• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bir adamla yatmış

jellyjj

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8
0
6
İzmir
Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte anladım ki yatmışlar

Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.

haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum

Son düzenleme:
çok üzüldüm senin için
oturup düzgünce konuşacaksın annenle bu durumdan hoşlanmadığını
başka napabilirsin ki evden de ayrılamazsın yaşın küçük
ya babana söyleyip ona taşınacaksın ya da anlaşmanın bi yolunu bulacaksın
ben anlamıyorum bi insan çocuğunu hiç mi düşünmez
bi de sana hesap mı vericem filan demesi çok saygısızca biz her konuda hesap vermek zorundaysak onlar da vermek zorunda
ayrıca annen çok mu rahat biri merak ettim
yani bu anlattıklarını çoğu kadın yapmaz çünkü üstelik evlenmeyi düşünmüyo

Canım benim, annemizi seks yaparken düşünmek hepimizi sarsar. Babamızla bile düşünmek istemeyiz onu. Rahatsız olmakta haklısın ama sen de büyüyorsun artık ve herkesin sevmeye, sevilmeye, ilgiye, beğenilmeye ihtiyacı olduğunun farkındasındır mutlaka. Annenin özel hayatına saygı duyman gerekiyor.

çok üzüldüm senin için
oturup düzgünce konuşacaksın annenle bu durumdan hoşlanmadığını
başka napabilirsin ki evden de ayrılamazsın yaşın küçük
ya babana söyleyip ona taşınacaksın ya da anlaşmanın bi yolunu bulacaksın
ben anlamıyorum bi insan çocuğunu hiç mi düşünmez
bi de sana hesap mı vericem filan demesi çok saygısızca biz her konuda hesap vermek zorundaysak onlar da vermek zorunda
ayrıca annen çok mu rahat biri merak ettim
yani bu anlattıklarını çoğu kadın yapmaz çünkü üstelik evlenmeyi düşünmüyo

ya bilmiyorum annem böyle değildi aslında alttaki arkadaş beğenilmeye ihtiyacı falan demiş yani olabilirde işte hiç beklemezdim biriyle yatmasını
hayır annem o kadar da rahat biri değil nolduysa şu 1 yılda bişeyler oldu zaten
Babamın yanına taşınmam münkün değil evli zaten ve kadın bizden nefret ediyor babam direk beni amcamlara postalar
Söylemeye de korkuyorum bi kere söylemiştim işte doğum kont hapı bulmuştum bu ne fln dedim işte bağırdı çağırdı benim biriyle ilişkim olabilir sen buna karışamazsın dedi..
Annemi seviyorum o da babam tarafından baya eziyet çekti ama artık onu tanıyamıyorum sanki

Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte adam yatakta çok ateşlisin fln yazmış annem demiş kolumda morluk bıraktın kısa kollu giyemicem senin yüzünden adam da demiş başka görünen yerde var mı?:

Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Morluk nasıl oldu dedim çarptım dedi yalancı ya anlatamam öyle bi morluk ki görünce annemden iğreniyorum.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.

haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum o kadar iğrenç gelio ki

kardeslerın kac yasinda

Başlığını sevmedim, sen kendini ne kadar büyük hissedersen hisset hayat seni ne kadar büyütmüş olursa olsun benim için çocuksun.
Annenin tlefonunu karıştırman da hiç hoş değil. Yalnız bir kadın görüştüğü kişiler elbette olacak, ne yaşadıgı kendisini ilgilendirir.
14 yaşındasın hiç mi okuldan, sınıftan hoşlandıgın bir çocuk yok.
İnsan annesini babasını bile o şekilde düşünemiyor, iğrenç.
Ama bir de gerçek hayat var. Annenin duyguları var. Belki kadınsal ihtiyaçları var.
Bu kadar detaylı olmasada sizinle paylaşmak zorunda bunları.
Senşn bu durumda yapacağın tek şey annenden telefonunu habersiz kurcaladıgın için özür dilemek.
Ya da sessiz kalmak.
Neresinden bakarsam üzülüyorum. Baba hayatını yaşıyor, 3 çocugun tüm sorumlulukları tek kadının üzerine kalıyor.

ya bilmiyorum annem böyle değildi aslında alttaki arkadaş beğenilmeye ihtiyacı falan demiş yani olabilirde işte hiç beklemezdim biriyle yatmasını
hayır annem o kadar da rahat biri değil nolduysa şu 1 yılda bişeyler oldu zaten
Babamın yanına taşınmam münkün değil evli zaten ve kadın bizden nefret ediyor babam direk beni amcamlara postalar
Söylemeye de korkuyorum bi kere söylemiştim işte doğum kont hapı bulmuştum bu ne fln dedim işte bağırdı çağırdı benim biriyle ilişkim olabilir sen buna karışamazsın dedi..
Annemi seviyorum o da babam tarafından baya eziyet çekti ama artık onu tanıyamıyorum sanki

belki annenin de psikolojisi bozulmuştur kötü şeyler yaşadıysa bilemiyorum
ama annemle doğru düzgün oturup konuş bence yapacak birşey yok sanırım ya da görmezden geleceksin

baban da başkasıyla evlenince önceki hayatını unutmuş heralde
çocukları yaparken iyi sonra işine gelmeyince başından atacak yer ara iyi valla
demek ortada kalsanız size bakmayıp amcana postalayacak yazıklar olsun
kendi bakmadığı çocuğu başkasına nası gönderme fikrinde oluyo anlamak ta mümkün değil
bu arada baban annenle neden boşandı özel değilse yazabilir misin

babam ben dogdugumda bizi terk etmissin yazmissin bi yoruma cevap olarak...kardeslerın ne ara olmus...babama gitsek bizi istemez esi diyorsun baska yorumda...dalgami gesciyorsun tatlım sen...

Gerçekten çok dikkatlisin, şimdi bende merak ettim.

konu başlığın hoş olmamış....konu annen her ne kadar tasvip etmediğin şeyler yapsada senin yaşındaki bir gence yakışmaz "yatmış" tabirini kullanmak,annenin karakterini,size ilgisini bilemeyiz ama bir ilişkisi ,beraberliği olabilir ...belki evlenebilir de,
hani birliktelik çoğu kişinin yazdığı gibi annemize layık gömediğimiz bir şey babamız da olsa şöyle bir durur,iananmak istemezdik
küçükken ...ama malesef doğa kanunu annende genç,bekar bi kadın sevmek,sevilmek hakkı ama doğru kişi doğru hayat tarzıyla sizi üzmeden.

Yani baban hayatını yaşasın.
Annen yaslı dul, fedakar anne olsun.
Saçını süpürge etsin.
Onun istekleri, hayalleri beklentileri olamaz değil mi?
Üç çocuğun sorumluluğunu tek başına taşımak, bir evi her şeyiyle çekip çevirmek kolay mı sanıyorsun?
Ya babanın yaşattığı hayal kırıklığı, ruhuna verdiği hasar....

3-5 yıl sonra çekip gideceksin nasılsa.
Annen aklına bile gelmeyecek
O zaman belki yeniden başlamak için gücü kalmamış olacak.
Sana ve kardeşlerine gereği gibi bakıyorsa,sevgisini ilgisini eksik etmiyorsa, başka bir aileye zarar vermiyorsa, bırak arada bir onun da yüzü gülsün, onu mutlu edebilen bir adamla olsun.

Biraz saygı lütfen.

Mrb kızlar
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte anladım ki yatmışlar

haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum

annenın hayatı bence seni ilgilendirmez. :34:
bunu kendi de söylemiş

Herkes yine fakeye baglamis cogu konuda kizlar olarak basliyolardi soze bende ole basladim ben dogdugumda babam izmirdeydi biz ist orda su an evli oldugu kadini bulmus annemle ara ara bir araya gelmisler kardeslerim olmus yani bazi donem birlikte oldular babam istanbula geldi o zaman yani daha bosanma gibi bi sey yoktu yani hep ayri yasadik nerdeyse.baslig kotu bnde fark ettim degistirmek istedim ama nerden bulamadim

Bazı arkadaşlar niye bu kadar sinirlendi ki? Ben 19 yaşındayım annemle babam ayrı olsa, ben annemle yaşıyor olsam ve annem başkalarıyla yatıp kalkıyosa ondan nefret ederim bu kadar basit ve bana sorarsanız cinsellik yaşamaya hakkı yok! Tabi anlarım tekrar aşık olur evlenir içten içe istemesem de saygı duyarım ama dul haliyle öyle şeyler yapmamalı bir anne, bir de kızına bağırıp çağırıyo sanane diye vallahi annem hem öyle ahlaksızlıklar yapacak hemde bana eziyet çektircek geçiririm bir tane anne falan dinlemem...

Bu annenin hayatı seni ilgilendirmez diye bir şey yok. Bu kadın 'anne' olmuşsa sorumluluklarını bilmeli. Hergün çıkıp başka adamlarla buluşup onu bunu yapacaksa bence o kadın anne değildir. Hadi şunu anlarım kızını okutmuş, evlendirmiştir artık tamamen yalnızdır o zaman bir derece ama şu durumda kızı daha 14 yaşında bir çocukken onun psikolojisini bozmaya hakkı yok! Madem kızının fikirlerini bu kadar önemsiz görüyo o zaman doğurmasaydı. Eminim ki kızının biriyle yattığını duysa kızına yapmadığını bırakmaz ama kendisi istediği gibi yapıyor. Öyle bi dünya yok.

Back
X