- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Evet mesela sizin anneniz de sizin giyiminizden rahatsız olmuş ve “utandırıyorsun beni” demiş. Konu sahibi annesine aynı kelimeyi kullanınca vay efendim annenden nasıl utanırsın? Konu sahibini haklı buluyorum yada destekliyorum demiyorum ama anneler ben anneyim diye evladına herşeyi söyleyebilmeli mi? O zaman anneniz de, size dememeli ama şimdi siz annenize utandırıyorsun beni demeye kalksanız vay efendim o seni besledi büyüttü e annem benden utanabiliyor ama. Sizin yazınızı alıntıladım ama lafım size değil yanlış anlaşılmasın. Yani anneyiz diye biz de dört dörtlük değiliz hemcinslerim anneliği bu kadar kullanmasın.Kullanmis oldugunuz baslik,
Mesleklerinizi belirterek durumu klasa baglamaniz evet rahatsiz edici.
Ama esasen ne demek istediginizi de anladim.
Bazen anneniz de olsa insanlari oldugu gibi kabul etmelisiniz.
Annemde yillarca fazla acik giyindigimi one surerek benden utandigini onu rezil ettigimi soyledi :)
Cunku kendisi muhafazakar bir kadin arkadaslari ve cevresi de oyle.
Acikcasi benden utaniyor olmasi yada uzerinde cevre baskisi hissetmesi hic umrumda olmadi.
Cok anlamsiz cunku.
Benim kilik kiyafetim beni ilgilendirir.
Muhtemelen annenizinde yapisi bu.
Sizin yada esinizin meslegi, calisma arkadaslarinizin ne soyleyecegi onun icin onemli degil.
Cevreniz ve insanlarin ne dusunduguyle ilgilenmeyin lutfen.
Herkes gelip gecici anne bir tane.
Kimse icin uzmeye degmez.
Yalnız konuyu dikkatli okursanız konu sahibi eşinin mesleğini belirterek utandırılmaktan ziyade küçümsüyor gibiEvet mesela sizin anneniz de sizin giyiminizden rahatsız olmuş ve “utandırıyorsun beni” demiş. Konu sahibi annesine aynı kelimeyi kullanınca vat efendim annenden nasıl utanırsın. Konu sahibini haklı buluyorum yada destekliyorum demiyorum ama anneler ben anneyim diye evladına herşeyi söyleyebilmeli mi? O zaman anneniz de size dememeli ama şimdi siz annenize utandırıyorsun beni demeye kalksanız vay efendim o seni besledi büyüttü e annem benden utanabiliyor ama. Sizin yazınızı alıntıladım ama lafım size değil yanlış anlaşılmasın. Yani anneniz diye biz de dört dörtlük değiliz hemcinslerim anneliği bu kadar kullanmasın.
sirf polemik icin acilmis konu cani sıkılmış galiba pazar günü
Hemşireler uzun zamandit fakülte mezunu oluyor. Kuzenim 15 yillik hemsire ve dört yillik fakülte mezunu. Liselerden hemsire olunmuyor artik.
keşke birden fazla beğen butonu olsaannemi cok istediği bişey yemeye götürdüğümde;
harsonun tabagı masaya getirmesi ..
aaa bu muymuşş o kadar sene yemeyi bekledigim sey diye bagırması..
etraftakilerin bize bakması..
benim kahkaha patlatmam
annem beni utandırmaz klasımıda sarsmaz anca beraber güleriz eğlendiniriz yaptıgı seylerle
Ablan star bebeğim afralari devlet hastanelerine kadar geldi mi
Işın ilginci klasim dediğinde baya ünlü bir prof falan sanmistim
Hemşire çıktı
Ne büyük meziyet yaraaapppim
Son olarak klasını sevsinler
Doktor karısı normal siradan hemşire
anne kelimesi artık bazıları için kutsal değil ne yazık kikeşke birden fazla beğen butonu olsa
halbuki bilmiyorlar ki olmasaydılar olmazdık.okutmasaydılar bu yerlere gelemezdik.anne kelimesi artık bazıları için kutsal değil ne yazık ki
ya biz cok minnetkar vefalıyız yada böyleleri cok nankör ve kıymet bilmez
galiba taşıdıkları şey allium cepa (soğan cücüğü) ay üşenmedim netten buldum adınıhalbuki bilmiyorlar ki olmasaydılar olmazdık.okutmasaydılar bu yerlere gelemezdik.
bazı insanlar beyinleri yerine ne taşıyorlar merak ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?