- 23 Ağustos 2020
- 4.767
- 9.103
- 108
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Bazi anneler toksikve narsistdir, onları kendi haline bırakın ve kendi yolunuza bakın...Büyük konuşmak istemiyorum ama bir anne neden kızını kıskanıyor
Aldığımı sattığımı yediğimi içtiğimi gezdiğimi saklamaya başladım.
Bu çok üzücü değil mi
Paylaşmak istedim kıskandı
Hep hani bana dedi
Yoruldum
Onu da çok yedirdim gezdirdim hediyeler aldım
Şükür teşekkür bilmedi
Bunaldım
Böyle anneli paylaşımlara çok üzülüyorum hem bir anne olarak hem de bir evlat olarak. Umarım siz yanlış anlıyorsunuzdur.Ben bir annenin evladını kıskanmasını gerçekten kaldıramamBüyük konuşmak istemiyorum ama bir anne neden kızını kıskanıyor
Bu çok üzücü değil mi
Hep hani bana dedi
Yoruldum
Şükür teşekkür bilmedi
Bunaldım
anneniz ve babaniz ayri mi? veya esinden gormedigi ilgiyi sizden gormek istiyor olabilir mi?Büyük konuşmak istemiyorum ama bir anne neden kızını kıskanıyor
Bu çok üzücü değil mi
Hep hani bana dedi
Yoruldum
Şükür teşekkür bilmedi
Bunaldım
Bu valla benim kayınvalidem ya.Büyük konuşmak istemiyorum ama bir anne neden kızını kıskanıyor
Bu çok üzücü değil mi
Hep hani bana dedi
Yoruldum
Şükür teşekkür bilmedi
Bunaldım
Pek arkadaşı yokÇevresinde yaşıtı bir arkadaşı yoksa sürekli sizinle gezmek istemesi normal olabilir.
Hediyeyi sürekli kendi ağzıyla mı istiyor?
Üzücü ama ta kendisiBazi anneler toksikve narsistdir, onları kendi haline bırakın ve kendi yolunuza bakın...
Doğrusunuz en büyük derdim annemBu annenizle ilgili açtığınız 7. konu
Şehriniz ayrı, kapınız ayrı. neden hala sizi bu kadar etkilemesine izin veriyorsunuz ki?
Bence çalışan kadinsiniz, terapi alın. Çözülmemiş anne problemleri bir ömür kendi kendine çözülmez. Kadın zaten toksik biri, siz de onu hem sevmiyorsunuz hem de her an onu mutlu etmek için cabalayip o memnuniyetsiz olunca kahroluyorsunuz. Bu hiç normal değil. Bu psikoloji ile, geçmişle yapılan kavgayla sağlıklı bir anne olamazsınız. Çocuklarınız bugün sevimli ve dizinizin dibindeler ama yarın ergen olacaklar. Çekilmez taraflari olacak. Eğer yardım almazsanız onlarla da saglikli iletişim kurabileceginize ben inanmiyorum
Ben de bunu sonradan farkettim. Annemin zamanında bir ilişkisi vardı. Kadının tüm giyim kusami değişti benim kiyafetlerimden giyiyordu resmen. Mesela ben gözlük alacaktım ki kendisi hayatında 1 kez bile gözlük takmadı, bende alicam.. vs gibi. Daha sonra anladım özellikle benle yarışır halde oldugunu. Çünkü 3 kardeşiz en çok benle çekişiyor.Aynı annem ya sürekli benim gitim tarzım gibi giyinmek isterdi ;senin yaşına olmaz başka bir şey alayım derdim(crop falan giyiyordu benimkiler gibi) nereye tatile gitsem isterdi ,ne alsam isterdi hep de yapardım günün sonunda ;sonuç kocaman nankörlük,görüşmüyorum. Çocugu ile yarışan annelerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?