Annem,dayak,taciz ve dinmeyen öfke

Sizi doğurması anne olduğu anlamına gelmiyor.

senın annen gibi üç kadın tanıyorum,birinin oğlu büyüdü,cezaevınde,birinin kızı buyudu,evlendır kurtulmak için,tabı yanlıoş seçim,kötü bir koca,birinin çocuklarıda daha büyüyor,ahh ahh,sevgiyle öpüyorum seni,Allah eşinin başından eksık etmesın

Ben yazdıklarınızı okurken ağladım biliyor musunuz.. İnşallah tek duam o. Allah razı olsun..

Aminnn aminnn. Bende kötü şeylerin kıyısından döndüm Allahıma binlerce şükür..

Boyle kotu cocukluk yasayan insanlari ileride simdi.mutluyum esim cok iyi birir.demesi benim icim ferahlatiyor daim olsun,kendinize haksizlik etmeyin ben anneleride anlamiyorum bu konuda cocuguna sesi yukselebilir arada poposuna bir tane vurabilir insanlik hali dert bir degil tabiki yapmamak en guzeli ama. Bunlar siddet degildir anne terligi olayidir yani sevkatlidir kensinizi kotu hissetmeyin nasil bir annr olmamamniz gerektigini annenizden aci tecrubeyle ogrenmissinizdir annenize Allah(azzevecelle)hidayet nasip etsin akil fikir ihsan eylesin siz uzulmeyin

Ve hep derim seni dogurandan seni yaradana siginmak cok farkli bir psikoloji ama.imtihan sabir sabir sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…