annem benden nefret ediyor

tabiki aile çok önemli.. başıma bişey gelse üzülrler... ama işte annem benden çok hoşlanmıyor.. evladı gibi görmüyor.. ne yapsam batıyor.. bilmiyorum çok mutsuzum.. ben küçükken annem beni çok severdi şımartırdı..şimdi sevmiyor çok belli.. :a015:

annedir sevmez olmaz mı okumak meselesıne gelıncede arkadasa katılıyorum ablanın okulu bıttıgınde senın hemen kazanap gıdecegının garantısı varmı?? çalıs kazan ve oku olmadı hem oku hem çalıs ne cok insan var o şekılde okuyan sen nıye yapamayasın kı allah hepımızın yardımcısı olsun sadece senın degıl herkesın bı derdı var.:1no2: senın anlattıkların senın bakıs açın annenı otuttur suraya kım bılır o neler der sen anneın gormedıklerını anlatıyosun annende emınım senın gormedıklerını anltır hayat kısa deymez bir kıza bırak anneni takıl sen hayata hihoyyyt gelip geçici şeyler bunlar 2 sene sonra gülersin ben kk ye buunları yazmısdım ya ben bunlarımı dert edıyodum dıye geçer güzelim geçerrrr:enbuyukkk: :hulya:

durumunuza çok üzüldüm.. Allah sabırlar versin size öncelikle. Ailede kendinize en yakın gördüğünüz kişiyle bu sorununuzu paylaşabilirsiniz. Bu durumun sizi ne kadar üzdüğünü dile getirebilirsiniz. Acaba annem beni seviyorda ben mi fark edemiyorum ? ya da daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var diyerek bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz..

babamla konuşabilşyordum bunları. babam anneme sabretmemi ve susmamı cevap vermememi onu üzmememi söylemekten başka bir şey yapmıyor. şimdi çalıştığı için gece gelmiyor çoğu zaman.ablam annemin küçük versiyonu. fark yok hatta çok benziyorlar fizikende. herkes küçük zeliha der ona tavırları bile aynı.. ama yinede ablamı seviyorum. ben ailemdeki herkesi seviyorum. ama biraz sevilmeye ihtiyacım var

annedir sevmez olmaz mı okumak meselesıne gelıncede arkadasa katılıyorum ablanın okulu bıttıgınde senın hemen kazanap gıdecegının garantısı varmı?? çalıs kazan ve oku olmadı hem oku hem çalıs ne cok insan var o şekılde okuyan sen nıye yapamayasın kı allah hepımızın yardımcısı olsun sadece senın degıl herkesın bı derdı var.:1no2: senın anlattıkların senın bakıs açın annenı otuttur suraya kım bılır o neler der sen anneın gormedıklerını anlatıyosun annende emınım senın gormedıklerını anltır hayat kısa deymez bir kıza bırak anneni takıl sen hayata hihoyyyt gelip geçici şeyler bunlar 2 sene sonra gülersin ben kk ye buunları yazmısdım ya ben bunlarımı dert edıyodum dıye geçer güzelim geçerrrr:enbuyukkk: :hulya:

inşallah geçer..

şu an o kadar sinirliyim ki ! bir anne evlat ayırımı yapar mı !

artık paylaşmak istiyorum bunu.. bu gün yaşadığımı anlatayım yeter size..

bu sabah ön dişimdeki sızı ile uyandım. dilimle yokladığımda diş etim şişmişti. ablama söyledim önemsemedi geçer dedi. annem öğlen işinden dönünce bana çamaşırları neden asmadğımı sordu peltek konuştum öyle şiş ki hala öyle üst ön dişin arkası fındık kadar şiş.. anne dişim çok ağrıyor dedim... sen zaten neye yararsın dedi bana ! kafamı yastığa gömdüm diş ağrımı geçirmeye çalışıyorum beynime girmiş ağrı dediğine bakın. bu ne ki ? gargaramı sordum ablam buzdolabına koyuyordu bulamadım evde. annem ne dese beğenrsinz ? '' kızım sen malsın şu evdeki sandalyeden farkın yok seni başkalarımı yönlerndirecek sen eşyanı bilmiyor musun ? sen gerçekten malsın '' alt tarafı ilacın yerini sormuştum ! ondan sonra kıyamet koptu ! babamı aradı evi terk ediyorum ben bu kızla uğraşamıyorum hep böyle bu kız evde bi işe yaramıyor.. babam benimle konuştu falan.. o kadar çok ki böyle durumlar bizim evde.. boğazımda kitle vardı tirodit yüzünden annem hala beni sinirlendrrdi bağırınca ağrı girdiğini hiç düşünmezdi..

annem sakinleşti ben ağlıyordum ağrıdan. antibiyotik vermeyi akıl etmişti. bana doktora gidelim dedi. 'bir şey istmiyorum işine git '' dedim oda o zaman ağlamaya hakkın yok sus dedi bana madem doktora gitmiyorsun ağlama dedi kolumu sıkıyordu bunalrı söylerken..

.....

ve kavga ederken sevgilimin manyak olduğunu benimde onun yüzünden manyak olduğumu söyledi.
üniversite öğrencisi bir sevgilim var. hayalim onun yanına gitmek ama 2 yıllık onun okulu bende istemedim. bu tercihlerde yazağım istemeye istemeye. dersaneye gitsem bu ortamda nasıl ders çalışacağım.. ve inanın kaç gün ablamda üni.ye gidiyor ben gidince bu insanlar emekli maaşı ile ne yapar dedim. vazgeçtim dersaneye giderim dedim. hatta 2 sene sonra ablam dönünce gideyim anne dedim !!! ve annem bana sen evlat mısın der ! yardım edin artık katlanamıyorm :çok üzgünüm:

:uhm:

ya kızlar annem gelmiş şimdi de seni psikolağa götüreceğim dedi aradı psikoğu yokmuş bu gün ama ya kendisi tedavilik bana diyor gideceksin itiraz istemem... bilmiyorumkismile

aileler aalesef ki evlat ayırımı yapıyorlar. bende abim okusun diye gitmedim 2 sene ara verdim okuluma. dershaneye göndermediler para yetişmiyor ne yapayım girdim konfeksiyonda çalıştım evin giderlerini karşıladım. abimde özel yurtlarda kaldı yemeği beğenmezmişde dışarıdan yemek yermiş beyzade. ben burada sefillik çekerken o... tabi bitiremedi okulunu. bende işten çıktım 2 yıllıkta olsa üniv i bitirdim. işten çıktığım için bana tavırlar yaptılar. o 2 yıllık okulumu bile burslu okudum onlara zararım yoktu yani. okulum bitti 1 sene evde durdum ondada sinirlerimi bozdular sonra işimi buldum. tüm paramı eve vermeme rağmen yinede abime yamadılar tüm paralarını. en son geçen sene restimi çektim yeter artık ben evlat değilmiyim dedm ve aylarca konuşmadım. en sonunda onlarda anladılar benim değerimi şimdi ayırım yapmıyorlar. ama senelerin birikimiyle sinir hat safhada gidiyor.
yapacağım şey sabırlı olmak ve 2 yıllıkta olsa okulunu okumak. sonra çok çalışıp güzel bir iş bulşma ve hayatını kurtarmak. ondan sonra sana bişey demeye hakları olamaz.
daha yolun çok başındasın sabırlı olmayı öğren.

geçen akşam sofrası kurdum.. ve annem sofraya binbir türlü kulp buldu.. yok bu neden böyle yok bu neden şöyle.. ablam biel dayanamadı ve anne yeter artık dedi. ben o kurduğum sofrada oturamadım bile! halbuki amacım annemi mutlu etmekti. akşam güzel sofra görecekti. bir kaç eksik var diye aşağılaması gerekmez. kzıım şunu unutmuşsun dese kırmadan ? ben evde her dakika yatıyor değilim elbette yapıyorum iş. ama annem kçük şeylere bu kadar tepki neden veriyor? geçende ağladı babamla tartiştı üzüldüm annecim ağlama dedim. beni kovdu ablam vardı yanında... babamın gelemdiği bir gece yanında uyumak istedeim çık git uyuyacağım dedi. bunlar yapılır mı söyleyin ya.
Canım kızım sana hak verdimyerimseniben
Sen anneni memnun etmek ve onu sevindirmek için elinden geleni yapıyorsun ama annenin böyle bir niyeti yok....Herşeye kulup bulucak...Bende kız evlat büyüttüm kızım benim iş yapar yemek yapar ben iyi olmasada onun hevesi kırılmasın diye.. olsun kızım yeni öğrenen biri için yinede güzel bir dahaki sefere daha güzel olur dedim...Senin bu durumunu anlıyorum bu kadarını değilde azda olsa bende yaşadım .annem kardeşimi ayrım yapıyordu mesala benden saklı onunla gezmeye gidiyordu ...Birde kardeşim benden güzeldi..herkes ona sen çok güzelsin diyodu benim yanımda...bana çirkin demezlerdi ama imalı imalı söylediklerinden anlardım...Çok üzülürdüm o yaşlarda niye öyle yapıyorlar diye....
Sana ne diyeyim şimdi bilmiyorum ama annen rahatsız bir insan heralde babamla tartıışıyo diyorsun...Seninle tartışıyor babanı arıyor bütün bunlar biraz normal değil galiba:bbo:
Annen takıntılı bir insanmıdır???

ya kızlar annem gelmiş şimdi de seni psikolağa götüreceğim dedi aradı psikoğu yokmuş bu gün ama ya kendisi tedavilik bana diyor gideceksin itiraz istemem... bilmiyorumkismile
Annende gitmesi gerekiyor canım tek senin gitmenle olmaz bu iş :1no2:

Canım kızım sana hak verdimyerimseniben
Sen anneni memnun etmek ve onu sevindirmek için elinden geleni yapıyorsun ama annenin böyle bir niyeti yok....Herşeye kulup bulucak...Bende kız evlat büyüttüm kızım benim iş yapar yemek yapar ben iyi olmasada onun hevesi kırılmasın diye.. olsun kızım yeni öğrenen biri için yinede güzel bir dahaki sefere daha güzel olur dedim...Senin bu durumunu anlıyorum bu kadarını değilde azda olsa bende yaşadım .annem kardeşimi ayrım yapıyordu mesala benden saklı onunla gezmeye gidiyordu ...Birde kardeşim benden güzeldi..herkes ona sen çok güzelsin diyodu benim yanımda...bana çirkin demezlerdi ama imalı imalı söylediklerinden anlardım...Çok üzülürdüm o yaşlarda niye öyle yapıyorlar diye....
Sana ne diyeyim şimdi bilmiyorum ama annen rahatsız bir insan heralde babamla tartıışıyo diyorsun...Seninle tartışıyor babanı arıyor bütün bunlar biraz normal değil galiba:bbo:
Annen takıntılı bir insanmıdır???

annem raporlu obsesif :1ninca:

canım çok üzüldüm şu anda benim de ailemle sorunlarım var ve senin yazdıklarını okuyunca şükrettm
diyecek bişey bulamıyorum Allah annene akıl fikir versin
tamam annenin de rahatsızlığı olabilir ama biraz kişiliğiyle de ilgili nasıl insan kızına o.. der
malesef ben de buna benzer şeyler duydum ailemden

canım çok üzüldüm şu anda benim de ailemle sorunlarım var ve senin yazdıklarını okuyunca şükrettm
diyecek bişey bulamıyorum Allah annene akıl fikir versin
tamam annenin de rahatsızlığı olabilir ama biraz kişiliğiyle de ilgili nasıl insan kızına o.. der
malesef ben de buna benzer şeyler duydum ailemden

annem değil ablam dedi o.. diye

Back
X