senın annen gibi üç kadın tanıyorum,birinin oğlu büyüdü,cezaevınde,birinin kızı buyudu,evlendır kurtulmak için,tabı yanlıoş seçim,kötü bir koca,birinin çocuklarıda daha büyüyor,ahh ahh,sevgiyle öpüyorum seni,Allah eşinin başından eksık etmesın
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de ablam senin annen kadar olmasa da hem ailemize omur boyu gün yüzü göstermemiş bir evlat, hem de evlatlarının hayatini mahveden bencil bir annedir. Ben güzel ahlaki, iyi bir evlat iyi bir es iyi bir anne nasıl olunuru hep ondan öğrendim. Onun yaptığı hatalara baktıkça hep o davranışlardan kaçtım. Büyüklerimiz boşuna dememiş edebi edepsizden öğren diye.
Ben yıllarca onun gibi bir anne olacaksam Allah bana anneliği nasip etmesin, onun gibi hayırsız evladım olacaksa Allah evlat vermesin diye dua ettim hep. O kadar nefret doluyum ona karşı ama gel gelelim yüzünü görünce gene kıyamıyorum gene kızamıyorum. Et tırnaktan ayrılmıyor...
Senin için rahat olsun sen harika bir annes in. Yasadigin şeylerde senin hicbir suçun yok kimse böyle bir hayatta dünyaya gelmek istemez. Ama sen çok şanslısın biliyor musun çünkü çok akilli ve güçlü bir kadınsın. Tüm bunlar belki başka birini yıkardı ama seni daha olgun daha guclu yapmış. İlerde evladın sana iyi ki senin gibi bir annem var diyecek buna emin olabilirsin :)
senın annen gibi üç kadın tanıyorum,birinin oğlu büyüdü,cezaevınde,birinin kızı buyudu,evlendır kurtulmak için,tabı yanlıoş seçim,kötü bir koca,birinin çocuklarıda daha büyüyor,ahh ahh,sevgiyle öpüyorum seni,Allah eşinin başından eksık etmesın
Boyle kotu cocukluk yasayan insanlari ileride simdi.mutluyum esim cok iyi birir.demesi benim icim ferahlatiyor daim olsun,kendinize haksizlik etmeyin ben anneleride anlamiyorum bu konuda cocuguna sesi yukselebilir arada poposuna bir tane vurabilir insanlik hali dert bir degil tabiki yapmamak en guzeli ama. Bunlar siddet degildir anne terligi olayidir yani sevkatlidir kensinizi kotu hissetmeyin nasil bir annr olmamamniz gerektigini annenizden aci tecrubeyle ogrenmissinizdir annenize Allah(azzevecelle)hidayet nasip etsin akil fikir ihsan eylesin siz uzulmeyin