Annem bizi rezil ediyor

Ay kadın "annem klasımı sarsıyor, iğrenç giyiniyor ondan utanıyorum" diyor buradakiler de hak veriyor...
Şaka gibi bir konu ve şaka gibi "evlat"lar

Alti ustu hemsiresiniz. Bi kaf dagindan inin.
Sanki bakan falansiniz da herkes annenizin giyimini incelesin, klasiniz sarsilsin.

Bence sende hemşire olarak doktor eşinin klasını sarsıyordursun... Düşünsene eşiniz ne iş yapıyor diyorlar eşin hemşire diyor... Ayyyy çok ezik

Hemşireliği dahi kaldiramamis bence konu sahibi. Unvanlar agir geliyor insan
Bütün hemşire arkadaşlardan özür dileyeceksiniz klas hanım...

Ben lise mezunu hemsire olup boyle davrananlara kizdigim icin meslegini hakki ile yapan tum hemsire kardeslerimden ozur dilerim. Ama genelleme yanlis bildigim halde 16 18 yasinda birinin insan sağlığından sorumlu olmasini hala ve hala doğru bulmuyorum. 20 de de evlenirse Allah tarafından da bi doktor bulursa sonuc cogunlukla boyle olabiliyor .

Siz özür dilemeyin,özürü dileyecek kendisidir..
Size saygı duyuyorum meslek olarak bilinçli birisiniz..

Kadına bir dolap eşya al desek ayyy ev bütçesi lak luk dersin. Ailesini beğenmeyip hiç bir ihtiyaçlarını karşılamayanları da anlamıyorum madem al yap yükselt hayat standartlarını.

İyi de bu kadın çevresinin düşüncelerini annesinin kıyafetinden utanacak kadar önemsiyorsa bu yine annesinin suçu. O yüzden utanmaya devam ablacım. Haklısın yerden göğe kadar.

Him hemşiresiniz bildiğim kadarıyla her gün görev başında sadece önlük giyiyor sunuz ne zaman klas takılıyorsunuz merak ettim. Annen den utanıyor san eğer sana yumurta dan çıkmış kabuğunu beğenmiyor dersek kızma bize olur mu ....

AMA zaten kadın hasta neyapsın onu düşünememiştir bile .
Valla o bu değilde klasımı sarsmak ağır olmuş sarsarsa sarssın,ANAM O BENİM demelisiniz.
Yıllardır öyle ise dunyasına inip yeterince ilgilenin hep bir el olsun üstünde.
Biz şuanki halimiz ile böyle gelmedik dünyaya
ANAMIN ayağından öperim canım annem benim.
Şuanda çocuk sahibiyim ve rabbim bağışlarsa inşallah
Ne zor bir şekilde büyüyorlar farkındayım işte onlar da bu süreçten geçtiler büyütebilmek için.
Aynı sizi büyüttüğü gibi.
Kabuğumu beğenmemek haddim değil.
Ancak ben konuşuyorum ve yapmıyor diyorsunuz demekki yeterince anlatmamışsınız.
Bazı yorumlarda çok cici şeyler alıyoruz giymiyor demişsiniz.
E belki siz ona onu tarzı olmayan şeylerden alıp giydirmeye çalışıyorsunuz oda çekyat altı yapıyor olamaz mı ?

Adını Feriha koydum dizisinde Feriha'nın babasından utanıp şoförüm dediği gibi.. basit kompleks bunlar, ergen işi...

Hemşireler uzun zamandit fakülte mezunu oluyor. Kuzenim 15 yillik hemsire ve dört yillik fakülte mezunu. Liselerden hemsire olunmuyor artik.

Tabi ki herkesin annesi, kiymetlisi. Benim de annem isyerime gelir gelirken en guzel kiyafetlerini giyer, kendine çeki duzen verir hatta ben derim anne abartma onlarda senin benim gibi insan diye, olsun kizim onlar senin arkadaslarin der. Ben kucucuk kizimin kresine etkinligine dahi giderken daha bi dikkatli giderim. Madem konu sahibi bu konuda hassas annesinin de biraz daha dikkatli olmasi gerek. Ben konu sahibinin anneaini sevmedigini dusunmuyorum bence annesini uyarmasina ragmen dikkat etmeyisine uzulmus

Kendini ne sanıyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…