ANNEM BENİ EVDEN KOVDU

Ucuztaslar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
23
4
1
32
merhaba
annemle uzun süredir sorunlarımız var. defalarca yaptığı gibi bu gün de evden kovdu beni. onun için tek kızı ablam. benden nefret ettiğini söylüyor. uzun süredir devam eden bir ilişkim var. kasımda sevgilim askere gidecek ve diğer yaşananlar nedeniyle de tam yanında olmam gereken bir dönemdeyim. onun annesiyle olan yakınlığına hatta annesinin bana karşı olan yakınlığına bile hayranım. ama annem bana yaşadığım evde artık nefes aldırmıyor. ne yapacağımı şaşırdım. babam için katlanıyordum ama kendime zarar veriyorum artık. bir de yüksek lisansı kazandım. evden ayrılırsam gerçekten her şeyi götürebilecek miyim bilmiyorum. bu evde yaşadıkça da sağlıklı kalamayacağım. tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Baban veya ablan ne diyor bu duruma?
ablam mutlu beni suçluyor annem de ablam da dünyada sevilmeyi hak etmenin tek yolunun evimizin temiz olmasından geçtiğini düşünür. ben temizlik yapsam da o lafı söyleyip yaptığımı beğenmezler. babam beni sürekli destekler ama ona böyle evden kovduğunu felan söylediğimde ayırmaya çalıştığımı düşünür annem onun için de ayrı bir laf söyler yani. babamın şahit olduğu şeyler dışında haberi olmuyor.

aslında bunu düşünüyorum ama sevgilim gidecek yanınnda olmam gerekiyor aklı bende kalacak

O zaman otur psikolojik şiddete katlanmaya devam et ne diyelim

Ünv. mezunu aklı başında insansın neden aklı sende kalsın çocuk musun ki? Kalırsa da kalsın yani, sevgiline sebep neden psikolojik şiddete katlanasın?

aslında bunu düşünüyorum ama sevgilim gidecek yanınnda olmam gerekiyor aklı bende kalacak
24 saat çalışacak değilsiniz ya..
Zamanda ayırabilirsiniz..
Bazı başarısız hikayeler başarı hikayeleri doğurur..Yüksek lisansı başarılı bir şekilde bitirmeniz dileği ile..

ablam mutlu beni suçluyor annem de ablam da dünyada sevilmeyi hak etmenin tek yolunun evimizin temiz olmasından geçtiğini düşünür. ben temizlik yapsam da o lafı söyleyip yaptığımı beğenmezler. babam beni sürekli destekler ama ona böyle evden kovduğunu felan söylediğimde ayırmaya çalıştığımı düşünür annem onun için de ayrı bir laf söyler yani. babamın şahit olduğu şeyler dışında haberi olmuyor.
O zaman babana durumu açıkla restini çek ve ayrıl o evden

babamın beni tek başıma herhangi bir iş için göndereceğinden emin değilim. onu kırmadan ayrılmam icin de kendi mesleğimi yapmam lazım. sosyal hizmet mezunuyum iş bulamadım, yüksek lisansım yaşadığım yerde değil çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem de şehir nedeniyle zor geliyor. yinede eğitim başlayınca işe gireceğim eve dönmemek için

belli bir yaşa gelince aileyle yaşamak çok zor bir zanaat. bu yüzden ben de liseyi kazandığımda da üniversiteyi kazandığımda da hep uzak yerleri tercih ettim. araya özlem girmesi vs o kadar iyi geliyor ki. artık eve her gittiğimde el üstünde tutuluyorum. ayrıca kendi düzenim var ve kafam rahat:rapci:

Saçmalamayın. İş bulun para kazanın kendi hayatınızı kurtarın sevgiliniz de asker dönüşü iş bulursa evlenirsiniz. İşleri karmaşık hale getirmenin bir anlamı yok. KPSS ile atanabilirsiniz bir zahmet oturup çalışın

Saçmalamayın. İş bulun para kazanın kendi hayatınızı kurtarın sevgiliniz de asker dönüşü iş bulursa evlenirsiniz. İşleri karmaşık hale getirmenin bir anlamı yok. KPSS ile atanabilirsiniz bir zahmet oturup çalışın
umarım şu tavrınız bir gün sizede yapılmaz artık bu bölümden atanmak sandığınız kadar kolay değil son atamada iki kişi alındı ve 93 puanla kapandı

umarım şu tavrınız bir gün sizede yapılmaz artık bu bölümden atanmak sandığınız kadar kolay değil son atamada iki kişi alındı ve 93 puanla kapandı
Ben kpss ile az kişi atandığı bir yere girdim ama demagoji yapmanın alemi yok hangi sınav kolay bu devirde. Tırnaklarınla Söke söke almak varken erkek arkadaşımın aklında kalır derseniz sizin işiniz zor

Bu arada 2016 yılı atamalara baktım her ilden en az 1 tane kadro boş ve 65 puanla atanmış millet 80 puanla iyi yerlere atama var. 2017 geçeçek 2018 var sızlanmak yerine çalışın şansınız yüksek bence

Niye akli sende kalsin canim. Bir suru bayan ailesinden ayri yasiyor ogrenciler sehir disinda hatta yurtdisinda okuyr. YL kazanmissin zaten. Yurda basvur bir de ise gir. Her bolum problem cikarmiyor devam konusunda. Problem oluyorsa da is saatlerini ona gore uygun secebilecegin bir yer bakarsin. Bizim bir arkadas gazetede part time calisiyordu. Sabah erken saat ise gidip ogleye dogru da okula geciyordu mesela. Bulursun hir seyler. Temizlik yapiyorsan ama begenmiyorlarsa onlarin problemi ama gercekten ozensiz yapiyorsan daginiksan bilemem.

Kediler, köpekler bile kendi evlatlarını koruyup kollarken bu tarz insanlar beni çok üzüyor. Allah yardımcın olsun canım. Üniversite mezunuymuşsun. Gir bir işe çalış mümkünse evini ayır. Annen bile olsa kimse sana böyle davranamaz. Okuduğun bölümde bi işe girmek zorunda değilsin. Yeter ki seni şu an idare edebilsin alacağın maaş

merhaba
annemle uzun süredir sorunlarımız var. defalarca yaptığı gibi bu gün de evden kovdu beni. onun için tek kızı ablam. benden nefret ettiğini söylüyor. uzun süredir devam eden bir ilişkim var. kasımda sevgilim askere gidecek ve diğer yaşananlar nedeniyle de tam yanında olmam gereken bir dönemdeyim. onun annesiyle olan yakınlığına hatta annesinin bana karşı olan yakınlığına bile hayranım. ama annem bana yaşadığım evde artık nefes aldırmıyor. ne yapacağımı şaşırdım. babam için katlanıyordum ama kendime zarar veriyorum artık. bir de yüksek lisansı kazandım. evden ayrılırsam gerçekten her şeyi götürebilecek miyim bilmiyorum. bu evde yaşadıkça da sağlıklı kalamayacağım. tavsiyelerinize ihtiyacım var...
yüksek lisanı erteleyip mesleğinizi yapmanızı tavsiye ederim bişeyler düzene oturunca tekrar yaparsınız acilen kurtulun o evden...

Back
X