Annem bu durumla nasıl baş eder?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her gün gelme dozunda bırak nasıl desin ki bunu onun düşünmesi lazım da işine geliyor öyle yapıyor. Onun evine gidince de mutfakta sana tarif eder her şeyin yerini yemeği de evine gidene yaptırır.kalkamıyom çok hastayım der. Annem çok daha üstelerse ben diyeceğimi biliyorum diyor ama o zaman da ipler kopar diyor. Bakalım hayırlısı artık bize gelmediği günlerde de kızının kayınvalidesine gidiyor

Kapıyı açmasın, telefonlara çıkmasın. Zorla kapıyı kırıp girecek değil ya.
Babamı arıyor eşin nerde diyor eğer komşuda falansa kendi de geliyor ya da o gün dışarda ya ertesi gün ben kahvaltıya geliyorum diyor bir kaç iki kaç

Babamı arıyor eşin nerde diyor eğer komşuda falansa kendi de geliyor ya da o gün dışarda ya ertesi gün ben kahvaltıya geliyorum diyor bir kaç iki kaç
O zaman ipleri tamamen kopartacak, anlamadım nasıl biri bu kapıdan kovsan bacadan giriyor...

böylelerine salağa yatmak lazım. kapı mı çaldı duymadım, telefon mu arandı dışardayım geç dönerim, eve mi gelcem dedi müsait değiim deyip dibine kadar soğutmak lazım

ayy korkunçmuş.bence annen sabah namazına müteakip kv nin evinde bitsin

Ayyhh icim sisti yeminle okudukca.Anneniz daha ne kadar sabredebilir merak ediyorum.Normalde bende cok yuzu yumusak biriyimdir ama ben bile bu durumda coktan patlamistim,anneniz neyi bekliyor hala?

Yüzü çok yumuşak evet diyorum başım çok ağrıyor de git yatak odasında uyu diyorum yapamıyor ona hazırlamasam kardeşlerim babam var evde illa ki ilgilenmem gerek diyor haklı olarak onlar aç mı kalsın mecbur yemek yapıyorum o da evde olunca davet bile beklemiyor herkesten önce sofraya oturuyor diyor.yemekte falan değilim ama tavrı çok kötü diyor yani resmen evlatlık almış annem onu

Aileniz onun bulunduğu şehirden taşınsın..tek çare bu kalmış geriye..

Bence onun telefonunu meşgule alsın, numara çalınca otomatikman öyle aktarılıyor
Çoluk çocuk oynamış desin, arada bir telini kapatsın şarj tutmuyor desin
Baktınız omu geliyor eşiniz çocuğunuz açsın kapıyı annemin teli evde kendisi yok desinler

Ay ne güzel yemek derdi yok birsey yok nerde çalgı orda kalgı gamsızlığa bak la, annen ses etmiyorsa sen ses et bildiğin sağıyolar anneni

Gün geçmiyor ki bir absürd kayınvalide daha gündemimize girmesin.. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Annenizin düşünceliliğini, sırf sizin aile saadetiniz için ona katlandığını anlıyorum ama yorumlardan birinde çok bunaldığını bir konuşursa pir konuşacağını ipleri kopartacağını yazmışsınız. Bakın bu da doğru değil. Her gün gelmen beni çok yoruyor benim de işlerim güçlerim var diyebilmeli bir insan. Demesi kolay evet, ben de böyle konuları kolay kolay konuşamam ama sizin mutluluğunuz için diyebilmeli. Bence ipleri kopartmadan önce böyle bi konuşma yapmalı, olmadı kendi söylediği gibi yapar.
Kocanızın durumdan haberi var mı?

Kusura bakmayin ama cok guldum duruma:) hele sizin ve annenizin kayinvalideyi kirmadan alternatif "gelme" deme calismalariniza, ve dunurun yine sizden daha cevik ve seri ataklarina:))) Direkt soylesin bence anneniz tatli bir dille, anladigim kadari ile kayinvalide tembel bir tip, annenizde yumusak yuzlu, o yuzden annenizin evinden cikmiyor, gunu kurtarma pesinde kayinvalideniz.

Baban surat assın söylensin, o gelince pijamayla atletle kapıyı açsın

Fesat olsa kötü böyle çılgın olsa kötü :) Allah herkese orta karar minnos kaynana versin

Yaa bildiğin kullanma bu,daha eş dost akrabayı da çağırıyomuş, kocası yok mu bunun onu da mi çağırıyor aksamlari,işin yoksa 7 24 yemek yap

Var çalışıyor ama geç geliyor geldiğinde onu da çağırıyor yemek yiyelim eve geçeriz diyor yani

Al işte adam kullanma...kardeşi gibi görmüş demiş bazı üyeler o zaman bir de o davet etsin, küsmeden kurtuluş yok gibi

Annen komşudaysa o nasıl kalkıp gidiyor yaa ben çağrılmadığım yere gidemem hem tanıyo mu ki annenin komşularını

İlk kez bu şekilde bir hikaye duydum yönteminiz çok yerinde olmuş mesafe koyabilirse gitmesi gelmesi azalır Zaman'la

anneniz erkenden ona gitsin bi süre sana geliyorum diye.Hayret hadi kadın düşünemiyo anlıyorumda etrafında bitane aklı başında insan yokmu sen hergün hergün nereye gidiyosun demiyolarmı.Eşinize söyleyin annesine söylesin yada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…