- 21 Nisan 2024
- 73
- 41
- 8
- Konu Sahibi delirdimben
Malatyalıyım yaklaşık 7 yıl önce İstanbul'a memur olarak atandım. 3 sene öncesine kadar bekardım annem babam gelip 5-6 ay benim evimde kalıyorlardı ceplerinden 5 kuruş da para harcamıyorlardi. O zaman bile gelmelerini istemiyordum. Daha sonra babam vefat etti annem 8 ay bende kaldı. O sene de nişanlandım ve evlendim. Evlendikten 4 ay sonra bize geldi Malatya'da deprem olunca da uzun süre kaldı. 4 ay falan. O sırada kayınbabam kayınvalidem de geldi 2 ay da onlar kaldı. Evliliğimizin ilk 8 ayını harabeye çevirdiler. Daha sonra kayısılar oldu diye annem gitti. Kışın yine geldi 3 ay kaldı yine gitti. Bu sene geldi 2 aydır bende kalıyor. Yine kayınvalidem kayınbabam geldi onlar da 1 ay kaldı.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.
Benim size sorum. Soba yakıyorlar diye bizim ev doğalgazlı diye bu kadar bizde kalmaya hakları var mı? Ben annemi kovamiyorum. Kayınvalideme falan laf atıyorum çok kalıyor diye oysa annemi kastediyorum anlamıyor. 3 sene olmadi evleneli 9 ay bizimle yaşadı. Kaldığı zaman tabii cinsel hayatımız falan da olmuyor eşim çok sinirleniyor.