Annem de Aldatıldı !

Ne deseydim yani...."annene söyle derhal boşansın bu adamdan" yada "sessiz kalsın aman her kadının başına gelir"...mi deseydim...ne dersem tamam budur cvp denirdi acaba....Haa o zaman söyleyim... Annenin yapması gereken 2 şey var, babanın dikkatini tamamen kendine ve evliliğine çekecek yada dünya ya burnundan her gün fitil fitil getirecek...Başka çözümü olan var mıdır?

canım niye bu kadar sinirlendin sen? saldırıyosun resmen arkadaşa, bişey dememiş ki düzgünce sana katılmadığını belirtmiş. sen aldatılmışsın sanırım ben de aldatıldım ama bu öfkeni yönelttiğin kişi yanlış kişi...

Hayatta hiç birşey göründüğü kadar kolay değildir arkadaşlar...Yazmak, bazen istenmediği veya istenerek sarfedilen sözler söylemek o kadar basittir ki...Ama bir yuvanın yıkımı, bir geçmişi silmek sanıldığı, konuşulduğu kadar kolay şeyler değildir...Bu memlekette kadının arkadasında ona destek olan bir ailesi yoksa, kadının ekonomik özgürlüğü yoksa (vasıfsız! bu kadar basit)...Savunma yeteneği, tertibi yoksa o kadındır aldatılan ve aldatıldığı halde susmak zorunda kalan...Ve yine o kadındır ki boşanırsa çevreyi, çocuklarını ve namusunu düşünmek zorunda kalan....

bir bayan olaark böle bi cewp yazmanz bana çok ters geldi sorunuza gelcek olrsa eet aldatlmadm ama bu aldatlmıycaım anlamna da gelmez tbkı ama erkek aldatr die bi zihnyet yok.sewmeyen insn aldatr bu bayan da olblr erkekte .. yani tek bi cinsiyeti suçlamak yanlış gelio bana. bu kdr snr yapck bsy yok aldtlmşsn üzldm burdn diceim şu ki kadın ya da erkek kmsenn başına aldtlmak gelmesin..

Hayır aldatılmadım, çevremden dolayı bilirim zorluğunu aldatılmanın...Ve bilinen gerçekler vardır ama kişi nedense bir türlü kabullenemez...Aldatılmayı kabullenmeyeceğiz tabii ki ama bunu yapan bir erkekse bu kişi babada olabilir koca da, eniştede, dayıda....Kadın olarak bunu söylersen demiş arkadaş, erkekmişimde san ki erkek adam aldatır bunu kabul edin demişim gibi çıkışmış cümleme...

merak etme tatlımm annen ona en büyük cezayı zaten vermiş ve aralarında geçenleri sen bilemezsin o yüzden üzülme seninde tavrın babana en büyük ceza ...

Hayır kesinlikle yanlış kanı...Sevmeyen erkek aldatırmış...Sevsede sevmesede erkeklerin geninde vardır...Ben bunu bir türlü kabul edemiyorum...Aldatmayan erkek vardır! Bence yoktur...Hepsi aldatır...

annesi ölmemiş biri anne yokluğunun acsını bilemez ben ona benzettim biraz yazdıklarınızı okurken sanırım aldatılmayanda aldatılmanın acısını bilemez ( kimsenin başınada vermesin Allah) kalmak mı doğdurudur gitmek mi kadın bu ikilemde boğulurken ve ne yapacağını bilemezken erkek hayatının yaşanmışlıklarına devam eder ve kadın bunu gördükçe daha bunalıma girer işi zorlaşır bu bence kadın açısındanda ( aldatılan erkek açısındanda) çok zor bir durumdur diye düşünüyorum o yüzden düşünce serbestisinin olduğu bir platforma yazarken birbirinize kızmayın bayanlar..hepimiz birer kadınız burda anlamaya çalışarak yaklaşmak daha doğru bir çözüm bulunmasına yol açar diye düşünüyorum ben...

Hayır kesinlikle yanlış kanı...Sevmeyen erkek aldatırmış...Sevsede sevmesede erkeklerin geninde vardır...Ben bunu bir türlü kabul edemiyorum...Aldatmayan erkek vardır! Bence yoktur...Hepsi aldatır...

sonuna kadar katılıyorum özellikle sevmeyen erkek aldatır kısmına ve bunun yanlış bir kanı olmasına sonsuz katılıyorum.....Aldatmakta zaten sadece fiziksel değildirrr kesinlikle değildir ...bazen öyle bir bakış vardırki git fiziksel olarak aldat daha iyi diyesiniz gelir Yeterki Allah kimsenin içine vermesin

bence fazla takma annen de zamanla unutacaktır.

Son düzenleme:

ya cnm yaşamadıını söluosn yani aldtlmadıını ama erkklern gennde wardr fln dıosn yanı bundn bahsedyrm bend aldtlmadm we bana gre olan fkrmı paylasıorm bu kdr snrlenck bsy yok sewmeyen kadında aldtr sdc erkek dııl

ben olsam babama küserdim ağlardım konuşmazdım.. ben küçükken babam misafir olan hanımlarla konuşuyor diye bile kıskanırdım
bi keresinde babamın messengerını açmıştım. babamın hactan görevli arkadaşı bi bayan var biraz safça bi kadınmış babam anlatmıştı. o messengerda *** Bey bizi götüren olmuyor artık alış verişe diye bi espri yaptı(babam görevli şöfor olarak gitmişti) ama ben o kadın olduğunu bilememiştim başımdan kaynar sular döküldü. ben sıradan bi messenger arkadaşı sanıyordum. sonra hemen cevap yazdım. sen kimsin evli bi adama yazı göndermeye utanmıyor musun ben kızıyım dedim. cevap yazmadı. sonra erkekkardeşimi yanıma çağırdım. o da okudu. sonra aynı anda ikimizin de kafasına dank etti o kadının hacdan görevli hocahanım olduğu(hiç evlenmemiş yaşı geçmiş ve safça bi kadınmış) ama bir utandım kiiii
bu sefer babama nasıl diyeceğimin korkusu başlamıştı:18:
ama biraz cazgırımdır onun da üstesinden gelirim. banane sana niye mesaj atıyor atmasaydı dedim. ama felaket kıskanmıştım. şimdi eşimi o kadar kıskanmıyorumdur

Son düzenleme:

Ben de babamı öğretmen arkadaşlarından bile kıskanırdım küçükken, yanyana oturtmazdım felan :)

anneniz tum bu gorduklerine,oylemi tepki veriyor gulüp geciyor yani :S
ilginc...Ama artik yas kemale ermis.bosayip napicagim mi diye dusunuyor acaba :S

beautenova
cok fena aldatilmissin anlasildi..kuyruk acin büyük

Son düzenleme:
kadınların da erkeklerin de yaş ilerledikçe pisikolojik destek almaları gereken dönemler oluyor. Böyle haller de dışa yönelmeler veya içe kapanmalar yaşayabilirler. Evliliğin ilk yılların da aldatmaz denilen eş, öyle zaman gelirki tanınmaz bir kimlik alır bambaşka biri olur değişir sonra ne olursa sular durulur yuvasına döner. İşte boşanmalar da bu kopuk süreçte gerçekleşiyor. Her erkek aldatır sözü tabi ki yanlış fakat yaş dönümleri de bir gerçek bunu kabul etmemiz gerekiyor 40 tan sonra yıkılmadım ayaktayım triplerine giriyorlar. neyse bunlar derin mevzu ben annenin tavrını destekliyorum eminimki 30 larında yada 20 lerinde olsa tepkisi sert olur du bence sende konuyu irdeleme annen gibi sakin davran ileri de onları çok daha iyi anlayıp bu olaya gülüp geçeceksin.

Son düzenleme:
Burada sizin yapacağınız bir şey yok, daha doğrusu sizlik bir durum yok mantıken bakıldığında.
Benim babamın da bu tarz bir girişimi olmuştu, annem de biliyordu. O zamanlar hiç umursamamıştı, hala da umursamaz babamda numarsı vardır, özel günlerde mesaj atar vs. ben anneme derim yani nasıl izin veriyorsun buna diye "umrumda değil artık" şeklinde bir cevap alıyorum. bazen de annemi "çocuklar evlensin gitsin, sen yaşlan, sana yapacağımı biliyorum" derken duyuyorum.
yani bence anneniz ya umursamıyor bunca yıldan sonra, ya gerçekten geyik olduğuna inanıyor ve ciddi görmüyor ya da acısını daha sonra çıkaracak :)

Facebook çıktı yiğitlik bozuldu. Millet karısını sevgilisini ayakta uyutuyor ya hale bak.

Yapmayan erkekte var tabi genelleme yapmamak lazım. Aldatmadan kastınız mesajlaşmak mı, görüşmek mi yoksa sadece bakmak mı? Sadece baktı diye de burada kimse ayrılmaz eşinden, nişanlısından, sevgilisinden. Benim babamın telefonu bile yok kullanmayı sevmediği için birisi ona ulaşacaksa ya evden ulaşır ya da annemin telefonundan hele bilgisayarmış facebook muş filan hiç anlamaz, iş yerimiz eve yüreyerek 3 dakika, namazında niyazında abdestinde, hacca gittiler geldiler annemle, şimdi bu adama kim aldatır der. Genelleme yapmamak lazım hanımlar babamı örnek gösterdim ama sadece babam için konuşmuyorum aldatmayan adam eşine sadık olan adam vardır. Bu kadar basit, haa denk gelmez o başka.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…