- 21 Nisan 2024
- 73
- 40
- 8
- Konu Sahibi delirdimben
-
Ay tabiki iki tarafin ailesininde boyle uzun kalmasi hic normal değil, esiniz kendi ailesiyle sizde annenizle konusup cozmelisiniz bu durumu, yoksa evliliginiz biter, cok uzuldumMalatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
Maşallah Aileler çok gayretli . Siz ayrılın diye ellerinden geleni yapıyorlar.Malatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
Annenizle açık açık konuşabilirsiniz. Kayınvalide tarafınıda eşiniz halletsin. Siz evliliği anlayamazsınız böyle aileler ile sınır koymamışsınız bu sizin yuvanızı yıkar.Malatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Sadece bizimkiler değil Kayserililer de yapıyor. Eşimin ailesi Kayserili.Hep mi bizimkiler yapar bunu yabir malatyali geleneği gibi. Kışın soba olmasin diye kaloriferli yere git, yazın da kayisilara....
Çok açık ve net şekilde konuşun. Chatcpt harika konuşma metinleri hazırlıyor. Öneririm
Diyemiyorum annem tek yaşıyor. Vicdan azabı çekiyorum ama bizimle yaşamasını da istemiyorum.Bu durumun tek bir çözümü var. Açık açık gelmeyin demek.
Ben anlamıyorum ki bu aileleri millet bekarken bile ailesi gelmiyor. Bizi sömürdüler resmen istemediğimiz halde haber vermeden geldiler.Annenizle açık açık konuşabilirsiniz. Kayınvalide tarafınıda eşiniz halletsin. Siz evliliği anlayamazsınız böyle aileler ile sınır koymamışsınız bu sizin yuvanızı yıkar.
Yok o doğalgazlı evde rahat ediyorsa bizim de hakkımız bizde gidip rahat edelim diye.. birbirlerini de kıskanıyorlarİki tarafta elinden geleni yapıyor gerçekten. Annen sizde kalıyorken kayınvalide kayınpeder neden geldi? Annen rahatsız olup gitsin diyemi?
Ailede bir evlat memur olunca anne baba ondan uzağa gitmek istemiyor zaten. Valla işiniz çok zor, Allah yardımcıniz olsun. Yakınınızda ev tutun bari, annen gelsin yakın otursun. Ama böyle evlilik olmaz.Yok o doğalgazlı evde rahat ediyorsa bizim de hakkımız bizde gidip rahat edelim diye.. birbirlerini de kıskanıyorlar
Sizinle yaşamasını istemiyorsanız, tek yaşayacak. Başka bir seçeneğiniz yok.Diyemiyorum annem tek yaşıyor. Vicdan azabı çekiyorum ama bizimle yaşamasını da istemiyorum.
2+1 annem 1 odada yatıyor kaynana kayınbaba salonda 1 odada da biz. Gitmiyor rahatsız olmuyorlar. Tek amaçları sömürmek çünküAnlayamadığım bir nokta var eviniz kaç artı kaç kayınpederiniz varken anneniz nasıl rahat ediyor yoksa onlar gelince evine mi dönüyor? Şunu bahane olarak sunabilirsiniz "eşimle karar aldık ben onların gelmesini istemediğim için seni de eskisi gibi sık misafir edemeyeceğim hak geçmesin" gibi bir şey sunabilirsiniz. İşiniz gerçekten zor.
Nasıl ev tutayım 30 bin TL kira veriyorum ona da ev tutarsam geçinemeyiz. Köyde kirasız oturuyor en azındanAilede bir evlat memur olunca anne baba ondan uzağa gitmek istemiyor zaten. Valla işiniz çok zor, Allah yardımcıniz olsun. Yakınınızda ev tutun bari, annen gelsin yakın otursun. Ama böyle evlilik olmaz.
Ay bu nee korku filmi.2+1 annem 1 odada yatıyor kaynana kayınbaba salonda 1 odada da biz. Gitmiyor rahatsız olmuyorlar. Tek amaçları sömürmek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?