Annem beni . .......diye sever.

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
Annem beni …. diye sever.

hadi arkadaşlar boşluğu dolduralım..herkes annesinin ona nasıl hitap ettiğini yazsın :)

mesela benim annem beni canım kızım diye sever.

Kızııııımm deyişi vardır dünyaya bedel

haydutcan yine ne halt yedin
kızım kızım yazık o kocana...

" deve" diye sever çatlak karuu =)) Ben annemin Bitanecikk hörgüçlü devesiyim.. kazmasıyım.. psikilojik delisiyim.. sen depresyonla doğdun zaten kızıııııııııım der hep.. abimle ablam da "ayıcık" diye severler.. ailece manyaklar ya Bunlar. abim Böcük der Bi de sık sık..

beni annem domatesim diye sever. bana hamileyken deli gibi domates yermiş.. ablamlar hep dalga gecer benle bu yüzden. çocukken bişeye üzülsem ağlasam hep domates ezilmişte salçamı olmus derlerdi ama yinede cok seviyorum eeee anne deyince hersey güzel geliyor insanın kalbine kulagınaaa :)))

annem beni lahanam,turşum,karabiberim diye sever ama bu kelimleri hep aynı sırayla söyler

Annem beni deli kızım diye sever ablama da "bizim evin delisi" der kadın 2 tane deli doğurmuş

annem beni kara kuzum, ablamı da kınalı kuzum diye sever. ayyy bak çok özledim yine

güzel kızım diye sever.. birde süslü ve pasaklı der:)

deli kızım

kara kızım (karada değilim ama söylüyor işte:2:)

huysuzda olsan seni seviyorum

bebeğim

annem beni kucağına oturtur, miniciğim diye sever canım annem benim!!

ama beni hep "hennas" diye çağırır, ne demekse artık

beni fareli köyün kavalcısı diye sever.küçükken bu kitabı okurken böyle demişti.o gün bugün hala söyler.babam da babasının kuzusu diye sever.

nazli kizim diye sever

simdi ise kadersiz kizim diye seviyor canim annem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…