şu an o kadar sinirliyim ki ! bir anne evlat ayırımı yapar mı !
artık paylaşmak istiyorum bunu.. bu gün yaşadığımı anlatayım yeter size..
bu sabah ön dişimdeki sızı ile uyandım. dilimle yokladığımda diş etim şişmişti. ablama söyledim önemsemedi geçer dedi. annem öğlen işinden dönünce bana çamaşırları neden asmadğımı sordu peltek konuştum öyle şiş ki hala öyle üst ön dişin arkası fındık kadar şiş.. anne dişim çok ağrıyor dedim... sen zaten neye yararsın dedi bana ! kafamı yastığa gömdüm diş ağrımı geçirmeye çalışıyorum beynime girmiş ağrı dediğine bakın. bu ne ki ? gargaramı sordum ablam buzdolabına koyuyordu bulamadım evde. annem ne dese beğenrsinz ? '' kızım sen malsın şu evdeki sandalyeden farkın yok seni başkalarımı yönlerndirecek sen eşyanı bilmiyor musun ? sen gerçekten malsın '' alt tarafı ilacın yerini sormuştum ! ondan sonra kıyamet koptu ! babamı aradı evi terk ediyorum ben bu kızla uğraşamıyorum hep böyle bu kız evde bi işe yaramıyor.. babam benimle konuştu falan.. o kadar çok ki böyle durumlar bizim evde.. boğazımda kitle vardı tirodit yüzünden annem hala beni sinirlendrrdi bağırınca ağrı girdiğini hiç düşünmezdi..
annem sakinleşti ben ağlıyordum ağrıdan. antibiyotik vermeyi akıl etmişti. bana doktora gidelim dedi. 'bir şey istmiyorum işine git '' dedim oda o zaman ağlamaya hakkın yok sus dedi bana madem doktora gitmiyorsun ağlama dedi kolumu sıkıyordu bunalrı söylerken..
.....
ve kavga ederken sevgilimin manyak olduğunu benimde onun yüzünden manyak olduğumu söyledi.
üniversite öğrencisi bir sevgilim var. hayalim onun yanına gitmek ama 2 yıllık onun okulu bende istemedim. bu tercihlerde yazağım istemeye istemeye. dersaneye gitsem bu ortamda nasıl ders çalışacağım.. ve inanın kaç gün ablamda üni.ye gidiyor ben gidince bu insanlar emekli maaşı ile ne yapar dedim. vazgeçtim dersaneye giderim dedim. hatta 2 sene sonra ablam dönünce gideyim anne dedim !!! ve annem bana sen evlat mısın der ! yardım edin artık katlanamıyorm :çok üzgünüm: