- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Durum analizi hahah ağzınıza sağlıkŞimdi ben öğretmenim sen hemşiresin yani aman aman öyle klas bir mesleğimiz yok. Yani tabiki önemli mesleğimiz ama annenin kıyafetinin senin klasını sarsacak bir etki olduğunu düşünmüyorum. Ben söylediklerinizden şunu anladım hasbelkader iki ya da dört senelik bi fakülte bitirdim hemşire oldum bi doktor kocayı da kafaladım. Etrafım da hep dedikoducu tiplerden oluşuyor o yzüden açık vermemem lazım. Bence çevrenizi değiştirin. Annenizin giyimi kendini ilgilendirir eğer cuval giyip gelmiyorsa bence karışma hakkınız yok.
Benimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyimEğer annenin tarzından sikayetciysen haksızsın ama ona güzel kıyafetler alıyorsun giysin diye ama giymiyorsa haklisin.
Benim babam da yapmıştı bi kere. Ona çok güzel bi kazak almıştım. Baya da para vermiştim. Bi gün yanıma yırtık bi kazakla geldi sanki hic kazağı yokmuş gibi. Kızmıştım ama bana açıklama yaptı. Kızım ben bu kazagi çok seviyorum seninkini sevmedim dedi. Artik ilgilenmiyorum.
Haksızsın. Dibine kadar haksızsın. Seninki annenin haline üzülüp de "annem güzel şeyler giysin" değil.Benimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyim
Ya tamamda her zaman mi böyle olur bir insan yüzüne karşı birşey dediğim yok ama olmas ki herzamn boyleKlas derken? Öyle rezil olacağınız annenizin kıyafeti incelenecek bir durumda değilsiniz ki. Sosyete mı orası?
Anneniz güzel kıyafetleri varken giymiyorsa niye giymiyorsun diyebilirsiniz ama hastaneye geldiğine göre anneniz hasta demek ki hasta haliyle şık mı olmaya çalışacaktı anlayamadım.
Ama konu sahibi hanımefendinin derdi "biz çok klasız annem bizi utandırıyor"Eğer annenin tarzından sikayetciysen haksızsın ama ona güzel kıyafetler alıyorsun giysin diye ama giymiyorsa haklisin.
Benim babam da yapmıştı bi kere. Ona çok güzel bi kazak almıştım. Baya da para vermiştim. Bi gün yanıma yırtık bi kazakla geldi sanki hic kazağı yokmuş gibi. Kızmıştım ama bana açıklama yaptı. Kızım ben bu kazagi çok seviyorum seninkini sevmedim dedi. Artik ilgilenmiyorum.
Ben size hak verdim. Olmasa asla birşey denmez yoktur napsın kadın derdim ama varken giymeyip saklamak cimrilik gibiBenimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyim
Ben de tam olarak olayın burasındayimBen size hak verdim. Olmasa asla birşey denmez yoktur napsın kadın derdim ama varken giymeyip saklamak cimrilik gibi
Benimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyim
Toplattirmaz aydinlarimizda giymez alıyoruz almıyor değiliz lakin giymiyorHepimizin annesini anlattınız. Annenize yüklenmeyin abartmayın ama çok rahatsız oluyorsanız bir iki hafta arayla güzel kıyafetler alın sonra 1 ay sonra gidin tüm eski kıyafetlerini toplayın ihtiyacı olana vs vereceğim deyin.
Annmein huyu bu yıllardır böyle yeni bailey giymez özen göstermz tamam aman aman bir isim yok belki ama bu da demek oluyor yi yüksek bir yerde bir iş sahibi olsam bu düşüncemi savunuyorsunuz burdan da bu anlaşılıyor hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?