Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Ya bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sankiEvlen kurtul ne demek o nikah olmaz. O mu evet diycek senin yerine?
Anne kafadan kontak diye elin oglu da ille manyak olacak degil kiYa bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sanki
Konu sahibi çok üzüldüm zor bir durum bu
Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyorHer kadın anne olmamalı diyince laf yiyoruz sonra. Darp raporu alın. İş güç para var mı sizde ?
Kovarsa kovsun darp raporu almasan bile çek git evden zaten. Bi arkadaşına falan git en azından tepkini gösterVar çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
Kendinize ev tutamaz mısınız? Apart tarzı bile olur. Amaç uzaklaşmak.Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
ONce ki konunu da biliyorum. Annen hem hasta hem sen evlenince geliri kesilicek, hem sorunlarinin suclusu seni gordugu ve surekli bu konuda suclayip rahatladigi icin evlenmemen icin elinden geleni yapacak. Annenle kalirsan sen de hasta olursun. Ben olsam evlenir keserim tum iletisimiVar çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
Psikolojik sorunlari var anneninAnnenizin bir rahatsizligi mi var?
Ayrica tam olarak neye tepki gosteriyor?
Inanilir gibi degil. Size sık sık siddet uygular mi?
Belli ki bu ilk degil.
Cok uzucu..
Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyorONce ki konunu da biliyorum. Annen hem hasta hem sen evlenince geliri kesilicek, hem sorunlarinin suclusu seni gordugu ve surekli bu konuda suclayip rahatladigi icin evlenmemen icin elinden geleni yapacak. Annenle kalirsan swn de hasta olursun. Ben olsam evlenir keserim tum iletisimj
Desin. Evliligin istedigin gibi gitmezse de 1 oda eve cik gene de oraya donme. Annen hasta ve manipule ediyor seni.Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Yani sinirlendiğinde dövüyorAnnenizin bir rahatsizligi mi var?
Ayrica tam olarak neye tepki gosteriyor?
Inanilir gibi degil. Size sık sık siddet uygular mi?
Belli ki bu ilk degil.
Cok uzucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?