Annem demisti "birgün herkesi kaybedeceksin"

Bence ailen fazla mükemmeliyetçi...eğer surekli bir kısır döngü icerisinde degilsen bu sekilde cevren epey acimasiz

En kritik kısım evliliğiniz yoluna girmişse, bence ötesi en kolayı.
Düzelsem de düzelmeyecek diye düşünmek baştan kaybetmek olur.
İnsanlar tek hatanızla bu duruma gelmedi.
Tek iyi duruşunuzla da elbette ortalık çiçek bahçesi olmayacak.
Uzun soluklu bir iyileşme ile kendinizi kanıtlamak zorundasınız.

Bir süre en çok kurduğunuz cümle ''Haklısınız, hatamın farkındayım.'' olsun.
İyi bir insan olmak adına ne gerekiyorsa yapın.
Eşinizle olan devam kararınız yüzünden size cephe almaya kimsenin hakkı yok aslında.
Bu tamamen sizin seçiminiz. Ancak bundan sonrası için sorumluluğu tek başınıza üstlenin.
Sessizce yaşayın hayatı.
Ailenizi bu derece bunaltan onlara yansıttıklarınız, kendinizle birlikte onları yıpratmalarınızdır..
Bence sessiz, sakin bir yaşam her şeyi çözer.

Hırsızlık, kimsenin namusuna iftira atma, birinin canına kastetme, ne bileyim kardeşini sevgilisinden ayırma, anne babanın arasını bozma vs yapmamışsın. Zararın neyse kendine olmuş. Atıp tuttun, hayatını düzenini bozdun, mutsuz oldun, başımızın etini yedin, bizi de galeyana getirdin, zor günler yaşadık diye ben kardeşimi silmem. Öfkeyle davranıyor, her şikayetine koşmayayım, bekleyeyim derim en fazla. Sen şuan mutluysan sorun etmemeliler. Depresyonda mısın acaba? Depresyondayken hep kendimi suçlarım ben. Yürüyeceğin yolu sen seçeceksin, istediğin sapakta yönünü değiştirirsin. Çok saçma seni silmeleri. Silen de silsin ayrıca. Boşversene.

Bence bu kadar yüklenmeyin kendinize tam karar vermeden de ailenizi karıştırmayın siz düzelmissiniz ama auleniz işinize karsı kinli.kendinizi toplayan ve ailemizin sizi zamanla anlamasını sağlayın yuvayı yıkılmasın istedim dersiniz herkes bir şansı hakeder

Bunun farkına varmaniz bile geri kalan hayatınız için bir adımdır. . Umarım herşey dilediğiniz gibi olur ve barışırsınız. Zamanın da hata yapmış olabilirsiniz hepimiz insaniz beseriz sasarız , af dilemek büyüklüktür ve özel günlerde insanlar yelkenlerini indirirler genelde
Umarım güzel degerlendirirsiniz sembolik olarak cagirsalar bile... Çünkü aile herşeydir .

Edit: şuan sebebini okudum kusmenizin. Bence çok çok da önemli bir mevzu değil zarariniz kendinize olmuş. Güzelce bize anlattığımız gibi anlatın eminim toparlarsiniz ilişkilerinizi yeniden .

Aileniz, esinizden sizin sacmaliklariniz yuzunden nefret ediyordur.
Kimbilir bire bin kattiniz da neler anlattiniz esiniz hakkinda da aileniz kötü gördü ve geri döndügünüz icin hatta hala cekeceksin diyorlar. Öncelikle esiniz hakkinda uydurdugunuz seyleri düzeltin sizin neden geri döndügünüzü anlasinlar.
Cunki suan size saygi duymuyorlardir. Öyle bir adama nasil geri döndü..kendisine saygisi yok diye size de duymazlar.
Esiniz hakkinda yalan yanlis nefretle bahsetmissinizdir eminim.
Igrenc bir karakteriniz var gercekten. O adami kaybetmediginize sükredin ve burnunuzu yere indirip esim öyle degil böyle o yuzden onunlayim deyiverin bir zahmet.
Yoksa ailen cileler cektigini dusunuyor evliliginde. Sana da gram saygi duymuyorlar böylelikle. Size psikolok lazim degil basiret lazim. Öngörüs lazim. Iyi bir ders olmustur bukadar özelestiri yapabildiginize göre.
Ne yapmaniz gerektigi ortada...

Igrenc karakterli oldugumu söyleme nezaketiniz icin tesekkür ederim.
Saygilar,
Imza: Bayan basiretsiz igrenc karakter

He bir de, anlattigim herhangi bir yalan ya da uydurma olay yok. Neyse o. Tabi olaylarin aleviyle, tepki boyutumu fazlalastirmis oldugum gercegi var. Kaldi ki, baristigimda bunlarin tamamini tabi ki acikladim.
Karakterimin igrencligi öngörünüz icin tekrar tesekkürler!
Imza: Bayan basiretsiz igrenc karakter

Yasanilanlari tam bilemedigim icin yorum yapmiyorum. Herkes icin Hakkinda hayirlisi

Devamli dert anlatan, git gelleri olan biriyle kim neden arkadas kalmaya devam etsin? Benden uzak kalarak, kendilerini korumaya aliyorlar hakli olarak

Sürekli dertli modundaysaniz evet bu mesafe koyduruyor.

Öyle bir zamandayız ki herkes zaten çok dertli, bir de modu düşüren biri olursa insan tahammül edemiyor, en azından ben öyleyim.

Ne dertlesirim , ne de surekliyse dinlerim.

Ailenizin sizi sevmediği felan yok.
En azından anne babanız seviyordur.
Yalnız şöyle bişey var,
Aileniz sizi desteksiz,yalnız bırakarak
Hatalarınızı iyice anlamanızı,doğruyu bulmanızı istiyor.
Ve iyi de yapıyorlar.
Çünkü affetselerdi,sizin şuan yaptığınız hataların asla farkında olup kendinize çeki düzen vermek için uğraşmazdınız.

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama,
Aileniz eşinizi sevmiyor ve istemiyorlarsa mutlaka geçerli sebepleri vardır.
Kendileri için değil. Sizin için.

Kardeşimde sizin gibi evli değildi ama aptal birinin peşinde hepimizi harcadı.
Çok üzüldüm size de,kardeşime de.

Bende kardeşimle görüşmüyorum.
Uzun bir zamanda görüşmeyeceğim gibi görünüyor.
Hayatını iyice düzene sokup,
Harekketlerine lafına,sözüne dikkat edene dek.

Hiç kimse için değil kendiniz için artık bişeyler yapın.
İlerde bunun acısını kat be kat daha fazlasını yaşarsınız.

Ben bu çocugum ve eşim bana yeter diyenleri gerçekten anlamıyorum.
Ve bildiğim bişey var ,bir anne baba evladına , konuşmak istemeyecek kadar kızgınlık duyuyorsa , evet siz gerçekten bir şeytan olmalısınız.
Bence ne yapıp edip kendinizi affetirmelisiniz.
Gün olur devran yine dönerse , enazından sığınacak limanınız olsun.

Yasanilanlari tam bilemedigim icin yorum yapmiyorum. Herkes icin Hakkinda hayirlisi
Yoran insanları hayatimdan çıkarmak en doğru kararmış meğer. O kendini degistirmeyi düşünmez bile ama siz belli ki istiyorsunuz. Bence pes etmeyin. Aile önemlidir.

Konunun yorumunuzla alakasını çözemedim.
Ben mi yanlış konuya yazdım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…