- Konu Sahibi yesilmavigri
-
Anneniz ne diyor?Babanıza inandı mı?Konu kapandı mı?
üzülme kardeşim bence annenin uluorta laf sokmak yerine babanı köşeye çekmesi gerek.. Yada sen tribe gir. Ne bileyim neler oluyor bu sanal alemde Allah korusun. Aman amaaaaaaaaaannn..Erkek değil mi işte en iyisinin köküne kibrit suyu...
ben annenizin yerinde olsam mahvederdim esimi o mesajlari okuduktan sonra. asla ayni cati altinda durmazdim. ama belli ki anneniz duruma pek de uzulmemis, yoksa hangi kadin bunu bu kadar kolay sindirebilir
anneniz bence kesin tavrını koymalı. anneniz için çok daha bir zor bir durum.sizide protestonuzdan dolayı destekliyorum bende olsam babamla uzun bir süre konuşmazdım.
Erkek aldatıııııırrrrr!! Bunu bi defa kabullenin!...Aldatıldığınızı kabullenmeyin tabii ki ama aldatabilirliği var bu cinslerin...Ne kadar güzel ve 4x4 olursa olsun kadın erkek aldatır!
Bitmiştir!
Benim de annem aldatıldı hatta babam anneme anlatırken ben de gizlice dinledim duydum babamın ağzından tam bir sene cehennem gibiydi evin içi. Neler yaşadık bir Allah bir de biz biliyoruz o yüzden hiç kimseye anlatmam bunu çünkü bu evin içinde yaşamayan hiç kimse anlamaz anlayamaz. Şimdi herkes yorgun artık sakin evin içi ama mazi kalbimde bir yara asla unutmam.
Erkek aldatıııııırrrrr!! Bunu bi defa kabullenin!...Aldatıldığınızı kabullenmeyin tabii ki ama aldatabilirliği var bu cinslerin...Ne kadar güzel ve 4x4 olursa olsun kadın erkek aldatır!
Bitmiştir!
yok canım o kadarda değil!!!
ya bır bayan olarak bole bsy solemenz dogru mu szce? zıhnyet bu olrsa tabıkı aldatlrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?