Annem bu durumla nasıl baş eder?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Trajikomik bir durum hergun hergun o ne be oyle en guzeli acikca konusmak cunku gecici bahaneler bu hanimefendiyi durduracak gibi degil sanki

Onun yüzünden annemin bahaneler bulması, özgürlüğünün kısıtlanmasına dayanamıyorum. Neden yalan söylemek zorunda kalsın ki. Az öz gitmek gerektiğini anlamalı bu insan. Kendi yapmalı bunu.

aynı annemin komşusu ben taşındımda çok şükür kurtuldum diye sevinemiyorum bile eşimle anneme oturmya gitiğimizde gene orda insna bi kalkar gider bide rahat geniş eşim utanıyoda oturamıyo kadınla kaçar gibi 1 sat oturup gidiyoz

Ahaha çok enteresan bir kv en varmış. Anam kadin sana dadanamamis annene dadanmis. Kocan ne diyor bu duruma onu merak ettim.

Kırılmasin diye diye bu noktaya gelmiş. Annen sınır koyacak bu kadar basit aslında canım.

Yani kv geldi kapıyı açtı. Ben de çıkıyorum deyip dışarı çıkacak. Kv geliyor mu peşinden sen gelme diyecek. Benim işim özel falan.

Ya da geldi bir şekil girdi içeri. Ne zaman kalkarsa diye soracak. En güzeli aslında karşına alıp adam gibi konuşması ama işte zaten hep bu konuşmayı eteledigi için bu hale gelmiş.

Diyor mesela yarın çarşıya çıkacağım çok işim var diyor daha annem evden çıkmadan sana oturmaya geldim diyor veya annem doktora gideceğim diyor tamam canım sen git gel ben burda otururum diyor

Anneni bir kardes gibi benimsemiş.

Valla annen de kalksın başka yere gitsin gece dönsün eve. Sıkılır gider herhalde.
Yalnız mi yaşıyor bu kv nin kocasi falan yok mu?

Var çalışıyor ama geç geliyor geldiğinde onu da çağırıyor yemek yiyelim eve geçeriz diyor yani

Diğer gelinleri anneleri ile niye kavgalı acaba. Bence bu yüzden. Annen eve diğer gelinlerin anlarını çağırsin. Gelin kurtarın beni bu kadından desin.

Bu kadar müsamaha göstermenize anlam veremiyorum.
Elbette kalp kırmamak önemli ama herşeyin fazlası zarar, fazla ilginin bile.
Bence artık anneniz de 'bahane' üretmek yerine alsın ciddi ciddi konuşsun. Haa yok ben diyemem derse de o halde bu durumla bir an önce barışsın, karşı taraf da: demek ki dünür de benim varlığımdan hoşnut, hiç sitem etmiyor' düşüncesindedir.

Buldum buldum! Ütü yaptirsin. Evi spurtsun. Bulaşık yıkatsin. Salça yaptirsin. İş yaptirsin kaca zaten :)

Kadın tek yaşıyorsa istemiyordur evde tek takılmak. Ama bunun için bile çok fazla bu. Bazı insanlar kendileri ile başbaşa kalmaya dayanamaz. Böyle bişey sanırım kv de ki. Veya çok yasliysa yalnız ölecek korkusu da olabilir .

cok bunaltıcı bence direkt olarak ben bugun musait degilim kusura bakma deyip kapatsın kesin bir dille ne kadar iyi niyet o kadar suistimal iste goruldugu uzere

Kocasi da varmış bu kadının evde hiç işi olmaz mı yemek, temizlik vs. Ama bütün gün annen ona baktigi için ne evi kirleniyordur ne de yemek derdi oluyordur. Kp yi bile gel dunure yemek yiyip geçelim dediyse.

Baban bişey yapamaz mi madem annen bunaliyor. Baban desin hanim hanim senin evin yok herhalde dese ya

Bi arkadaşımın anneside sizinkinin tam tersine arkadaşımın kayınvalidesine gidiyodu oda aynı şekilde peşinde misafirlerini bile getiriyodu :)

Ben biraz gaddarim bu konularda ben olsam "ay valla günde 5 vakit sana hizmet etmekten gına geldi bi gün de sen çay koy" derdim valla derdim bu nasıl dünür sevgisidir

Açık açık konuşamayacak ne var ?
Anlayamadım.
Alsın karşısına net bir şekilde konuşsun.
O nasıl bir şeymiş ki ya?
Daha neler duyacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…