- 7 Ocak 2021
- 24
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi sorumvarbenim
Ben mi çok duygusalım bu aralar bilemiyorum. Nikahıma çok az kaldı çeyizimdeki eksikleri almam gereken her şey hepsini tek tek kendim ince ince düşünüp hallettim. Bana yardım eden de olmadı çoğu şeyimi tek başına gittim kendim aldım. Şimdi de bohça yapılıcak içine koyulacak şeyler vs. tabi ben pek bilmem böyle şeyleri ama yapılıcak işte bu konuda yardım istiyorum nasıl yapılır nerden alsak ne yapsak diye ailem bana hiç yardımcı olmuyor. Hem gelinlik provalarım var hem alışverişe çıkmam gerekiyor kendim için hemde süreç çok yaklaşıyor bir sürü işim var hiçbir yerden destek görememek çok zor geliyor bana. Ayrıca sadece bu noktada değil bu konuda bir şeyler söylediğimde tek kaldığımı belirttiğimde direk hakaretler başlıyor Madden değil manevi olarakta ilgilenmekten bahsediyorum bilen bilir bu süreçler çok kafa yoran süreçler oluyor kaç kere eve gelip uyuyakaldım yorgunluktan hiç gelip kızım iyi misin gibi bir şey bile demedi. Kimse bana birlikte hallederiz ben sana yardımcı olurum demedi. Çevreme bakıyorum herkesin ailesi annesi ilgileniyor gidiyor birlikte yardımcı olarak yapıyor her şeyi. Ben hem tek kalıyorum her şeyi kendim düşünüp yapmak zorundayım hemde beni tek bıraktıklarını söyleyincede yine ben suçlu oluyorum