Aklimin ucuna bile gelmez boyle bir sey. Annenizle nasil bir iliskiniz var sizin?Annemler bize geldi Gitti ve bznyoda olan 2 altin yuzugum yok tek banyoya giren annem ve herzaman plan rafta yok siz olsaniz naparsiniz cok uzgunum
IstiycemBöyle bir konu açmamşimdi o yüzüğü bulsanız gidip helallik istiycekmisiniz??
SanmiyorumBelkk esin çalmıştır. Annenin bu huyunuda biliyosa bilerek yapmış olabilir
Cunku 10 20 Kerre yapti daha onceBence düşmüş de olabilir, başka yerde de olabilir, eşinizden değilde neden annenizden şüphe etmediniz şaşırdım vallaha !!!
Kabul etmiyor yaptigini ama eminimBunu neden yaptığını sormadınız mi?
Bir defa da bilerek koy para veya altın sonra arkasından gir eğer almışsa ispatlamış olursun. Kamera koy, çünkü çok ciddi bir durum. İnkar ediyorsa vazgeçiremezsin.Kabul etmiyor yaptigini ama eminim
Şüphelendiğin, itham ettiğin kişi her hangi biri değil annen farkında mısın?suphelendiginiz biri olursa hediye edin yazik o da calmasin o kada
Birini itham etmeden önce 100 kere düşünmek lazım. Geri dönüşü yok bunun.Bir yengemiz var, çocuktum hep anlatırlardı benden şunu çaldı, onun busunu çaldı diye. Onun hırsızlığı hikayeleri bizim çevrede hiç bitmez hep anlatılır... En çok da halamı soymuş. Halam başka şehirde oturur, her sene bir kere ziyarete gitmiş bir şeyleri çalmış, halamlar arkadan şaşmış kalmış...
Yine çocuktum, yine yengemler halamlara ziyarete gidecekti. Halamlar bu sefer her türlü tedbiri aldı. Para eder ne varsa evde saklandı, pür dikkat herkes bu defa çaldırmamakta kararlı...
Yengemler eve döndü, halamlarda kıyametler kopuyor. TV kumadası çalınmış! Deli oldular kumanda ararken yok yok yok... Kesin o aldı! Bu defa kesin amcama söyleyecekler. Bu güne kadar ne altınlar ne paralar çalınmış, kimse deli amcama karısını şikayet etmeye cesaret edememiş, bu defa kumanda olayını kesin söyleyecekler...
Çocuk aklımla dün gibi hatırlıyorum. Yapmayın etmeyin hala, kumandayı kim neden çalsın diyorum. Allah diyorlar peygamber demiyorlar. Belki onların kumandaya benziyor diye çaldılar diyorlar. Belki sırf zarar vermek için çaldı diyorlar...
Neyse kimse beni dinlemedi, yengem amcama şikayet edildi. Deli amcam iyice delirdi. Kapıya dayandı bağırdı çağırdı, sizin de kumandanızın da... Kabahat hala diye karısını size gönderende deyip esti gürledi...
Birkaç gün daha geçti halamda oturup hala olaya üzülüyoruz. Hala kumandayı yengemin çaldığından eminler. Ben hala yanlış yaptıklarını düşünüyorum. "biricik, öyle diyorsun da hani nerde kumanda o zaman" dedi halam. Kaltım, koltuğun altına baktım, koltuğun ayağının ardında kumandayı buldum... Ortam buzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?