Nasil yani annenle nasil ayrilacaksin?Kızlar ben kararimi verdim annemle sanırım artik ayrilmamiz gerekecek
Annenin sözlerini hatta daha fazlasını Emin'im çoğumuz duymuşuzdur annelerimizden, iyi niyetinden şüphen yoksa aldırış etme, annedir sonuçta, bu sözlerinden ben pek art niyet görmedim, benim annemin yanında melek seninkiMerhaba nasıl söyleceğim bilmiyorum 3 4 aydır çok berbat bir ruh hali içindeydim. Başıma gelmeyen kalmadı. Vu şene gerçekten katlanamıyorum çoğu şeye. Aygazda çaydanlığı yakmistim. Oradan başladı her şey. İşte benden habersiz ay gazi bundan sonra yakma sürekli sorun çıkarıyorsun baban gibisin sana katlanamıyorum dedi. Daha öncede aygazda bir şey pişirirken saçım geldi yuuzm falan yanmıştı. İste her yeri yakıyorsun. Biktim senden ayni baban gibisin. Sürekli sorun çıkarıyorsun. Diğer insanlarda sorun yaşıyor ama senin gibi yapmıyor ama sen sürekli sorun sürekli sorun. Namaz kılmıyorsun ondan bunlar başına geliyor git namaza başka. Bunalımından biktim ayni baban gibisin hicbir şey yapmıyorsun dedi. Daha bir sürü şey. Annem ya benden bıktı ya ben nereye gideyim ya yormuşum onu var ya resmen evde iki düşman gibiyiz
Kızlar ben kararimi verdim annemle sanırım artik ayrilmamiz gerekecek
Bu da çok iyimser oldu. Bebeğini denize atan, öldüren ana babalar var.Hiç bir anne-baba evladından bıkmaz.
Bu da çok iyimser oldu. Bebeğini denize atan, öldüren ana babalar var.
Anne babalık kutsal değil, bazıları bunu başarıyor, bazıları başaramıyor.
terapi alıyorum ve ise yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?