- Konu Sahibi yesilmavigri
-
Ne deseydim yani...."annene söyle derhal boşansın bu adamdan" yada "sessiz kalsın aman her kadının başına gelir"...mi deseydim...ne dersem tamam budur cvp denirdi acaba....Haa o zaman söyleyim... Annenin yapması gereken 2 şey var, babanın dikkatini tamamen kendine ve evliliğine çekecek yada dünya ya burnundan her gün fitil fitil getirecek...Başka çözümü olan var mıdır?
Haa arkadaşım sen henüz aldatılmamışsın anlaşıldı...Ağzınlada kuş tutsan aldatılacaksın anladın mı canım!
Sen ne sanıyorsun feministlik boşa türemedi, Boşuna mı bir yığın boşanma ve bekarlık kol geziyor...Haa bir bayan olarak bunu dersen demişsin...Ben demek ki bu cinslerin yaptıklarını ve yapacaklarını anlayabilmiş biriyim...Darısı başına!
canım niye bu kadar sinirlendin sen? saldırıyosun resmen arkadaşa, bişey dememiş ki düzgünce sana katılmadığını belirtmiş. sen aldatılmışsın sanırım ben de aldatıldım ama bu öfkeni yönelttiğin kişi yanlış kişi...
Hayır kesinlikle yanlış kanı...Sevmeyen erkek aldatırmış...Sevsede sevmesede erkeklerin geninde vardır...Ben bunu bir türlü kabul edemiyorum...Aldatmayan erkek vardır! Bence yoktur...Hepsi aldatır...
Pardon canım anlamadım da neye cevap olarak yazdın bunu?
Hayır kesinlikle yanlış kanı...Sevmeyen erkek aldatırmış...Sevsede sevmesede erkeklerin geninde vardır...Ben bunu bir türlü kabul edemiyorum...Aldatmayan erkek vardır! Bence yoktur...Hepsi aldatır...
merak etme tatlımm annen ona en büyük cezayı zaten vermiş ve aralarında geçenleri sen bilemezsin o yüzden üzülme seninde tavrın babana en büyük ceza ...
ben olsam babama küserdim ağlardım konuşmazdım.. ben küçükken babam misafir olan hanımlarla konuşuyor diye bile kıskanırdım
bi keresinde babamın messengerını açmıştım. babamın hactan görevli arkadaşı bi bayan var biraz safça bi kadınmış babam anlatmıştı. o messengerda *** Bey bizi götüren olmuyor artık alış verişe diye bi espri yaptı(babam görevli şöfor olarak gitmişti) ama ben o kadın olduğunu bilememiştim başımdan kaynar sular döküldü. ben sıradan bi messenger arkadaşı sanıyordum. sonra hemen cevap yazdım. sen kimsin evli bi adama yazı göndermeye utanmıyor musun ben kızıyım dedim. cevap yazmadı. sonra erkekkardeşimi yanıma çağırdım. o da okudu. sonra aynı anda ikimizin de kafasına dank etti o kadının hacdan görevli hocahanım olduğu(hiç evlenmemiş yaşı geçmiş ve safça bi kadınmış) ama bir utandım kiiii
bu sefer babama nasıl diyeceğimin korkusu başlamıştı:18:
ama biraz cazgırımdır onun da üstesinden gelirim. banane sana niye mesaj atıyor atmasaydı dedim. ama felaket kıskanmıştım. şimdi eşimi o kadar kıskanmıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?