• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bir adamla yatmış

Annenin telefonunu karıştırman çok yanlış olmuş.
Özel hayatının detaylarını bilmen gerekmiyor.

Annen bir adamla yatmış yerine,bir erkek arkadaşı var demek daha doğru olur.
Bir yaştan sonra,erkek arkadaşla elele gezilmiyor.Sevgililiğin kapsamı tam olarak yaşanıyor.
Annen herhalde 35-40 yaşlarında bir kadın ve sen annenle bağdaştırmak istemesen de bir kadının cinselliğini en bilinçli yaşayacağı yaşta.
Annen kötüarkadaşlar ediniyorsa,eve yabancı erkekler getiriyorsa veya sizi ihmal ediyorsa yakınmakta haklı olurdun.
Ama bunlar haricinde yetişkin bir kadının erkek arkadaşıyla yaşadıkları,annen bile olsa seni ilgilendirmez.

İnsan anne babasının bile ilişki detayını öğrense tuhaf olur.
Senin yapman gereken tek şey,annenin özelini kurcalamamak olmalı.

Yas kucuk, uslup kotu.

1- Bir daha annenizin telefonunu karistirmayin.

2- Onun hayatina mudahale etmeyin zaten edemezsiniz ama araniz bozulur.

3- Bosaninca erkekler bos durmuyor da kadinlar mi bos durmali. Birakin kendi hayatini yasasin.

4- Sen de derslerine odaklan.

Bazı arkadaşlar niye bu kadar sinirlendi ki? Ben 19 yaşındayım annemle babam ayrı olsa, ben annemle yaşıyor olsam ve annem başkalarıyla yatıp kalkıyosa ondan nefret ederim bu kadar basit ve bana sorarsanız cinsellik yaşamaya hakkı yok! Tabi anlarım tekrar aşık olur evlenir içten içe istemesem de saygı duyarım ama dul haliyle öyle şeyler yapmamalı bir anne, bir de kızına bağırıp çağırıyo sanane diye vallahi annem hem öyle ahlaksızlıklar yapacak hemde bana eziyet çektircek geçiririm bir tane anne falan dinlemem...

Bu annenin hayatı seni ilgilendirmez diye bir şey yok. Bu kadın 'anne' olmuşsa sorumluluklarını bilmeli. Hergün çıkıp başka adamlarla buluşup onu bunu yapacaksa bence o kadın anne değildir. Hadi şunu anlarım kızını okutmuş, evlendirmiştir artık tamamen yalnızdır o zaman bir derece ama şu durumda kızı daha 14 yaşında bir çocukken onun psikolojisini bozmaya hakkı yok! Madem kızının fikirlerini bu kadar önemsiz görüyo o zaman doğurmasaydı. Eminim ki kızının biriyle yattığını duysa kızına yapmadığını bırakmaz ama kendisi istediği gibi yapıyor. Öyle bi dünya yok.

:46::46:

Ben de 25 yaşındayım. Benim annemle babam ayrı olsa bile şuan evli halimle annemin böyle uygunsuz davranışı olsa kesinlikle tasvip etmem. Evet onların da hakkı var sevmeye sevilmeye, ama bu şekilde değil. SORUMLULUKLARINI BİLMELİ.

Kardeşlerin üvey anladığım kadarıyla? Baban sen doğduğunda terk etmiş ya sizi?

Kabul edemem içim yanar o benım annem yaaaa... :(

Ancak ciddi ileriye dönük bir beraberlikse yapacak bişiy yok onunda hakkı derdim...

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Bazı arkadaşlar niye bu kadar sinirlendi ki? Ben 19 yaşındayım annemle babam ayrı olsa, ben annemle yaşıyor olsam ve annem başkalarıyla yatıp kalkıyosa ondan nefret ederim bu kadar basit ve bana sorarsanız cinsellik yaşamaya hakkı yok! Tabi anlarım tekrar aşık olur evlenir içten içe istemesem de saygı duyarım ama dul haliyle öyle şeyler yapmamalı bir anne, bir de kızına bağırıp çağırıyo sanane diye vallahi annem hem öyle ahlaksızlıklar yapacak hemde bana eziyet çektircek geçiririm bir tane anne falan dinlemem...

daha yasın kucuk ama yazına bakılırsa bıraz yasadıklarından dolayı olgun duruyosun elbette annen genctır su an bazı seylere ıhtıyacı var sevmek sevilmek gıbı fakat senın ona dıyecegın anne eger evleneceksen evlen fkt sakın gayrımesru ılıskıler yasama bızı evlılıgın deıl bu yıkar dee ve tavrını koyyy dul dıye herseyı yapmasımı lazım evlensın o zmn yanıı

:46::46:

Ben de 25 yaşındayım. Benim annemle babam ayrı olsa bile şuan evli halimle annemin böyle uygunsuz davranışı olsa kesinlikle tasvip etmem. Evet onların da hakkı var sevmeye sevilmeye, ama bu şekilde değil. SORUMLULUKLARINI BİLMELİ.

:46::46::46:

Kesinlikle dediğinize katılıyorum..
Ne demek istediğini yapabilir!
Yok öyle bir dünya..
Otur oturduğun yerde!
Çok istiyorsa evlensin karışmam..
Ama gizli ve nikahsız (!)
Orda koparım ben..
Asla kabullenemem..:20:

baban sen doğduğunda terkettiyse sizi diğer kardesler nasıl oluyor 2 yıl arayla? anlamadım

Valla o iki kardeşi bende henüz çözemedim.annenizin yaptığı zina dır ve dinimizce yasaktır.Biz hristiyan değil müslümanız.hoş görülecek veya saygı duyulacak bir yanı yok.ihtiyaç giderecem diye 3 çocuklu bir kadın nefsine hakim olamıyorsa vay halimize.daha önce de vukuatları varki çocuk cebini karıştırma gereği hissetmiş.oh dulum ya şundadır ya bunda deyip elalemin adamlarına yatak arkadaşlığı yapmanın nesi doğru.ha hayatına biri girer ve ciddi düşünür evlenir buna saygı elbette duyulur.ama ANNE dediğin 14 yaşındaki kızına böyle örnek olmamalı.mesajın içeriği cinsel içerikli ki kız yattığını anlamış.ee sokakta para için yapıyor bazı kadınlar bazılarıda zevki için ikisi de denk öyleyse.para için yapanlara o........ zevk için yapanlara ihtiyaçları var,saygı duymak lazım vb.yorum getirmek tezatlıktır.sana gelince kardeşim yaşın pek küçük. annenle konuş dicemde allahtan korkmayan kuldan mı utanır.aranız bozulur, zaten seni takacağını da sanmam.deden, dayın vs annenin çekineceği biri yok mu kulağını bükse.

Son düzenleme:
ben karde$leri çozemedim leylekler mi gtirdi onlari baban sizi terkedince

Herkes yine fakeye baglamis cogu konuda kizlar olarak basliyolardi soze bende ole basladim ben dogdugumda babam izmirdeydi biz ist orda su an evli oldugu kadini bulmus annemle ara ara bir araya gelmisler kardeslerim olmus yani bazi donem birlikte oldular babam istanbula geldi o zaman yani daha bosanma gibi bi sey yoktu yani hep ayri yasadik nerdeyse.baslig kotu bnde fark ettim degistirmek istedim ama nerden bulamadim

Konu sahibi arkadaşımız kardeş olayını mesajında açıklamış arkadaşlar.:3::3:

bende insanların annenin de bir hayatı var anlayış göstermelisin demesini bir türlü anlayamadım..neden bu kadar genişsiniz..? 14 yaşında bir çocuk ve annesi sürekli birileriyle beraber..sizce ne düşünmeli bu çocuk..sevmek başka bu başka..her hayatına aldığı adamla yatar mı bir anne ya ! lütfen çocuğa kötü örnek olmayın..bir anne bunu yapamaz..sever evlenir..o ayrı ama bunu yapamaz ! babası evlenmiş annesi de evlensin..düzgün yaşaması lazım o bir anne !

Benim annem vefat etti, hele ki böyle bir durumdan sonra babamın evlenmesini düşünmek, onun yanında başkasını görmek şuan düşününce kahrediyor beni, ama eğer isterse evlenir tabiki, belki yanında derdini anlatabileceği bir nefes olsun ister. Bu sebeple annenin erkek arkadaşının olmasını yadırgamıyorum, yani ben o klişeleşmiş kadın yalnız durabilir ama erkek duramaz laflarını onaylayamıyorum pekala bir kadın da yalnız duramayabilir, sevme ve sevilme ihtiyacı kadın/ erkek gözetmeksizin herkeste olabilir. Lakin, başka kişilerle sözü düşündürdü biraz? Sonuçta genç bir kadın ama anne olan bir kadın, bu çocuğun annesinin telefonunu karıştırmaması gerekiyordu ama adı üstünde çocuk daha ve karıştırmış, olmuşla ölmüşe çare yok. Sevdiği biri olur, evlenmek ister orası ayrı. Ama sanane benim hayatımdan demek bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

Son düzenleme:
Mrb kızlar
ben 14 yaşındayım 2 kardeşim var fake demeyin lütfen fazla girmiyorum ama bi kaç konuyu takip ediyorum onun için bu kdr az mesaj sayım daha çok ziyaretçi olarak konuları okuyorum..
Sabah annemin telinden saate bakçaktım mesajlara girdi bi adamın ismi vardı açtım baktım işte anladım ki yatmışlar

Bunu okuyunca tabi ne kdr şaşırdım anlatamam. Daha öncede annemin bi kaç sevi olmuştu.Babamla ayrılar.
Bekar bi kadın herşeyi yapabilir bana göre ama annem olunca değişiyor işte sizce ne yapmalıyım??konuyu bir süre sonra kapatıcam annem göreblr
Annem o adamla asla evlenmez biliyorum..Anneme bi kere demiştim sanane benim hayatım sana hesap mı vercem dedi.

haksız mıyım?lütfen düşüncelerimi yönlendirin ne düşüncem bilmiyorum

canım baban sen doğduğunda terk ettiyse sizi kardeşlerin nasıl oluyor? başka evlilikten mianlayamadım?

Annen hayatımı yaşarım diyen evlenip boşanmış bayanlardan maalesef canım hayatını yaşıyor keşke sevdiği adam ile yaşayıp evlilik ile sonlandırsaydı ama maalesef şu saatten sonra döndüremezsiniz :(

canım baban sen doğduğunda terk ettiyse sizi kardeşlerin nasıl oluyor? başka evlilikten mianlayamadım?

Canım kardeş olayını açıklamış konu sahibi,yukarıdaki mesajlarda var alıntılayarak cevap yazdım orada görebilirsin.

Biz millet olarak edebi namusu ve çocukları için yaşayan bir millettik ne ara mezhebimiz bu kadar genişledi anlamıyorum .. baba yaşarda anne yaşamaz mı diye bir tabir olamaz baba evlenmiş annede evlensin o zman.. Açılan konu başlığına gelince belliki bu olay çok etkilemiş çocuğu sevgilisi var yazsa masum bi başlık olurdu ama psikolojisini bozmuş demekki bu olay. Ayrıca anne babaya göre daha dikkatli olmalı çünkü çocuklar malesef anne ile ölçülüyor..

Back
X