- 1 Nisan 2022
- 2.862
- 1.671
- 83
- 39
- Konu Sahibi Asyayamantug
-
seni bırakıp gitmesinden korkuyor musun?yapan seni aldatır falan diyor çok doldurdu beni ilişkime de yansıyor ve sizce bunu sevgilime söylemeli miyim söylersem ne düşünür annemin öğrendiğini
Yani bu yaştaki kişilerin düşüncelerini ne söylersen söyle değiştiremezsin.zor kısmı atlatmışsın.kendi kendine sakinleşmesini bekleyeceksin.evde telefonla konuşmamaya dikkate et bir dahakine.bir süre sonra sana bu durumu yakıştıramadım için hiçbir şey yaşanmamış gibi davranıp sizi hâlâ bakire sanmaya devam ediyorlar.biz onların hayalindeki çocuğuz sadece.kendimize göre hayatımız, farklı bir zihniyetiniz olamaz.kısaca bekleyeceksin ki eski ayarlarına geri dönsün kadın.unutur gider bir süre sonra.Arkadaşlar annem sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğimi öğrendi ben telefonla konuşurken kadın resmen yıkıldı
senin yanındayım olan olmuş bundan sonrasına bakıcaz falan dedi sürekli detay sorup durdu işte nereye gittiniz falan dedi otele gittiğimizi öğrendi
seni otele götüren bir insan seni sevemez falan dedi ama beni gerçekten seviyor yanı sevmemiş olsa anlardım zaten ayrıl diye tutturdu pislik şerefsiz falan diyor sevgilime ben ne yapacağım sevdiğim ve gerçekten sevildiğim bir ilişki içindeyim bana bir yol gösterin çok zor durumdayım sevgilim beni her konuda destekleyen her zor anımda yanımda olan birisi beni cinselliğe hiçbir zaman zorlamadı yanımda ol yeter dedi bu bizim tercihimizdi ve oldu tabi ki keşkelerim var ama ne yapmalıyım ben önümü göremiyorum
Allah Allah.kendisinin bu yaşta 2,3 tane çocuğu vardır.tek seks yapma hakkı annelerde sanırımBana demediğini bırakması yatıp kalkıyorsun suratımıza nasıl bakıyorsun falan dedi o kadar kötüyüm ki anlatamam
Eee ne yapsınlar ikisi de ailesiyle yaşıyorsa? Nereyi tutsunlar?Kocaman kadınsın kendi kararını kendin verirsin de, yanlş anlama lütfen anneni bir konuda haklı buldum. Otel ne alaka? Yani sırf ilişki için tutulmuş bi oda gibi geldi anlatım şeklinden. O konuda annen doğru söylüyor valla, Behlül şerrosu bile otel odasında olmaz diye dokunmamıştı Bihtere oteldeyani madem yetişkinsiniz meslek sahibisiniz, ev varken tatil vs dururken niye böyle oda tutmaca?
16 yasinda kocaya kacan kisi bile ben evlendigimde(!) bakireydim diyor. E bir zahmetAllah Allah.kendisinin bu yaşta 2,3 tane çocuğu vardır.tek seks yapma hakkı annelerde sanırım9, 10 tane çocuk yapan, 2,3 tane de aldıran kadınlar konu kızları olunca bakire Meryeme dönüyorlar.sen yaparken iyiydi deyivereceksin aslında.
İkimizinse evi yoktuİki yetişkin bireysiniz . Anneniz eski yetiştirilme tarzından öyle davranıyor . Sessizliğinixi bozmayın .
Otelden başka bi yere gidemez miydiniz ? Bana otel hep garip gelmiştir
Yani bu yaştaki kişilerin düşüncelerini ne söylersen söyle değiştiremezsin.zor kısmı atlatmışsın.kendi kendine sakinleşmesini bekleyeceksin.evde telefonla konuşmamaya dikkate et bir dahakine.bir süre sonra sana bu durumu yakıştıramadım için hiçbir şey yaşanmamış gibi davranıp sizi hâlâ bakire sanmaya devam ediyorlar.biz onların hayalindeki çocuğuz sadece.kendimize göre hayatımız, farklı bir zihniyetiniz olamaz.kısaca bekleyeceksin ki eski ayarlarına geri dönsün kadın.unutur gider bir süre sonra.
Allah Allah.kendisinin bu yaşta 2,3 tane çocuğu vardır.tek seks yapma hakkı annelerde sanırım9, 10 tane çocuk yapan, 2,3 tane de aldıran kadınlar konu kızları olunca bakire Meryeme dönüyorlar.sen yaparken iyiydi deyivereceksin aslında.
Ferhans ilk defa peşpeşe yorumlarını beğendimEee ne yapsınlar ikisi de ailesiyle yaşıyorsa? Nereyi tutsunlar?
ya güya modern bile ola Türk kadını Türk kadını işteFerhans ilk defa peşpeşe yorumlarını beğendim
Kesinlike katılıyorum, konu hakkında konuşmasın, eve çok geç gelmesin, telefonla takılmasın, bir süre sonra unutulur bile . Benim de gerizekalı bir ex anneme çok tatsız şeyler anlatmıştı ozelimle ilgili, aynı ferhansin dediği gibi oldu .
Ayrıca otel olmaz otel saçma denmiş de kimsenin kendien ait evi yoksa ne yapsın ki insanlar? Arkadaşın boş evine mj gitsin?
Tatile gitseydiniz denmiş , tatile de gitseler yine gittikleri yer otel değil mine alıp veremediginiz var ki otelle, hiç anlamadım:)
Ağzını topla desene ya. Söyleyen anne diye her dangalakca lafi yiyecek yutacak haliniz yok. Kendine gelsin bi zahmet.Bana demediğini bırakması yatıp kalkıyorsun suratımıza nasıl bakıyorsun falan dedi o kadar kötüyüm ki anlatamam
Babamla çatır çutur seviştiğiniz gecelerin sabahında kahvaltıda karşıma geçip hadi babam neyse de..., sen benim suratıma nasıl bakiosun utanmadan anne!?Allah Allah.kendisinin bu yaşta 2,3 tane çocuğu vardır.tek seks yapma hakkı annelerde sanırım9, 10 tane çocuk yapan, 2,3 tane de aldıran kadınlar konu kızları olunca bakire Meryeme dönüyorlar.sen yaparken iyiydi deyivereceksin aslında.
Banlara doyamadın be bedevi nasıl olacak senin bu durumun.Rekorlara koşuyorsun en çok banlanan üye diye kk tarihine gecermisin acaba.Bir ceza bitiyor yenisi başlıyor.Aňeniz iyi tepki vermiş yine başka anne olsa saçınızı başınızı yolar anneler belli sonuçta çoğu böyle
Ama yinede kendinizi koruyun derim önlem almakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?