ANNEM BENİ EVDEN KOVDU

Annenizin sizden nefret etme sebebi ne ? Yani bir anne evladından kolay kolay nefret etmez,hele ki Türk toplumunda kız evladı evden kovmak biraz uç bir durum. Burada yazmadığınız başka şeyler olabilir mi ?

Sevgilin sağ salim gitsin gelsin inşallah. Ama o üzülür bu üzülür diye katlanma birşeye. Sen o evde kalmaya devam ettğnde sevgilin askerlik dönüşü belkide çok sağlıklı birini bulamayacak karşısında. (Ruh sağlığı açısından)

Kendin için birşeyler yap.
Allah yardımcın olsun.

Malesef kendim yaşamasam nasıl bir anne atar evden derdim. Evet sizi çok çok iyi anlıyorum. Annenin evlat ayırması kadar acı birşey olamaz.

Şimdi sizde kurtarın kendinizi. Işe girin evi ayırın bir kuru ekmek yiyin gerekirse yada evinizde bi kilim olsun ilk basta ama lütfen kendinize ait olsun. Birgün gelir hersey icin gec olabilir.

Iş çıkışı yine sevgilinle ol. Ama az olsun aşın kaygısız olsun başın.

Kusura bakma ben kendi biyolojik anneme hep nefret duydum şimdi bana ihtiyacı olacak o en sevdigi kızı ona bakmayacak dünya böyledir. Muhtać olacagı kapı benim...
Sizinde öyle olacak dedigim gibi kusura bakma ama ben senin de benimde bizim gibi anneye sahip insanların annelerinide allah islah etsin. Ben affetmiyorum sende affetme öyle birini.

Malesef kendim yaşamasam nasıl bir anne atar evden derdim. Evet sizi çok çok iyi anlıyorum. Annenin evlat ayırması kadar acı birşey olamaz.

Şimdi sizde kurtarın kendinizi. Işe girin evi ayırın bir kuru ekmek yiyin gerekirse yada evinizde bi kilim olsun ilk basta ama lütfen kendinize ait olsun. Birgün gelir hersey icin gec olabilir.

Iş çıkışı yine sevgilinle ol. Ama az olsun aşın kaygısız olsun başın.

Kusura bakma ben kendi biyolojik anneme hep nefret duydum şimdi bana ihtiyacı olacak o en sevdigi kızı ona bakmayacak dünya böyledir. Muhtać olacagı kapı benim...
Sizinde öyle olacak dedigim gibi kusura bakma ama ben senin de benimde bizim gibi anneye sahip insanların annelerinide allah islah etsin. Ben affetmiyorum sende affetme öyle birini.

Babanız da kırılırsa kırılsın , kör mü olanları görmüyor mu, bazı babalar bilselerde anneleri üzerlerine sıçratmamak için susuyorlar , eğer aksi ise sizin haklı olduğunuzu er ya da geç anlayacaksınız, kendi yolunu çiz ve çık o evden

aslında bunu düşünüyorum ama sevgilim gidecek yanınnda olmam gerekiyor aklı bende kalacak
Sevgiliniz kasımda gidecekmiş o zamana kadar anca zaten iş bulur gidersiniz onunla ne alakası var ki anlamadım. O gidene kadar hep onunla ilgileneyim, iş güçle uğraşmayayım falan mı diyorsunuz? Eğer öyleyse işte kasım gibi başlarsınız çalışmaya ona göre iş bakarsınız.

annen seni evden atmış yorumlarda iş bulun çıkın evden denmiş siz hayır sevgilime bakmam lazım demişsiniz sorun göremedim

Bir sebebi olmali ama, genellikle kucuklerin ustune dusulur tam tersi.. Bu anne kiz iliskinizde bilinmeyen garip birsey var

Sevgilin kasımda gidecekmis zaten sen bir an once is bul.
Yuksek lisans artı is hayati derken baya yogun bi tempo olur annenle ablan daha az canını sıkar. Hatta gorusmezsin. Baban da sık sık ziyaretine gelir.
Sevgilinin gitmesini bekleme o gidince birden bosluga dusersin.
Sosyal hizmet ogrencisi olarak gayet iyi anliyorum seni. Puanlarin ne kadar yuksek oldugunu ve nasil torpiller döndügünü biliyoruz.
Sen en iyisini yapmissin yuksek lisans ı kazanarak. En garanti olan akademik kariyer. Başarılar diliyorum

Back
X