- 4 Aralık 2010
- 3.588
- 6.528
- 358
- 35
- Konu Sahibi delirdimben
-
Aaa aynı zamanda mi geldiler. Ben o gitti onlar geldi gibi düşünmüştüm. Ay işiniz çok zor. Abiniz mi konussa acaba.Yok o doğalgazlı evde rahat ediyorsa bizim de hakkımız bizde gidip rahat edelim diye.. birbirlerini de kıskanıyorlar
Ay eşimle aram açıldı gelme desen işine bile gelir bosanman, damat gitti kızla daha rahat ederim der... Direk ben de eşim de istemiyoruz gelme artık de, kırılırsa kirilsinİşte başka çare lazım evliliğin 1/3'ünden fazlasını onlarla geçirdik zaten bitecek her şey eşim de böyle devam etmez diyor. Onlar gittiğinde bile kendi evim gibi rahat hissedemiyorum artık
En iyisi siz 1+1 eve taşınınMalatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
E söyle bunları sen de. Anam yalnız anam canım anam dersen evliliğin biter buna razı isen devam et.Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o
Tayin isteyinMalatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
Aynı zamanda geliyorlar. Abim evli zaten, eşi istemiyor galiba annemi. Annem 3 hafta önce, haftaya eve gideyim diyorum diye abimle konuşmuştu. O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var. Yani biraz da onun başının altından çıkıyor. Ben anlamıyorum herkes karışıyor bizim evde kalırken... kal orada işler daha çıkmadı diyorlar.Aaa aynı zamanda mi geldiler. Ben o gitti onlar geldi gibi düşünmüştüm. Ay işiniz çok zor. Abiniz mi konussa acaba.
Kavga et annenle git onda kal evlilik kalmadı sayende deYa kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o
Aslinda o zaman diyecektiniz bu sene kabul edemicem seni ben artik evliyim surekli gelip uzun sure kaliyorsun evliligim bitecek senin yuzunden diye. Firsati kacirmissiniz. Abiniz cok biliyorsa kendi baksin paralari alip koye gitme soguk orda kal iste demek nasil bir yuzsuzlukAynı zamanda geliyorlar. Abim evli zaten, eşi istemiyor galiba annemi. Annem 3 hafta önce, haftaya eve gideyim diyorum diye abimle konuşmuştu. O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var. Yani biraz da onun başının altından çıkıyor. Ben anlamıyorum herkes karışıyor bizim evde kalırken... kal orada işler daha çıkmadı diyorlar.
Geçen sene gelirken annem Aralık ayında aradı pazartesi mi geleyim salı mı ne zaman beni alırsınız diye... Ben dedim eşimin görevde yükselme sınavı var o bitsin öyle gelirsin. Kızdı çalışsın sınavına ben ne edeceğim ona falan... Dedim anne artık bekar değilim... Yine de anlamadı..
Bir sınır çizmeniz gerekiyor o nedenle eşimle aram açıldı bir süre gelmeyin diyebilirsiniz. Sizin mutluluğunuz doğalgazlı evde kalmaktan daha önemsizse zaten hepten kesin iletişimi.Ben anlamıyorum ki bu aileleri millet bekarken bile ailesi gelmiyor. Bizi sömürdüler resmen istemediğimiz halde haber vermeden geldiler.
Eee sen de bunu dediğinde alamam müsait değiliz kusura bakma evine bilet alıyorum sen evine geç demek yerine gidip aldın mı?Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eve
Aşırı fazla kalıyor yani benim annem bir gün bile kalınca kendini kötü hissediyor evine gitmek istiyor hemenMalatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Bir şey söyliyim mi bal gibi de denir :)Açık açık gelmeyin denir mi yahu?
Ne anneye ne de kayınvalideye denmez.
Iyyy bu kafadan hiç hoşlanmıyorum. Benim kv kp de dostlarıyla telde konuşurken karşı taraf çocuğuna kalmaya gittiyse bunu derler. Ben de içimden düşünürüm lafa bak belki evin sahibi yoruldu sıkıldı… bana laf çarptırıyorlar da anlamazlıktan geliyorum açıkçası. Açıkça söyleyemiyorsan geleni ağırlama, sohbet etme, akşam olunca odana çekil.O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?