- Konu Sahibi yesilmavigri
-
beautenova
cok fena aldatilmissin anlasildi..kuyruk acin büyük
Cahille diyalog kurmak kişiyide cahilleştirir! MİŞ....KK de yenisin galiba daha öğrenecek çok şeyin var, sana tavsiyem kuyruklu laflar etme...Aldatılmış olsam kimse benim diğer ayıbım değil yüzüme vuracak zaten söylerdim emin ol...
aldatılmayı baştan kafasında normalleştirmiş arkadaşlar var,
bu düşünce tarzıyla zaten aldatılmanız yakındır...
insanoğlu hertürlü hataya müsait yaratılmış, ilerde kimin ne yapacağından emin olmazsınız,
ama bunu en baştan kabullenmek çok kişiliksizce bi davranış...
Hayatta hiç birşey göründüğü kadar kolay değildir arkadaşlar...Yazmak, bazen istenmediği veya istenerek sarfedilen sözler söylemek o kadar basittir ki...Ama bir yuvanın yıkımı, bir geçmişi silmek sanıldığı, konuşulduğu kadar kolay şeyler değildir...Bu memlekette kadının arkadasında ona destek olan bir ailesi yoksa, kadının ekonomik özgürlüğü yoksa (vasıfsız! bu kadar basit)...Savunma yeteneği, tertibi yoksa o kadındır aldatılan ve aldatıldığı halde susmak zorunda kalan...Ve yine o kadındır ki boşanırsa çevreyi, çocuklarını ve namusunu düşünmek zorunda kalan....
Ne deseydim yani...."annene söyle derhal boşansın bu adamdan" yada "sessiz kalsın aman her kadının başına gelir"...mi deseydim...ne dersem tamam budur cvp denirdi acaba....Haa o zaman söyleyim... Annenin yapması gereken 2 şey var, babanın dikkatini tamamen kendine ve evliliğine çekecek yada dünya ya burnundan her gün fitil fitil getirecek...Başka çözümü olan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?