Annem bizi rezil ediyor

Bana haklı geldiniz. Annem hep yerine göre giyilmesi gerek der. Benim mezuniyet törenime gelen aileler içinde en şık olan annemdi. Şıklık zenginlikle olmuyor ki, ucuza alırsın ama düzgün giyersin hele varken de giymeyip çocuğunun olduğu yere paspal gitmek bence de hoş bir şey değil. Burda anneye değil evlada söz söylenir.
O kadar varken giymeyip kötü gelmesi bilerek yaptığı anlamını çıkartır. Benim annem de öyle yapsa söylerim, bu utanmak değil ki. Anneden utanılmaz ama anne de evladını utandırmamalı. Doktor damadı, hemşire kızı olan bir anne onlara yakışır giyinmeli. Hiç olmazsa paspal değil.
Meslekler için demiyorum ama bir anne her konuda çocuğunu düşünmeli.

Ben konu sahibini yerden goge hakli buldum insanlar neden hemen saldiriya gecmis ki? Kiyafeti yok durumu kotu olsa haksiz derim ama varken giymemesi yanlis degil mi?cok var cevremde annesine zayifla diyen soyle giyinme boyle giyin diyen.ben dahil burda cogu kisi annesi abuk sabuk giyinip gelse mahcup olur esine dostuna karsi.konu sahibi annenizi kirmadan uyarin su kiyafetin sana cok yakisiyor onu giysene falan diye.ve de en kesin cozum eskileri o gormeden atin cunku bazi yaslilar boyle eski de olsa kotu de olsa atamiyorlar.

Teskkur ederim güzel anlayışli yorumunuz için

Ben böyle şeyleri ilkokulda düşünürdüm, çünkü o zaman anne babalarımızı karşılaştırırdık veli toplantısında falan:) insan belli bir yaştan sonra kendi değeri ile ölçülüyor sosyal ortamda.

Bak ne güzel hemşire olmuşsun, eşin de doktormuş. Ne kadar küçük şeylere takılıyorsun böyle. Bu arada mesajlarını okudum, Türkçe bilgin çok kötü. İmla hatalarını geçtim, cümleyi oluşturmada problem var. Cümle yok zaten, çünkü ''nokta'' yok. Kelimelerin birleşmesinden anlamlı dizeler çıkmamış. Bak sen de oku.

Ben doktor eşi bir hemşirenin ülkemin dilini düzgün konuşması beklentisi içindeyim. Herhangi bir panele katılsan, ülke insanının klasını sarsacağını düşünüyorum.

Sonunda banada hak veren birilerinin olması ne mutlu

+1

Bu haklı diyenler de çok "klas" yerlerde galiba. Annesinin kıyafetinden utanan hak veriyor
Ben en son ilkokulda utanıyordum, o da çocukluktu zaten. Çok şükür şimdi anneciğim ne giyerse gurur duyarım onunla. Onun gibi muhteşem bir insan daha yoktur dünyada benim için.
Benim klasımı da annemin kıyafeti bağlamaz

okuduklarını anlamadıklarını düşündüm ben. ben de anneme derim sana alışveriş yapalım diye hatta eleştiririm o bluz olmuş mu hiç gibisinden. iyiliğini isterim çünkü. ama annem günlük kıyafetiyle okuluma gelse sorun etmem çünkü klasımı sarsmaz.

konu sahibini haklı bulanların tam okumadıklarını düşünüyorum. değilse çok acı.

Bana da öyle geldi, konu sahibinin dediğinden çok "yeni kıyafetleri varsa onları giysin" kısmına odaklanmışlar. Ama konu sahibi kendi itibarı (!) sebebiyle annesinden utandığından iş yerinde rezil olduğundan falan bahsediyor
Anlayıp hak veriyorlarsa gerçekten acı ya

Bu arada annenin tarzına bayıldım, o ne der bu ne der diye kendini kasmaması çok çok havalı bence :)

Çok merak ediyorum annen yırtık basma etek giyip üstüne çamaşır sulu bluzla okula gelse? Doğru cevap ver ama!
Burda herkes yanlış anlamış bence zira konu sahibinin bahsettiği durum bu. Bizlerin annesi de tuvalet giymiyor ama temiz ütülü ve uygun giyiniyor. Evde giydiği basma etekle gitmiyor bir yere.
Basma eteği küçük görmüyorum asla! Yanlış anlaşılmasın!

Annenizin basma eteğiyle neden sizin klasınız sarsılıyor anlam veremiyorum ben. Bu sadece elalem ne der düşüncesi, o kadar

Olduğu halde giymiyor demişsiniz. Olmasa kıyafeti ve annemden utaniyorum deseniz kizardim ama olduğu halde giymiyorsa bende anneme tepki gosterrim. Sonuçta kıyafeti var insan içine çıkıyor sizi geçtim basta kendine özen göstermeli diye düşünüyorum. Ben anneme alırım kıyafet ayakkabı güzel giyinsin isterim. Annemde saklamaz giyer neden giymiyor acaba?

Konu sahibine nasıl hak veriyorsunuz anlamıyorum kızlar. Kadının kıyafeti varmış da giymiyormuş. E canı böyle istiyor demek ki. İster şık giyinir ister paspal giyinir. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin zaten.

Giyime neden bu kadar önem veriyorsunuz anlamıyorum. Hasta olup hastaneye gitmiş kadın. Üstüne başına mı bakacak.

Giysi sadece giysidir. Bunu anlamak zor olmasa gerek.

konu içinde basma etek veya çamaşır sulu bluz yazısı göremedim?

Annenizin basma eteğiyle neden sizin klasınız sarsılıyor anlam veremiyorum ben. Bu sadece elalem ne der düşüncesi, o kadar
Arkadaşım annem yırtık etekle gelse benim klasım değil annemin sarsılır ve ben bunu asla istemem. İnsanlar demez mi kızına bak annesine hiç bakmıyor diye? Bence siz anlamıyorsunuz! Ayrıca ben anneme her şeyi söylerim çünkü bizi öyle yetiştirdi. Asla kırılmaz, arar fikir alır her zaman da bu böyleydi. Burda sorun klas sarsılması değil, daha farklı.

Sizin istemenizle olmuyor. Annenizin tercihi bu, kaç yaşına gelmiş kadın. Bu yüzden utanacaksanız size ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…