Annem bize gelip çok kalıyor

Siz yatılı misafir almıyorsunuz galiba.

Bence sen pasif kalıyorsun. Başkası olsa sinir krizi geçirir. Abin annesini evine sokmuyor, maaşını yiyor, üstüne birde evine gitme kızında kal diye akıl veriyor. Ararım o abiyi ağzıma geleni söylerim. Annemede paranı kime veriyorsan git onun evinde yaşa derim. Böyle devam edersen yuvan yıkılır.

Kayseriliyiz,annem biz uzaktayken geldiğinde bir hafta zor kalırdı,gece lavaboya namaza kalkınca sizi rahatsız ederim diye utanırdı.Gelinlere de senede bir hafta ancak gider.Allahtan kayunvalidem de öyle.

Biraz karakter meselesi bu.Damadın yanında rahat etmek zor aslında bizim oralara göre.Siziin annenizdeki nasıl bir kafa anlayamadım cidden.

artırıyorum Erzurumlular da yapıyor tabi güçleri yeterse

artırıyorum Erzurumlular da yapıyor tabi güçleri yeterse
Kesinlikle. Yeni evli komşumuz Erzurumlu. Kızın ailesi ilk aydan gelip kalmaya başladı. Anne babası geldi 3 ay kaldı onlar gitti evli ablası çocuklarıyla gelip kaldı. O abla gitti öbür abla geldi. 3 tane evli ablası uzaktan gelip tatilerde kızın evinde kalıyorlar. Evliliğin ilk bir senesi böyle geçti. Kocasıyla misafir gelmeden önce kavga ediyor, evde tabak bardak kırılıyor ama yinede geliyor o misafir.

Ya şey desenize. Torun istiyorsanız evime gelmezsiniz

Bagira cagira sevisirdim ben olsam. Bak ertesi gun nasi hepsi kaciyor. Terbiyesiz insanlar ya. Ama siz de amma pasifsiniz herkes cozum onerisi sunmus hepsine bi bahane var masallah.

Ay Allah o kocaya yardım etsin bütün erzurumzedelere de inşallah

Ay sen de çok pasifsin. Senin yuvan dagilinca abinin umrunda mi olacak. O diyorsa sen de de oğlunun evinde kal diye. Ya da abini ara de yengem istemiyor mu niye sizde kalmiyor diye. Herkese kendini ezdirirsen olan sana ve eşine olur. Normalde başka çözüm bul derdim ama.abin sizde kalmasını istiyorsa sen de ona de. Kahrını sen çekiyorsun o düşünceli evlat oluyor. Soğukta ne işi varmış çok düşünüyor ya annesini.

Anne tüm kayısı parasını oğluna verecek maaşı biriktirip oğluna verecek ama orada gidip kalamayacak tüm kış evli kızında kalacak....ve siz ana hakkı diyeceksiniz.Safmısınız kızım uyanın.Annen artık ana hakkını bitirmiş ne ana hakkı.Seni abinle beraber kullanıyorlar uyan artık.Abi demiyor ki annem tüm kış bu kardeşte kalıyor maaşı bana biriktiriyor kayısı parası bende kardeşime vermem lazım demiyor ve bu adama daha abi mi diyorsun.Annen desen ne yazayım ona.Utanmıyor ne damattan ne sizden bu paraları oğluna verirken aylarca sizde bedava kalırken.Sen de eşinden utan bunlara katlanma dik dur ailen karşısında.Gönlünden aklından ne geçiyorsa söylemekten çekinme memur kadınsın.

Eş bugüne kadar ailesi geldiği için ses çıkaramamış ama yeni evlilerin evlilik evlilikten çıkmış.Sabah her odadan biri çıkıyor.Korkunç bir şey.İyi kafayı yememişsin bugüne kadar iki üç gün değil olay.Ayrıca bizim Anadolu insanı bunlara dikkat eder annen dul kv kp normalde aylarca aynı evde kalmak istemez.Bunlar pek memnun yeter ki oğlumuzun evi d gaz oh gel keyfim gel.
Siz eşinle acil bunları karşınıza alın konuşun.Konuşma sonunda ister küssünler ister konuşmasınlar dik durun.
Biz sizinle bir konuyu konuşacağız.Bu kışta geçti, şu kadar yeni evli sayılırız her kış aylarca beraberiz.Arkadaşlarımız bile inanın bu işe hayret ediyor nasıl izin veriyorsunuz büyükler bunu neden görmüyor diye şaşırıp kalıyorlar.Seneye artık bu kalma meselesini bırakmanızı sizden istiyoruz.Yoksa bizim evliliğimiz tehlikeli sularda .Siz kış programınızı şimdiden yapın.Bu seneden itibaren herkes evinde kalacak.İster kızın ister küsün ister konuşmayın bu konuda kararlıyız.Bizi özlediğinizde bir kaç gün geliriz siz görmeye diyeceksiniz.Ana hakkı baba hakkı bırakın bunları

Ay çok rahatsız edici bi durum. Dayanabileceğim maks 2 haftadır yani. Değiştirmeniz zor annenizle kötü olucaksınız yapıcak bişey yok. Bi kullanıcı demiş çok mantıklı eşimin ailesi geliyor rahatsız oluyorum hak geçer anne seni de maks 2 hafta alabilirim diyin.

Bence sorun sizde. Hem kayınaile hem kendi aileniz sizden çıkmıyorlar. Başkalarının davranışlarını kontrol edemezsiniz ama kendi hayatınızı kontrol edebilirsiniz. Ya eşiniz ya siz ya da ikiniz birden bu durumdan aslında pek de rahatsız değilsiniz. Çünkü rahatsız olan insan buna izin vermez. Siz her şeye bahane buluyorsunuz. Eminim evinizin anahtarı da herkes de vardır. Kilidi değiştirin desek koçbaşıyla girerler ne yapayım dersiniz.

Abinizle konusacaksini. Eşimin gönlü olmuyor sürekli tartışıyoruz annem ben de kalmasın dyeceksiniz.

Ya da eşimin ailesi nekadar kalıyorsa okadar kal anne eşim öyle olmasını istedi diyeceksiniz. Enson da olmadı özel hayatınızı üstün körü anlatıp anne gitmen laizm diyeceksiniz.

Hiçbirini yapmazsanız çekin yani ama eşiniz sonunda patlarsa aile birliğimizi toplamak zor olur hemen çaresine bakın . herkes bı öneri sunmuş pek yapacak gibi görünmüyorsunuz ama. Anneniz küser de kussun

Konu sahibi size sunulan hiç bir öneriyi kabul etmemissiniz biz mi gelip konuşalım
Özellikle maaşı ve kaysi parasını abinize vermesi abinizin sizin evinizde siz sahibi olması tek başına cinnet sebebiyken siz o üzülür bu kırılır diyorsunuz O zaman çekin ne diyelim
Yalnız yarın bir gün adamın canına tak eder yuvaniz yıkılır Allah korusun o zaman kimseye bir şey olmaz olan size olur annenize zaten gün doğar yanıma arkadaş buldum der sizi iyice sömürür abiniz akıllı olaydın evliliğini kurtaraydin der zerre üzerine mal etmez siz bilirsiniz devam edin böyle ama o adamın da canına tak eder yani ben size diyeyim

Anne seneye kaysı parasını bana vereceksin eşime karşı çok ayıp oluyor artık bugüne kadar sustum ama olmaz artık diye bir cümle kurun bakalım.Aynısını abinize de bu sene kaysı parasını ben alacağım haberin olsun.Hayır derse tamam o zaman kaysı parası ile annem bu kış sizde benim eşime artık çok ayıp oluyor yeter diyeceksiniz.

Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.
NE zaman torun seveceğiz derlerse siz bi bıraksanız yapacağız deyin cinsellikten vurun hep laf atın hatta, kocanla arada gülüşmeler, cilveleşmeler yapın giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…