- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi piramses1982
-
ali ihsanın vecizesi gibiKendimi düzeltsem bile, hicbirsey düzelmeyecek
Uzmana düzenli olarak gidiyorum. Evliligim yoluna girdi. Hatta esim de ben de calisiyoruz ve devlet yardimi almadigimiz gibi, krediyle ev alma planlarina bile basladik. Kisacasi bu tarafta hersey yolunda.
Yolunda olmayan, hicbirsekilde konusmayan kardesim ve "hakettin cekeceksin" sözleri. Bunu sindirmek kolay mi peki sizce?
Mesele sadece buysa, ben bir problem göremedim.Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.
Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra
Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim
Igrenc karakterli oldugumu söyleme nezaketiniz icin tesekkür ederim.Aileniz, esinizden sizin sacmaliklariniz yuzunden nefret ediyordur.
Kimbilir bire bin kattiniz da neler anlattiniz esiniz hakkinda da aileniz kötü gördü ve geri döndügünüz icin hatta hala cekeceksin diyorlar. Öncelikle esiniz hakkinda uydurdugunuz seyleri düzeltin sizin neden geri döndügünüzü anlasinlar.
Cunki suan size saygi duymuyorlardir. Öyle bir adama nasil geri döndü..kendisine saygisi yok diye size de duymazlar.
Esiniz hakkinda yalan yanlis nefretle bahsetmissinizdir eminim.
Igrenc bir karakteriniz var gercekten. O adami kaybetmediginize sükredin ve burnunuzu yere indirip esim öyle degil böyle o yuzden onunlayim deyiverin bir zahmet.
Yoksa ailen cileler cektigini dusunuyor evliliginde. Sana da gram saygi duymuyorlar böylelikle. Size psikolok lazim degil basiret lazim. Öngörüs lazim. Iyi bir ders olmustur bukadar özelestiri yapabildiginize göre.
Ne yapmaniz gerektigi ortada...
He bir de, anlattigim herhangi bir yalan ya da uydurma olay yok. Neyse o. Tabi olaylarin aleviyle, tepki boyutumu fazlalastirmis oldugum gercegi var. Kaldi ki, baristigimda bunlarin tamamini tabi ki acikladim.Aileniz, esinizden sizin sacmaliklariniz yuzunden nefret ediyordur.
Kimbilir bire bin kattiniz da neler anlattiniz esiniz hakkinda da aileniz kötü gördü ve geri döndügünüz icin hatta hala cekeceksin diyorlar. Öncelikle esiniz hakkinda uydurdugunuz seyleri düzeltin sizin neden geri döndügünüzü anlasinlar.
Cunki suan size saygi duymuyorlardir. Öyle bir adama nasil geri döndü..kendisine saygisi yok diye size de duymazlar.
Esiniz hakkinda yalan yanlis nefretle bahsetmissinizdir eminim.
Igrenc bir karakteriniz var gercekten. O adami kaybetmediginize sükredin ve burnunuzu yere indirip esim öyle degil böyle o yuzden onunlayim deyiverin bir zahmet.
Yoksa ailen cileler cektigini dusunuyor evliliginde. Sana da gram saygi duymuyorlar böylelikle. Size psikolok lazim degil basiret lazim. Öngörüs lazim. Iyi bir ders olmustur bukadar özelestiri yapabildiginize göre.
Ne yapmaniz gerektigi ortada...
Yasanilanlari tam bilemedigim icin yorum yapmiyorum. Herkes icin Hakkinda hayirlisiAblam 36 yaşında. Ve ben de maalesef görüşmeyi kestim. Yıllardır sabrettim, küstü geri geldi barışmak istedi hep alttan aldım. Her şeye göz yumdum abladir dedim olur dedim üç günlük dünya dedim. En sonunda yine saçma sapan bir sebepten kusunce sildim bu kez. Eminim birkaç aya yazacak yine ama yok. Ne sabrım kaldı ne sevgim. Sildim içimde artık. Merhaba merhabadan öteye geçmeyi düşünmüyorum artık.
Devamli dert anlatan, git gelleri olan biriyle kim neden arkadas kalmaya devam etsin? Benden uzak kalarak, kendilerini korumaya aliyorlar hakli olarakAilenizin sebebi bu, peki arkadaşlar ?
Devamli dert anlatan, git gelleri olan biriyle kim neden arkadas kalmaya devam etsin? Benden uzak kalarak, kendilerini korumaya aliyorlar hakli olarak
Yoran insanları hayatimdan çıkarmak en doğru kararmış meğer. O kendini degistirmeyi düşünmez bile ama siz belli ki istiyorsunuz. Bence pes etmeyin. Aile önemlidir.Yasanilanlari tam bilemedigim icin yorum yapmiyorum. Herkes icin Hakkinda hayirlisi
Konunun yorumunuzla alakasını çözemedim.23 yaşındaydım yeni mezun olmuştum ve bir şirkette işe başladım. 40 yaşlarında bir erkek müdürümüz vardı çoluklu çocuklu. Daha başladığım gün mesaj atmaya başladı günaydın , nasılsın, alıştın mı , öğrendin mi ?
Ben başta herkese aynıdır belki dedim ses etmedim ve hiç cevap vermedim. Sonra bu mesajların dozunu artrırmaya başladı! Saçların çok güzel olmuş, elbisen çok yakışmış , yine cevap vermedim. En son bir gün yanıma geldi işi öğrendin mi öğrenemedinse sana iş çıkışı eğitim odasında ben ders vereyim dedi ama resmen dibime kadar sokuldu pis nefesini vererek konuşuyordu hayvan !
Korktum koşarak insan kaynaklarına gittim 40 lı yaşlarda kadınlar vardı odada,olayı anlattım. Aaa canım sen yanlış anlamışsındır X bey hiç öyle biri değildir burda bir sürü kadın var ilk defa senden duyduk bunu dediler. Mesajları gösterdim ısrarla yanlış anlamışsın çok rahatsız olduysan çıkışını yapalım dediler ve beni işten çıkardılar. Babam yaşında adamın tacizine uğradım ve annem yaşında kadınlar ona destek oldular. Yaşımın verdiği korkaklık mıdır aptallık mıdır , basiretim mi bağlandı bilmiyorum hiçbirşey yapmadım yada yapamadım bilmiyorum . Sadece çok çok pişmanım, en çok da aileme söylemeye korkup sustuğum için.
Şu anki aklım olsa dünyayı dar ederdim. Mahkemeye verir hayatı zindan ederdim. Böyle adi adamlara karşı lütfen susmayın, siz sesinizi çıkarmazsanız yarın başka bir kadına da aynısını yapacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?