Annem dövdü yüzüme tükürdü

Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor

sen sakın ama sakın nişanlına söyleme
erkek milletine fırsat verme , ama madem az bir süre kaldı bu yaptıgınaa pişman olur emın ol annende

evlendikten sonra uzaklaş biraz annenden

Ya bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sanki
Konu sahibi çok üzüldüm zor bir durum bu
Ya bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sanki
Konu sahibi çok üzüldüm zor bir durum bu
Ben kime anlatcam derdimi o da böyle yapacaksa çok üzülüyorum

Darp raporu alın, şikayet edin annenizi.
Bazı çocuklar nasıl sindiriliyorlar ebeveynleri tarafından.
7 yaşındaki kızıma sesimi yükselttiğimde bile bi ton laf sayıyor, pişman ediyor sesimi yükselttiğime.
Sizi sindirmesine izin vermeyin, polise ifade versin, bı gözü korksun. Böyle annelik olmaz.

Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Allah aşkına hemşiresin bosanirsan ayrı eve çıkarsın onu da düşünüyorsun yani. Yeğenim hemşire büyük şehirde tek başına yaşıyor gayet de güzel bir şekilde.

Goz korkutmayla falan olucak bisey degil bence. Tum iletisimi keserim ben olsam.

Şurda 1 aydan az bir zaman kalmış. Evlenir evlenmez artık mesafeni ciddi anlamda koy. Baba veya kardeşler yok mu onlar ne diyor bu durumlara?

Kendinizi kimseye ezdirmeyin bu kişi Anneniz olsa bile. Şikayet etmeyecekseniz eğer düğüne kadar hiç muhatap olmayın öyle bir mesafe koyunki aranıza buz gibi bir mesafe olsun. Evlenince de daha fazla mesafe koyarsınız. Eşinize bu durumu anlatmayın sizi pasif görür ilerde oda sizi ezmeye kalkar belki

Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Annen doğru söylemiş sen bu duruma tepki vermedin evden çekip gitmedin ( en azından insan teyzesine falan çeker gider ) ya aile içinde bu durumu normal gördüğünü eşine ve herkese göstermiş oldun.
Bence de eşinin gözünde değerin olmayacak

Goz korkutmayla falan olucak bisey degil bence. Tum iletisimi keserim ben olsam.
Elbette tüm iletişimini kesmeli ama önce bi polislere ifade versin anne müsveddesi, yanına kar kalmasın, belki bı ceza alır.
Sinirlerin bozuldu gerçekten.

25 yaşındasın annen seni dövdüğün de kendini savunmadın mı?
yani mesleğin elinde evleneceksin de .biraz daha güçlü ol .yorumlarından 15 yaşında dayak diyip ağlayan bir çocuk gibisin .
Kendine gel elini masaya vur. Çık evden annenle de görüşme . Korkakların dünyası değil maalesef cesur olmalısın

Gercekten o size vururken sizin eliniz armut mu topluyor? Hadi vurmadiniz kendinizi savunsaydiniz. Gidecek bir akrabaniz yok mu hic? Bir an once o hasta kadindan kurtarin kendinizi. Isiniz var egitiminiz var ezdirmeyin kendinizi kimseye.

Abilerim de annemin sözünden çıkmaz babam 2 senedir ayrı bizden
Kuzum annen filmlerde sadist ebeveynler olur ya psikolojik sorunlu. Herkesi kontrol eder, dover kimse sesini cikaramaz cunku korkar. Annenin tedavi gormesi lazim. Bu araxa hepinizi de hasta etmis. Yazik. Cok sindirilmissin. Senin de tedavi olma lazim yoksa hayatin hep korkuyla gececek. Esine de tepki veremiyceksin. Adam agzina etse, dovse etse normal gelicek sana. Annenden uzaklas ve tedavi ol lutfen.

Neden suistimale bu kadar izin veriyorsunuz?
Hemşireyim demişsiniz. Darp raporu almak zorundasınız.
Hayat boyu şiddete boyun eğersiniz böyle sindirilmeye devam ederseniz.
Bugün anneniz, yarın eşiniz, başka gün bir hasta yakını darp eder, susarsınız.
Yazık değil mi gençliğinize? Haklarınızı savunun kurban olayım ya.

Abin gelsin abinede diyeceğim bu yaptıklarını onada dovdurcem seni diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…