- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Herkesi sizin anneniz gibi jean falan mı giyiyor sandınız? :))konu içinde basma etek veya çamaşır sulu bluz yazısı göremedim?
Herkesi sizin anneniz gibi jean falan mı giyiyor sandınız? :))
Siz aynı konuyu okuduğumuzdan emin misiniz? Konu sahibesi "ben hemşireyim kocam doktor bizim klasımız sarsılıyor" diye yakınıyor da. Ayrıca anneniz kaç yaşına gelmiş kadın, istediği gibi de giyinir. Sizin bakmanıza gerek yok o kendine bakabilir. Hele ki hastaysa ve pazar pazar hastaneye gidiyorsa şık gitmesini bekleyemezsiniz herhalde. Bu durumda ondan utanmak vicdansızlıktırArkadaşım annem yırtık etekle gelse benim klasım değil annemin sarsılır ve ben bunu asla istemem. İnsanlar demez mi kızına bak annesine hiç bakmıyor diye? Bence siz anlamıyorsunuz! Ayrıca ben anneme her şeyi söylerim çünkü bizi öyle yetiştirdi. Asla kırılmaz, arar fikir alır her zaman da bu böyleydi. Burda sorun klas sarsılması değil, daha farklı.
Biz annemle uyumluyuz. Ayrıca nerde ne giyeceğini bilir. Bence herkes nerde ne giyeceğini bilmeli. Utanmak ayrı ben asla annemden utanmam . Ama sizinde dediğiniz gibi yaşını başını almış bi insan nerde ne giyeceğini bilmeliSizin istemenizle olmuyor. Annenizin tercihi bu, kaç yaşına gelmiş kadın. Bu yüzden utanacaksanız size ayıp
Konu utanmakla ilgili :)Biz annemle uyumluyuz. Ayrıca nerde ne giyeceğini bilir. Bence herkes nerde ne giyeceğini bilmeli. Utanmak ayrı ben asla annemden utanmam . Ama sizinde dediğiniz gibi yaşını başını almış bi insan nerde ne giyeceğini bilmeli
Niye tanıyor musunuz? :))konu sahibinin annesi üzerinden yorum yapıyorum :)))
Siz aynı konuyu okuduğumuzdan emin misiniz? Konu sahibesi "ben hemşireyim kocam doktor bizim klasımız sarsılıyor" diye yakınıyor da. Ayrıca anneniz kaç yaşına gelmiş kadın, istediği gibi de giyinir. Sizin bakmanıza gerek yok o kendine bakabilir. Hele ki hastaysa ve pazar pazar hastaneye gidiyorsa şık gitmesini bekleyemezsiniz herhalde. Bu durumda ondan utanmak vicdansızlıktır
Biz annemle uyumluyuz. Ayrıca nerde ne giyeceğini bilir. Bence herkes nerde ne giyeceğini bilmeli. Utanmak ayrı ben asla annemden utanmam . Ama sizinde dediğiniz gibi yaşını başını almış bi insan nerde ne giyeceğini bilmeli
Niye tanıyor musunuz? :))
Şık giyinmez belki ama düzenli temiz ütülü giyinmeli. Herkesin bir standardı vardır. Mesela yukarıdaki arkadaşın annesi jean giyermiş onun standardı bu kalkıp yırtık basma etekle okula gitse adım gibi eminim şok olur, çünkü onun standardı jeandir böyle olamaz.
Konu sahibinin standardı nedir acaba? Bunu bilmeden herkes konuşuyor ama ben ona göre konuşuyorum.
Takım elbise giysin gelsin istemiyordur herhalde :)
Standardını bilemem de "annem klasımı sarsmak için uğraşıyor" o kadar çirkin bir cümle ki, gerisi tırs :)Niye tanıyor musunuz? :))
Şık giyinmez belki ama düzenli temiz ütülü giyinmeli. Herkesin bir standardı vardır. Mesela yukarıdaki arkadaşın annesi jean giyermiş onun standardı bu kalkıp yırtık basma etekle okula gitse adım gibi eminim şok olur, çünkü onun standardı jeandir böyle olamaz.
Konu sahibinin standardı nedir acaba? Bunu bilmeden herkes konuşuyor ama ben ona göre konuşuyorum.
Konu sahibinin sıkıntısı annesinin nerde ne giyeceğini bilmemesinin annesi için yarattığı sıkıntı değil bu durumun kendisinin ve doktor kocişinin klasını sarsması. Kendisinin ve doktor kocişinin annesi yüzünden rezil olduğunu düşünüyor. Biz bu tiplere halk arasında haspam diyoruzNiye tanıyor musunuz? :))
Sabah 5 de kalkıp inekleri sağan, saman basan Çiftçi bir kadın, ütülü kıyafeti nereden bulacak da giyecek? Her yer beyaz yakalı mı dolu ütülü gitsin. Belki evinde ütü bile yoktur. Almak zorunda mı? Bence değil. Peki bu kadın hasta olduğunda hastaneye gitmesin mi?Niye tanıyor musunuz? :))
Yahu sorun ütü de değil ki. Neden anlatamıyorum acaba. Ben de hasta olduğumda çekerim pijamamı giderim ama benim pijamam da bana göredir. Yani sırıtmaz ki. Anlatmak istediğim bu işte. Zira daha fazla yazmayacağım ben fikirlerimde netim çünkü öyle anneler de tanıyorum. Sırf evladı rezil olsun diye Çar çaput ne varsa giyip de onun yanına giden.İyi de bakın ilk mesajında diyor ki, “tedavi” için hastaneye gelmiş.
Pazar günü ütülü kıyafetle hastaneye giden var mıdır gerçekten?
İşte o kadının standardı odur sırıtmaz ki. Ama başkasının o değildir. Emin’im ki konu Sahibinin annesi de çiftçi değildir :)Sabah 5 de kalkıp inekleri sağan, saman basan Çiftçi bir kadın, ütülü kıyafeti nereden bulacak da giyecek? Her yer beyaz yakalı mı dolu ütülü gitsin. Belki evinde ütü bile yoktur. Almak zorunda mı? Bence değil. Peki bu kadın hasta olduğunda hastaneye gitmesin mi?
Sizinki çifte standart ama. ''O öyle giyinsin, standwrdı o, bu böyle giyinsin standardı o değil'' olur mu yahu:) 'Ütülü'' giyinmeli sözünüze istinaden yazdım. doktor hastasının standardına mı bakmalı, hastalığına mı?İşte o kadının standardı odur sırıtmaz ki. Ama başkasının o değildir. Emin’im ki konu Sahibinin annesi de çiftçi değildir :)
Niye tanıyor musunuz? :))
Yahu sorun ütü de değil ki. Neden anlatamıyorum acaba. Ben de hasta olduğumda çekerim pijamamı giderim ama benim pijamam da bana göredir. Yani sırıtmaz ki. Anlatmak istediğim bu işte. Zira daha fazla yazmayacağım ben fikirlerimde netim çünkü öyle anneler de tanıyorum. Sırf evladı rezil olsun diye Çar çaput ne varsa giyip de onun yanına giden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?