Annem dövdü yüzüme tükürdü

bluejean6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
51
10
3
Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor

Darp raporu alın evden ayrılın

Bu gerçek mi ya?
Keşke gidip darp raporu alıp şikayetçi olsan. En azından korkar bir daha elini kaldıramaz.
Ama evlilik öncesi duyulmasından, daha çok rezillik çıkmasından korkarsin yüksek ihtimalle. Ama en doğrusu bu. Bugün annene kendini bu derece ezdirir ve hiç bir şey yapmazsan ve bunu kocan olacak adam görürse çok iyi bilir ki ağzına da etse sen onu asla bırakmazsin,gideceğin yer de yok. O da sana eziyet edebilir. Ama gerekeni yaparsan bu ona da bir gözdağı niteliğinde olur. Senin kendini ezdirmeyecegini görür

Annenizin bir rahatsizligi mi var?
Ayrica tam olarak neye tepki gosteriyor?
Inanilir gibi degil. Size sık sık siddet uygular mi?
Belli ki bu ilk degil.
Cok uzucu..

Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
ONce ki konunu da biliyorum. Annen hem hasta hem sen evlenince geliri kesilicek, hem sorunlarinin suclusu seni gordugu ve surekli bu konuda suclayip rahatladigi icin evlenmemen icin elinden geleni yapacak. Annenle kalirsan sen de hasta olursun. Ben olsam evlenir keserim tum iletisimi

Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…