- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Tam burda biraktim okumayi. Kendin verdigin kararlarin sorumlusu kendinden baska hic kimse degilbende ondan görerek sözlüme aynılarını yaptım ve bu sevebpten annemden uzaklaştım
huy edinmişim küçüklüğümden beri yanındayım üzüm üzüme baka baka kararır keşke öyle olmasaydımTam burda biraktim okumayi. Kendin verdigin kararlarin sorumlusu kendinden baska hic kimse degilsonuclarinada kendin katlanirsin. Bundan dolayida kimseyi cezalandiramazsin. sucu baskasinin üstüne yikma. Madem biliyorsun ki sannenin yaptigi kötü ve iyi degil neden taklit ediyorsun yapmasaydin.
Peki anne seni korumuyormus baskalarina karsi. Sende yapmiyorsun?! Anneni sana kötülüyenlere sen anneni korudun mu? Ayrica annemi kötülüyen aslaaaaaa benim arkadasim olamaz.huy edinmişim küçüklüğümden beri yanındayım üzüm üzüme baka baka kararır keşke öyle olmasaydım
Okurken çok zorlandım. Burada yazarlardı hep “hani nokta, hani virgül” diye, haklılarmış.
Anneniz kendi ailesinden çevresinden gördüklerini yapıyor sizi ona göre yetiştiriyor. Anladığım kadarıyla gerçekten iyi niyetli biri. Arkadaşlarınıza sizin paylaştıklarınızı söylemesi geçmişteki dostlukları günümüzdekilerde karıştırması ile ilgi. Benim annem yakın arkadaşım olmayan biri ile ilgili bir paylaşımımı arkadaşımın yüzüne vursa ben de üzülürdüm doğru.. ama siz annenizin huyunu biliyorsunuz yakın arkadaşlarınız yani bu konuşmaları tolere edebilecek kişiler dışındakileri annenizle niye bir araya getiriyorsunuz ki?
Komşuluğun olduğu yerlerde nişanlısı birini itse (ki sonuç olarak tartaklamış) herkes birbirine söyler. Anneniz sizi korumuş bu olayın aşkını sormak istemiş ne şanslısınız.
Annenizi küçük gören kişilerden uzak durun. İnsanlar anneniz içim böyle şeyler söylüyor ve duyuyorsunuz bir cevap yapıştıramıyor musunuz?
Anneniz onca çaresizliğin içinde size bakmış. Siz de nişanlanmışsınız. Ne iş yapıyorsunuz? Annenizle bu kadar itiş kakışın için girecek kadar vaktiniz var mı? Çalışmıyorsanız hemen iş bakın. Huylarını beğenmediğiniz annenizden daha iyi bir anne olmanızın yolu ekonomik özgürlüğünüzden geçer. Siz iyi olun annenizi endişelerini en aza indirin.
Telefonu yere atmalar, hediyeleri saklamalar-dökmeler çok çocukça ve sağlıklı bir ruh hali değil. Siz de iyi değilsiniz ve kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Çevrenizi ve dost bildiklerinizi gözden geçirin-nişanlınız size niye öyle davranıyor bunu düşünün. İleride bu onun sizi itip kakmasının önünü açabilir.
Peki anne seni korumuyormus baskalarina karsi. Sende yapmiyorsun?! Anneni sana kötülüyenlere sen anneni korudun mu? Ayrica annemi kötülüyen aslaaaaaa benim arkadasim olamaz.
balık burcu musunuzÇok üzgünüm kusura bakmayın hızlı hızlı yazdım özür dilerim
Babam bütün parasını bana harcar, ne zaman bi yere gitsem arabayla götürür getirir... Evlenmedi annemden sonra 17 yıl... Araları da çok iyi saygılılar, anneme 1 kez bile kötü söz salak bile dememiştir... Nişanlımla uzaktan yakından alakası yok, babam hasta annesine bakıyor annesiyke yaşıyorAnnen ne kadar sorunluysa sende o kadar sorunlusun.
Kendini düzelt sonra annene yardımcı ol.
Ne senin suçun var ne annenin. Zor bir hayat yaşamışsınız belli.
Babana gelince, çöpsüz üzüm yanında çocuk yok bakma sorumluluğu yok belki yeni bir hayat kurdu, hayat ona güzel. Herhalde çok iyi bi adam olur.
Annenizin kıymetini bilin ayrıca, nişanlınız gayette tartaklamış sizi, sizin gözünüzü açmaya çalışıyordur. Ne emeklerle yalnızlıkla büyüttüğüm kuzumun bırak omzunu biri kılını ittirse dünyayı dar ederim.
Değilim :)balık burcu musunuz
Güzel kardeşim, babanla karşılaştırmadım ama annen sana paranın satın alamayacağı hayatını adamış. Baban annesine annen sana.......Babam bütün parasını bana harcar, ne zaman bi yere gitsem arabayla götürür getirir... Evlenmedi annemden sonra 17 yıl... Araları da çok iyi saygılılar, anneme 1 kez bile kötü söz salak bile dememiştir... Nişanlımla uzaktan yakından alakası yok, babam hasta annesine bakıyor annesiyke yaşıyor
Ayrıl demek o kadar kolay ki...Güzel kardeşim, babanla karşılaştırmadım ama annen sana paranın satın alamayacağı hayatını adamış. Baban annesine annen sana.......
Ve nişanlında bi cacık değil, sana zamanında ailesinin yanında vurmuş yıllardır nişanlısın problemlisiniz küfür müfür hak getire.
Ayrıl o adamdan, annenle babanı karşılaştırma ve ilaçlarını düzenli kullan. Hiç birşey için geç değil.
Dile kolay gelecek o kadar şey yaşadım ki, yıllardır seni oyuncak gibi parmağında oynatan adamdan ayrılmak hayatın gerçeklerinin EN KOLAYI.Ayrıl demek o kadar kolay ki...
Evlendiğimizde bir yastıkta kocarız biz diyebiliyor musun?Ayrıl demek o kadar kolay ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?