dünyaya getirene anne demiyoruz.
Ben gerçek annelikten bahsediyorum.
Öylelerine bırak anneliği, insan bile degiller.

Annen ciddi bunalımda. Desteğe ihtiyacı var kadıncağızın. Sana değil kimseye tahammülü kalmayacak şekilde yıpranmış. Annenin terapi alması lazım olayın seninle ilgisi yok.

O sigarayı da bırak. Genç yaşta cildin ciğerin mahvolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…