Annem bize gelip çok kalıyor

İşte başka çare lazım evliliğin 1/3'ünden fazlasını onlarla geçirdik zaten bitecek her şey eşim de böyle devam etmez diyor. Onlar gittiğinde bile kendi evim gibi rahat hissedemiyorum artık
Ay eşimle aram açıldı gelme desen işine bile gelir bosanman, damat gitti kızla daha rahat ederim der... Direk ben de eşim de istemiyoruz gelme artık de, kırılırsa kirilsin

En iyisi siz 1+1 eve taşının
O zaman bakalım gelip nerede kalacaklar
Neden diye sorarlarsa da
Evliliğimizin devam etmesi için bunu yapmak zorundaydık dersiniz

Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o
E söyle bunları sen de. Anam yalnız anam canım anam dersen evliliğin biter buna razı isen devam et.

Tayin isteyin

Aaa aynı zamanda mi geldiler. Ben o gitti onlar geldi gibi düşünmüştüm. Ay işiniz çok zor. Abiniz mi konussa acaba.
Aynı zamanda geliyorlar. Abim evli zaten, eşi istemiyor galiba annemi. Annem 3 hafta önce, haftaya eve gideyim diyorum diye abimle konuşmuştu. O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var. Yani biraz da onun başının altından çıkıyor. Ben anlamıyorum herkes karışıyor bizim evde kalırken... kal orada işler daha çıkmadı diyorlar.
Geçen sene gelirken annem Aralık ayında aradı pazartesi mi geleyim salı mı ne zaman beni alırsınız diye... Ben dedim eşimin görevde yükselme sınavı var o bitsin öyle gelirsin. Kızdı çalışsın sınavına ben ne edeceğim ona falan... Dedim anne artık bekar değilim... Yine de anlamadı..

Aslinda o zaman diyecektiniz bu sene kabul edemicem seni ben artik evliyim surekli gelip uzun sure kaliyorsun evliligim bitecek senin yuzunden diye. Firsati kacirmissiniz. Abiniz cok biliyorsa kendi baksin paralari alip koye gitme soguk orda kal iste demek nasil bir yuzsuzluk

Ben anlamıyorum ki bu aileleri millet bekarken bile ailesi gelmiyor. Bizi sömürdüler resmen istemediğimiz halde haber vermeden geldiler.
Bir sınır çizmeniz gerekiyor o nedenle eşimle aram açıldı bir süre gelmeyin diyebilirsiniz. Sizin mutluluğunuz doğalgazlı evde kalmaktan daha önemsizse zaten hepten kesin iletişimi.

Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eve
Eee sen de bunu dediğinde alamam müsait değiliz kusura bakma evine bilet alıyorum sen evine geç demek yerine gidip aldın mı?
Her şeye bahanen var kusura bakma. 3 sene çözülmeyen vajinusmus + eve doluşan aileler olan bir şeyi ben evlilik diye sürdürmem kusura bakma.

İki tarafında ebeveynlerin evine birer tane klima alın. Bahaneleri kalmaz. Herkes kendi ailesiyle de konuşsun. Artık evliliğimiz etkileniyor kararında gidip gelin diye konuşun. Açık açık konuşmadan olmaz. Evliliğiniz yara alacak böyle giderse.

Anne babalar olmuş çocuk, siz olmuşsunuz ebeveyn.
Ben olsam kalabalıkta direkt söylerim aylarca buradasınız cinsellik yaşayamıyoruz kocamla diye. Bu sorun bekleyerek kendi kendine çözülmez. Gidin iki aileye de birer klima alın çok içinize dert olacaksa ikisinin de elektrik faturasını ödeyin.

Aşırı fazla kalıyor yani benim annem bir gün bile kalınca kendini kötü hissediyor evine gitmek istiyor hemen

Buraya yazmışsınız ama her çözüme bir bahaneniz var. Anneniz olduğu için kırmak istemiyorsunuz belli ama o sizi evlat yerine koymuyor kusura bakmayın. Sırtınıza binmiş geçiniyor. Evliliğiniz ve anneniz arasında bir seçim yapmak zorundasınız gerekirse yüz göz olacaksınız. Ben eşinizin yerinde olsam çekemem valla. Cinsellik yok çözülmesi gereken bir sorun var anne babalar tepemizde sürekli iyi dayanmış valla.

Ohoo böyle evlilik mi olur?! Her iki tarafta ailesine ses çıkaramıyor. Maşallah toplama kampı gibi olmuş eviniz. Eşiniz kendi ailesi ile siz de kendi anneniz ile konuşacaksınız. Senede bir 1 hafta, 15 gün gelsin kalsın tamam ama fazlası sizin ilişkinizi, evliliğinizi yıpratıyor belli ki. Anneniz İstanbul'u bu kadar çok seviyorsa tutun İstanbul'dan kiralık 1+1 ev orada otursun madem. Ara ara siz gider görürsünüz, yalnız kalmaz. Babanız hayatta olmadığı için tek kalmak istemiyordur belki memlekette. Bilemiyorum ama bir şekilde çözüme ulaştırmanız gerekiyor.

Açık açık gelmeyin denir mi yahu?
Ne anneye ne de kayınvalideye denmez.
Bir şey söyliyim mi bal gibi de denir :)
Evlat ana babasının evine gidebilir 1 ay 2 ay kalabilir tabii tek başına gidiyorsa. Ama anne baba gidip kalamaz sağlık, torun gibi sebepler yoksa. Çünkü o ev bir başkasının çocuğunun da evi.
Evde kocam varken ne annem rahat rahat duşa girip çıkabilir ne kocam. Herkesin izlediği dizisi, programı, maçı farklı her odada ayrı bir televizyonunuz yoksa bu bile bir sorun. Uyku saati farklı olabiliyor devamlı salonda yatan bir misafir oldu mu odayı terketmek zorunda kalıyorsun. Veya arkadaşlarımızı çağıralım geç saatlere kadar oturalım sohbet edelim desen evde 3 tane yaşlı insanla olmaz. Haftasonu bir yere kaçalım 2 gün tatil yapalım desen olmaz misafiri bırakıp gidemezsin. Artık evlilikler böyle 50 yıl önceki gibi değil.

Şok oldum okurken valla pess. Böyle evlilik mi olur. Tek yapacağınız mantıklı şey şu siz kendi annenize " anne kv kp çok geliyor ben istemiyorum rahat edemiyorum diye eşimle konuştum benim annemde çok sık gelmeyecek " dedim demek. Aynı şekilde esinizde "annesine kv çok gelmesin diye siz de gelmeyin" diyecek ..bu kadar basit ..bugüne kadar nasıl düştünüz nasıl sabrettibiz anlamiyorun ..şaka gbi konu

O da diyor ki ne yapacaksın ki soğukta kal orada ne işin var
Iyyy bu kafadan hiç hoşlanmıyorum. Benim kv kp de dostlarıyla telde konuşurken karşı taraf çocuğuna kalmaya gittiyse bunu derler. Ben de içimden düşünürüm lafa bak belki evin sahibi yoruldu sıkıldı… bana laf çarptırıyorlar da anlamazlıktan geliyorum açıkçası. Açıkça söyleyemiyorsan geleni ağırlama, sohbet etme, akşam olunca odana çekil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…