Annem,dayak,taciz ve dinmeyen öfke

gurmege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
66
29
3
39
merhaba ben eski üyeyim ama önceki üyeliğimden yazmak istemediğim için yeni bir kullanıcıyla fikir almak istedim.. Başlıktaki gibi çocukluğum dayakla geçti,annemin babamı aldatması babamın sürekli yurt dışında olması(çalışmasından dolayı). Annem küçük yaşta evlenmiş. Bir süre sonra ben 5-6 yaşlarımdayken beni bir adamla tanıştırdı arkadasım diye. O an yanlışlığını anlayamadığım için zaman zaman pikniklere gezmelere gittim onlarla. Sonra bayan arkadaşlarıyla gece gezmeleri başladı. Ben ilkokuldayken annemlerle pahalı canlı müzik yapan yerlerde sabahladım. tabii ki farklı farklı adamlarla gezerlerdi. Coğu zaman o gecenin sonunda eve gidip üstümü değişip okula bırakıldım. Bakacak kimse olmadığı için hep peşinde sürükledi annem beni. 10 yaşında şarkıcıları alkışlayıp işkembecilere giden bir çocuk düşünebiliyor musunuz? Sonra ortaokulda annem öğretmenime aşik oldu. İkisi de evli.. Babam o sıralarda da hala yurt dışında ve 2 yılda bir ancak geliyordu. Gelgelelim bir gün bu kişi beni taciz etti daha lise 1 deydim kimseyle yakınlaşmamış el ele bile tutuşmaya fırsatım olmamışken.. Gittim anneme anlattım bana inandı başta kıyamet kopardı ama affetti beni düşünebiliyor musunuz.. Zaten psikolojisi bozuk bir ergenken birde annem.. 20 li yaşlarımın başında psikolojik destek aldım,terapiler tedavilerle şimdi daha iyi bir yetişkinim. Allah karşıma eşimi çıkardı. 5 vakit namazında dünya iyisi bir eş,evladıma bana ilgili, iyi bir baba.
Asıl mesele şu ki korkuyorum. Annemle görüşüyorum tabi,ama annem gibi şiddet uygulayan bir anne olacagım diye ödüm kopuyor. Hala öyle bencil,öyle ilgisiz,pis ve alkol alan bir kadın işte. İnsanın en sevdiklerinden biriyle en kızgın ve kırgın olduğu kişi nasıl aynı insan olabiliyor? anne olunca öfkem daha da arttı çünkü benim evladıma biri ters baksa öldüresim gelir. Kendi çocukluğuma bakınca kendi zevki sefası için alkol masalarında beni oturttan,sevgilisinin elleri bedenime değdi diye dünyayı yıkması gerekirken aşkı için beni harcayan bu kadın şimdi 50 yaşında ve hala bencil. Hasta olurum kalk çorba yap der yarım saatlik yolu gelmez.. Benimde hayatım var der. 20-25 yaşında bayan arkadaşlarıyla cafelerde içer. Göbeği açık bluzlar,yırtık asker çantalarıyla takılır. Ama dara düşse bize sığınır
çocuğuma ara ara sesim yükseliyor,bazende eline vuruyorum. Ve sırf bunlarda olmasın diye psikiyatrdan randevu aldım düşünün.. İlgili alakalı bir anneyim. Sarılırım öperim oynarım onunla ama pamuk gibi olayım istiyorum..
Çok uZun oldu ama özelimi acacak dertleşecek kimse yok şimdiden olumlu olumsuz yorum yapan okuyan herkese teşekkür ederim..

Her problemin çözümü farkındalıkta.. Allah yardımcınız olsun çok zor şeyler yaşamışsınız, inşaallah kendi ailenizde mutluluğu huzuru hiç kaybetmezsiniz.
Siz her şeyi çok güzel analiz etmişsiniz. Uzman yardımı da alıyorsunuz. Bunları düşünmeniz, anneniz gibi davranışlarda bulunmaktan korkmanız bile ne kadar iyi anne olduğunuzu gösteriyor bence. Çoğu insan ailesinden gördüğü kötü alışkanlıkları evlatları için bırakın değiştirmeyi yaptığının kötü olduğunu kabul etmiyor bile.. Allah annenizi de ıslah etsin ne diyelim atsan atılmaz derler ya..

ben bugun şok şok bu insan olamamis anne olsun ya insalah bunlari unutursun hatatina bakarsin uzulme sen gene dusunuyorsun ben boyle olmak istemiyorum diye dememkki vicdan sahibi birisin,boyle bir annenin yaninda durdugun halde o yuzden hic uzulme,anneninde akli basina gelir inslalh birgun ama nekadr uzak olursan okadr iyi gene annendir zor duruma dussede destek ol kazanan sen olursun unutma allah bundan sonraki hayatina huzur mutluluk verir

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. İnşallah. Hep hayırlı evlat isteriz aslında hayırlı ebeveynlerde olmayı dilemeliyiz. Sevgiler

Çok tesekkür ederim.

Yasadiklariniz çok zor zor Allah yardımcınız olsun. . Ama lütfen yavrunuza kizdiginizda ellerine vurmayin. Çünkü bütün sinirler ellerden geçiyor. Poposuna vurun hafiften mesela. Umarım atlatirsiniz

Senin ruh sagligin esinin ve cocugununda huzuru icin annenden uzak dur bence tabiki..Yani anlattiklarin fecahat ve akillanmamis anladigim kadariyla yuvana bak gerisini bosver bence cok da iyi vicdan sahibi bi anne olmussun

Yasadiklariniz çok zor zor Allah yardımcınız olsun. . Ama lütfen yavrunuza kizdiginizda ellerine vurmayin. Çünkü bütün sinirler ellerden geçiyor. Poposuna vurun hafiften mesela. Umarım atlatirsiniz
Çok doğru. Sık yaşanan bir durum değil belki ayda 1 belki 2 ayda bir. Ama hiç olmasın istiyorum..

Babaniz ile anneniz hala evli mi ? Babaniz aldatildigini biliyor mu ? Annenizin piskolojik bi rahatsizligi olsbiir adi suanda aklima gelmedi ama polar la basliyo diye hatirliyorum

Senin ruh sagligin esinin ve cocugununda huzuru icin annendennuza dur bence tabiki..Yani anlattiklarin fecahat ve akillanmamis anladigim kadariyla yuvana bak gerisini bosver bence cok da iyi vicdan sahibi bi anne olmussun
Sadece yazılanlardan bile bunları duymak çok rahatlatıcı. Etrafımdakilerde hep iyi bir anne ve insan olduğumu söylüyor ama ne kadar etkileniyorsam bilinçaltı demekki sanki hep daha iyi olmalıyım diyorum.. Yetersiz hissediyorum sevecenliğimi.

Babaniz ile anneniz hala evli mi ? Babaniz aldatildigini biliyor mu ? Annenizin piskolojik bi rahatsizligi olsbiir adi suanda aklima gelmedi ama polar la basliyo diye hatirliyorum

Bipolar rahatsizligin adi . Allah mutlulugunuzu daim etsin . hepimiz cocugumuza yeri geliyor bagiriyoruz eline poposuna vuruyoruz .. Bunun icin uzulme .

Annem ve babam 10 sene önce babam kesin dönüş yapınca ayrıldı. Babama öğretmen sevgilisini anlatıp resimlerini verdim davada yardımcı olması için.. Ama zaten babamda annemi aldatıyormuş ikiside birbirini suçladı ve boşandılar..

Kendini yargilayip ic hesaplasmaları birak annenin hatasinin bedelini sen niye kendini sorgulayarak cekesin ki daha iyi olmaliyim die bisey yok bunun dengesini sen biliyosun bence ama dedigim gibi yetersizlik gibi bi his bunlara kapilma şükret ki daha fazla yara almamissin evladin evliligin var önüne bak bosver mutlu ol

Biyolojik olarak anne olmak ruhende anne olması demek değil işte herzaman.

Bunları düşünüp yardım almaya çalışmanıx bile iyi anne olduğunuzu gösterir. Bence evinize fazla çağırmayın ANNE nizi. Eşinizle huzursuzluk çıkarabilir. Belki mutluluğunuzu bile kıskanabilir.

Allah yardımcınız olsun.

Çok doğru. Sık yaşanan bir durum değil belki ayda 1 belki 2 ayda bir. Ama hiç olmasın istiyorum..

Canim ne yazikki bizimde tahammül sinirlarimizi zorluyorlar bazen. Ve bağiriyoruz. Ben oğluma çok kizdigimda banyoya gidip havlu disliyorum sırf ona dokunmamak için ve 3 4 dakika bekliyorum orda. 3 yaşında ve hiperaktif

Zaten kıskandığı çok oldu. Eşimle ilk yılımızda her kavgada gel buraya,gelip alıyorum boşan vs diye beni doldurdu.. Yakın arkadaşlarım oldu hep samimiyetsiZlikleri konusunda beni doldurmaya çalıştı konuşmamam yalnız kalmam için elinden geleni yaptı. Hala aynı..Artık akıllandım pek bir şey anlatmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…