merhaba kızlar. annem ve kayınvalidemlerden ayrı bir şehirde yaşıyorum. Onlar aynı yerdeler. Sorun şu ki kayınvalidem sürekli annemin evinde. Sabah gözünü açar açmaz annemin evine geliyor ve akşam yemeğinden sonra kendi evine geçiyor. Gelip ziyaret etmesi kötü bir şey değil fakat suyunu çıkarıyor. Dinlenmesini uyumasını bütün öğünlerini annemde geçiriyor. Üstelik gelirken evde olduğundan emin olmak için telefonla arıyor ben geliyorum diyor . Eğer annem başka bir yerde ise sana geliyorum kapıda kaldım deyip annemi gittiği yerden geri çağırıyor. Kendi akrabaları kız kardeşleri ve 2 kızının da evi olmasına rağmen her gün anneme gelmek istiyor. Annem kırmak istemiyor. Bazen müsait olmadığını dile getiriyor. Yarın başka bir yere gideceğim diyor ama faydası yok. Ben de senle gelirim diyor. Kendine gelen misafiri annemin evine yönlendiriyor. Ben burdayım siz de buraya gelin diyor. Tatilde annemde 5 dakka yalnız kalamadık. Sürekli yanımızda. Çok sevdiğini söylüyor anlıyorum ama bu hareketi bunaltıyor, özgürlüğünü kısıtlıyor. En son ben de yakın akrabaları ziyarete git dedim başka bir şehirde. Annem 1 haftadır orda tabi oraya gidemedi kendisi. Ama sürekli arıyor ne zaman geleceksin diye. Arana mesafe koy diyorum. kırılır üzülür diyor ama biliyorum ki çok yoruluyor. Üç öğün yemekti çaydı meyve hazırlamaydı derken hep hizmet ediyor ve kv kalkıp da bir işin ucundan tutmaz. Sizce ne yapabilir?