- 4 Ekim 2012
- 16.682
- 33.002
- 798
- Konu Sahibi delirdimben
-
Siz yatılı misafir almıyorsunuz galiba.Açık açık gelmeyin denir mi yahu?
Ne anneye ne de kayınvalideye denmez.
Ben olsam bu yaştan sonra size daha konforlu bir yaşam alanı lazım anne, evini taşıyalım senin derim.
Nerde yaşamak istersin söyle oradan bakalım yeni evine diye sorun.
Anlayacaktır.
İçimden geçenleri yazmak istemiyorum yeni mapusdan çıktım
Bence sen pasif kalıyorsun. Başkası olsa sinir krizi geçirir. Abin annesini evine sokmuyor, maaşını yiyor, üstüne birde evine gitme kızında kal diye akıl veriyor. Ararım o abiyi ağzıma geleni söylerim. Annemede paranı kime veriyorsan git onun evinde yaşa derim. Böyle devam edersen yuvan yıkılır.Aynı zamanda geliyorlar. Abim evli zaten, eşi istemiyor galiba annemi. Annem 3 hafta önce, haftaya eve gideyim diyorum diye abimle konuşmuştu. O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var. Yani biraz da onun başının altından çıkıyor. Ben anlamıyorum herkes karışıyor bizim evde kalırken... kal orada işler daha çıkmadı diyorlar.
Geçen sene gelirken annem Aralık ayında aradı pazartesi mi geleyim salı mı ne zaman beni alırsınız diye... Ben dedim eşimin görevde yükselme sınavı var o bitsin öyle gelirsin. Kızdı çalışsın sınavına ben ne edeceğim ona falan... Dedim anne artık bekar değilim... Yine de anlamadı..
Kayseriliyiz,annem biz uzaktayken geldiğinde bir hafta zor kalırdı,gece lavaboya namaza kalkınca sizi rahatsız ederim diye utanırdı.Gelinlere de senede bir hafta ancak gider.Allahtan kayunvalidem de öyle.Sadece bizimkiler değil Kayserililer de yapıyor. Eşimin ailesi Kayserili.
İş arkadaşım da Kayserili biri ile evlendi. Kadının ailesi sürekli eve geliyor kalıyor diye boşandılar. Korkarım annem yüzünden bizim de sonumuz öyle olacak. Bir de abim var onun evinde fazla kalmıyor bizim eve gelip yemek yapınca kendini faydalı hissediyor ya..
artırıyorum Erzurumlular da yapıyor tabi güçleri yeterseSadece bizimkiler değil Kayserililer de yapıyor. Eşimin ailesi Kayserili.
İş arkadaşım da Kayserili biri ile evlendi. Kadının ailesi sürekli eve geliyor kalıyor diye boşandılar. Korkarım annem yüzünden bizim de sonumuz öyle olacak. Bir de abim var onun evinde fazla kalmıyor bizim eve gelip yemek yapınca kendini faydalı hissediyor ya..
Kesinlikle. Yeni evli komşumuz Erzurumlu. Kızın ailesi ilk aydan gelip kalmaya başladı. Anne babası geldi 3 ay kaldı onlar gitti evli ablası çocuklarıyla gelip kaldı. O abla gitti öbür abla geldi. 3 tane evli ablası uzaktan gelip tatilerde kızın evinde kalıyorlar. Evliliğin ilk bir senesi böyle geçti. Kocasıyla misafir gelmeden önce kavga ediyor, evde tabak bardak kırılıyor ama yinede geliyor o misafir.artırıyorum Erzurumlular da yapıyor tabi güçleri yeterse
Ay Allah o kocaya yardım etsin bütün erzurumzedelere de inşallahKesinlikle. Yeni evli komşumuz Erzurumlu. Kızın ailesi ilk aydan gelip kalmaya başladı. Anne babası geldi 3 ay kaldı onlar gitti evli ablası çocuklarıyla gelip kaldı. O abla gitti öbür abla geldi. 3 tane evli ablası uzaktan gelip tatilerde kızın evinde kalıyorlar. Evliliğin ilk bir senesi böyle geçti. Kocasıyla misafir gelmeden önce kavga ediyor, evde tabak bardak kırılıyor ama yinede geliyor o misafir.
Ay sen de çok pasifsin. Senin yuvan dagilinca abinin umrunda mi olacak. O diyorsa sen de de oğlunun evinde kal diye. Ya da abini ara de yengem istemiyor mu niye sizde kalmiyor diye. Herkese kendini ezdirirsen olan sana ve eşine olur. Normalde başka çözüm bul derdim ama.abin sizde kalmasını istiyorsa sen de ona de. Kahrını sen çekiyorsun o düşünceli evlat oluyor. Soğukta ne işi varmış çok düşünüyor ya annesini.Aynı zamanda geliyorlar. Abim evli zaten, eşi istemiyor galiba annemi. Annem 3 hafta önce, haftaya eve gideyim diyorum diye abimle konuşmuştu. O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var. Yani biraz da onun başının altından çıkıyor. Ben anlamıyorum herkes karışıyor bizim evde kalırken... kal orada işler daha çıkmadı diyorlar.
Geçen sene gelirken annem Aralık ayında aradı pazartesi mi geleyim salı mı ne zaman beni alırsınız diye... Ben dedim eşimin görevde yükselme sınavı var o bitsin öyle gelirsin. Kızdı çalışsın sınavına ben ne edeceğim ona falan... Dedim anne artık bekar değilim... Yine de anlamadı..
Anne tüm kayısı parasını oğluna verecek maaşı biriktirip oğluna verecek ama orada gidip kalamayacak tüm kış evli kızında kalacak....ve siz ana hakkı diyeceksiniz.Safmısınız kızım uyanın.Annen artık ana hakkını bitirmiş ne ana hakkı.Seni abinle beraber kullanıyorlar uyan artık.Abi demiyor ki annem tüm kış bu kardeşte kalıyor maaşı bana biriktiriyor kayısı parası bende kardeşime vermem lazım demiyor ve bu adama daha abi mi diyorsun.Annen desen ne yazayım ona.Utanmıyor ne damattan ne sizden bu paraları oğluna verirken aylarca sizde bedava kalırken.Sen de eşinden utan bunlara katlanma dik dur ailen karşısında.Gönlünden aklından ne geçiyorsa söylemekten çekinme memur kadınsın.Malatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
Adamda Erzurumlu. Onun ailesi gidip gelmiyor, bolca erzak kolisi yolluyorlar oğullarına. Ama kızın ailesi kovulsalar bile gitmiyorlar. Allah kimsenin başına vermesin böyle kayın aileyiAy Allah o kocaya yardım etsin bütün erzurumzedelere de inşallah
Anne seneye kaysı parasını bana vereceksin eşime karşı çok ayıp oluyor artık bugüne kadar sustum ama olmaz artık diye bir cümle kurun bakalım.Aynısını abinize de bu sene kaysı parasını ben alacağım haberin olsun.Hayır derse tamam o zaman kaysı parası ile annem bu kış sizde benim eşime artık çok ayıp oluyor yeter diyeceksiniz.Anne tüm kayısı parasını oğluna verecek maaşı biriktirip oğluna verecek ama orada gidip kalamayacak tüm kış evli kızında kalacak....ve siz ana hakkı diyeceksiniz.Safmısınız kızım uyanın.Annen artık ana hakkını bitirmiş ne ana hakkı.Seni abinle beraber kullanıyorlar uyan artık.Abi demiyor ki annem tüm kış bu kardeşte kalıyor maaşı bana biriktiriyor kayısı parası bende kardeşime vermem lazım demiyor ve bu adama daha abi mi diyorsun.Annen desen ne yazayım ona.Utanmıyor ne damattan ne sizden bu paraları oğluna verirken aylarca sizde bedava kalırken.Sen de eşinden utan bunlara katlanma dik dur ailen karşısında.Gönlünden aklından ne geçiyorsa söylemekten çekinme memur kadınsın.
Eş bugüne kadar ailesi geldiği için ses çıkaramamış ama yeni evlilerin evlilik evlilikten çıkmış.Sabah her odadan biri çıkıyor.Korkunç bir şey.İyi kafayı yememişsin bugüne kadar iki üç gün değil olay.Ayrıca bizim Anadolu insanı bunlara dikkat eder annen dul kv kp normalde aylarca aynı evde kalmak istemez.Bunlar pek memnun yeter ki oğlumuzun evi d gaz oh gel keyfim gel.
Siz eşinle acil bunları karşınıza alın konuşun.Konuşma sonunda ister küssünler ister konuşmasınlar dik durun.
Biz sizinle bir konuyu konuşacağız.Bu kışta geçti, şu kadar yeni evli sayılırız her kış aylarca beraberiz.Arkadaşlarımız bile inanın bu işe hayret ediyor nasıl izin veriyorsunuz büyükler bunu neden görmüyor diye şaşırıp kalıyorlar.Seneye artık bu kalma meselesini bırakmanızı sizden istiyoruz.Yoksa bizim evliliğimiz tehlikeli sularda .Siz kış programınızı şimdiden yapın.Bu seneden itibaren herkes evinde kalacak.İster kızın ister küsün ister konuşmayın bu konuda kararlıyız.Bizi özlediğinizde bir kaç gün geliriz siz görmeye diyeceksiniz.Ana hakkı baba hakkı bırakın bunları
NE zaman torun seveceğiz derlerse siz bi bıraksanız yapacağız deyinAnlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?