Annem bize gelip çok kalıyor

Evliliğimizin ilk ayları koymayacaktık da bahane buldular yok ramazan şimdi cinsel ilişkiye girmezler zaten kalabiliriz yok deprem oldu kalabiliriz. İlk ayları böyle rahat kaldılar ya şimdi daha da yüz buldular.
Anneniz çok garip cinsel ilişkiye girmez ramazan nasıl bir düşünce ayrıca cinsellik olsun olmasın adam kaynanası ile yaşamak zorunda mı belki evin içinde don atlet dolaşacak niye rahatı kaçıyor sürekli. Sizde çok garipsiniz kocaman kadınsınız evlenmeyi bildiğinize göre eşinizi bu kadar mağdur etmemeyi de bilmelisiniz. Ailecek ayıp ediyorsunuz adama eşinizle aile olamamışsınız. Sorunum çözümü çok basit anne seni artık kabul edemeyeceğim, evlendiğimizi anlayamadık sürekli misafir eşime mahçup oluyorum bende istemiyorum bu kadar basit. Üstelik bazı yorumlar da okudum anneniz evlat ayrımı yapıyormuş, ayırdığı evladı çeksin kahrını madem bu kadar da olmaz. Eşinizin yerinde olsam ilk yıl boşanmıştım sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…