Annem,dayak,taciz ve dinmeyen öfke

Amin çok tesekkür ederim

Yapar evet..

Çok tesekkür ederim

Çok tesekkür ederim
cnm şiddetin alasını özelliklede anne veya babasından görenlerde ruh hali ilerki yaşlarda berbat elbette ama şiddet yaşamış bir anne olarak 2 evladımada oftan öte bir şiddetim olmadı çok şükür...onları asla dövmeyeceğim diye daha ergen yaşta ettiğim yemine uydum ve asla dövmedim......açıklayıcı oldum, öfkelensem bile sadece konuşarak halletmeye çalıştığım problemlerimizde genelde büyük oğlumla anlaştık küçüğü daha minicik....yani istersen olur sakın onları kendi annenin sana yaptıklarının faturasını kesmekle cezalandırma...zaten bu konuyu açman bile bunu yapmayacağının en büyük delili....sen içindeki travmayı büyütme sana zarar verecektir ,evladın bence emin ellerde:)

annedır sonucta atılmaz demıssınız,
evladınız ve yuvanızın huzuru ıcın o anneden uzak durun lutfen... kendınıze bunu yapmayın
anneden uzak durdugunuz ıcın de kendınızı suclamayın cok fazla sabretmıssınız ama annenız yasamından memnun duzelmez artık
adınıza cok uzgunum sansız bı cocukluk yasamıssınız ve cocugunuz ıcın en guzelını ıstıyorsunuz hata yapmamak ıcın farkındalıgınızı arttırmıssınız
annenızın yaptıkları normallesebılır ve sızde oyle olabılırdınız ama dogrusunu secmıssınız sızı tebrık ederım
ınsallah cok mutlu olursunuz

ben babana takıldım .özür dilerim kırıcı olursam şimdiden .kızını bence baba korumalıydı .bunun suculusu annen değil .o tacizci adamda belliki alkol etkisiyle ne yaptıysa yaptığını alkole bağlar bu hep böyle olur . baban seni o annede bırakmamalıydı diyorum ben yinede seni korumak için .ama anladığım kadarıyla baban annnendende beter .sana bişey söyleyim .cocuğun daha küçük onun buyudüğünü düşün .şu an hep böyle kalacağınızı sanıyorsunuz ama her sene bişeyler değişecek .cocuk büyüdükçe herşey dahada kolaylaşacak .busefer annen baban yaşlanacak ve onlar bakım isteyecek .onlara kim bakacak peki evlatlarından başka .sana kim bakacak evladından başka. aileni annenden uzak tutmaktansa alkolden şiddetten ve neye maruz kalıyorsanız onlardan uzak tut bence .sen ve eşin çocuk değilsiniz artık .sorumluluk almalısınız

Çok tesekkür ederim sizde inşallah bebeğinize saglıkla kavuşursunuz Allah bağışlasın

Annem gayet mutlu yaşam biçiminde bir problem görmüyor. Bir insan bu düşüncedeyse yapacak bir sey yok. Ayrıca yaşananlardan,gecmişle alakalı mevzulardan eşimin haberi yok. Babama gelince annemin olumsuzluğunu çok yıllar sonra öğrendi.

Anne kolay kolay atilmaz, cunku annedir.
Ama bu kadim sana hic bi zaman annelik yapmamis. Kendi hayatini zindana ceviren kadini yaninda tutup " benim hayatim az geldi sana, buyur cocuklarimin hayatininda icine et' dems oluyosun. Hayirlisi.

O ne biçim anneymiş anne müsvettesi

okurken midem bulandı annenin sana yaşattıklarından

Anne kolay kolay atilmaz, cunku annedir.
Ama bu kadim sana hic bi zaman annelik yapmamis. Kendi hayatini zindana ceviren kadini yaninda tutup " benim hayatim az geldi sana, buyur cocuklarimin hayatininda icine et' dems oluyosun. Hayirlisi.
Hayırlısı gerçekten

Bu kadınla kesinlikle görüşmemelisin.
Bazen kalmaya gidiyoruz. Çocuğumla ilgileniyor,oynuyor. Ama arada mutfaga gidip içki içiyor. Görüyorum.. Rahatsız oluyorum çünkü bana yaşattıklarını anımsıyorum. Belki normal yani bende içtim zamanında,alkol alımına karşı değilim ama annem yapınca hele ki biz ordayken rahatsız oluyorum.

sizi anlıyorum insanın bunları yapan annesi olunca öyle üzülüyoki insan.Ama sevmekten merhametten vazgeçemiyo...

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de ablam senin annen kadar olmasa da hem ailemize omur boyu gün yüzü göstermemiş bir evlat, hem de evlatlarının hayatini mahveden bencil bir annedir. Ben güzel ahlaki, iyi bir evlat iyi bir es iyi bir anne nasıl olunuru hep ondan öğrendim. Onun yaptığı hatalara baktıkça hep o davranışlardan kaçtım. Büyüklerimiz boşuna dememiş edebi edepsizden öğren diye.
Ben yıllarca onun gibi bir anne olacaksam Allah bana anneliği nasip etmesin, onun gibi hayırsız evladım olacaksa Allah evlat vermesin diye dua ettim hep. O kadar nefret doluyum ona karşı ama gel gelelim yüzünü görünce gene kıyamıyorum gene kızamıyorum. Et tırnaktan ayrılmıyor...

Senin için rahat olsun sen harika bir annes in. Yasadigin şeylerde senin hicbir suçun yok kimse böyle bir hayatta dünyaya gelmek istemez. Ama sen çok şanslısın biliyor musun çünkü çok akilli ve güçlü bir kadınsın. Tüm bunlar belki başka birini yıkardı ama seni daha olgun daha guclu yapmış. İlerde evladın sana iyi ki senin gibi bir annem var diyecek buna emin olabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…