Annem beni . .......diye sever.

Anneciğim kızımdan sonra toruşumun annesi diye seviyor sağolasıca...

herşey diyor yani yavrum,annemm,bitanem,bebeğim,nur yüzlüm,güzel kızım,nazlı kızım,narinim benim,dünyalar güzelim,sonraaa mavişim falan gb

kızdıdğımı bilidiği için kara kızım diye sever çoğunlukla(bembeyazım çünkü)
yada annesinin birtanesi diye sever

sarı kızım,sarı kuzum,sarı papatyam,süslü pakizem.. diye sever en çok sarı kuzumu kullanır

bu yaşıma kadar annemin beni sevgi sözcükleriyle sarmaladığını hiç anımsamıyorum ketum bir kadındır dış görünüş olarak içi çok duygusal olsada ,o asla bunu yansıtamayanlardan.bu konuda tamamen zıt olduğumuz için sürekli tartışırız hatunla ama şu var ki çok fedakardır her anne gibi,önce çocuklarını düşünür..sevmek hep bişiylere katlanmak sanırım:26: çok isterdim farklı bir ilişki olsun aramızda,zaman zaman bunalıma soksada... açığı babamla kapatıyorum ,tam tersi çünküü

var öyle anneler yanlız değilsin bence,belli edemiyor kimisi

Benim annem beni Tosun Kızım diye sever 4,500 doğmanın verdiği tombul halimden kalma bir durum sanırım.
Her ne kadr şuan 1.68 boyunda 52 kg olsamda

Kara kızım diye sever genelde bezende bebeklik yaparım gider kucağna flan otururum o zamn da koca dana diye sever :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…