Annem dövdü yüzüme tükürdü

Bilmiyorum çok şaşırıyorum 😪😪anne diye bir şey yapamıyorum 😪

Gazetelerde duyarız çok acımasız sorunlu psikolojik hasta insanları. Hatta yolda görsek kaçıyoruz.

O insanlar da bir anne/baba/kardeş…

Miniklikten beridir size yalan söylenmiş.

Annedir döver/ annedir eziyet eder/ annedir mutlaka hakkını ödemen lazım ne yapsa yeridir diye

Hepsi yalan.

Gerçek annelik bu değil. Gerçek anneler yavrusunu sever, gözetir, korur. Sadece doğurmakla anne olunmuyor.
Siz anneleri gözeten tüm kalıpları silin zira onlar gerçek anneler için. Zalimle melek bir mi? Bir olabilir mi?

En temiz çözüm “annenizin” psikolojik bir hasta ılduğunu kabul ederek uzak durmak. Böyleleri tedavi de olmaz, etrafına çektirir durur.

Öldü kabul edin. Hemşirelik mesleği böyle sahte annelerden bin kat daha kıymetlidir aman mesleğinize sarılın.

Cenaze falan oldu denk geldiniz asla yalnız kalmayın, yanınızda eşiniz olsun, böyle tipler korkaktır başkalarının yanında kendini tutarlar.

Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Ee gitmeyin zaten. Sizi manipule ediyor. Siz de manipule olmaya cok musaitsiniz. Mesafe koyun, hem de kocaman. Size ulasmak ve kendinizi kotu hissettirmek icin elinden geleni yapacaktir. Ama musade etmeyin buna.

Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor

Kusura bakmada Annen Tam bir ruh hastasi. Koca kizi dövmek ne demek. Iki Nisanli insan Bas basa yemek yiyemezmi.

Rezil oldum millet dersen degerin düşer o da şiddet yapar dedi psikolojim bozuldu ama biliyor ortalık daha kötü olmasın diye bir şey dedirtmiyorum
Haksız olduğunu biliyor onun için susturuyor utanmayi bilen evladını dovmez neden bu kadar pasif ve korkak davranıyorsunuz kendinize bunu yaptırmayın annenizde olsa gidip darp raporu alın gözüne sokun siz değil o korksun

Son düzenleme:
Nişanlım biliyor şimdi rezil mi oldum
Hayir. Sen rezil olmak icin ne yapmis olabilirsin sence? Yasadigin rezillk. Bunun suclusu annen. Izin verense sensin. Bjnu degistirmek icin bir adim atman gerekiyor. Bu konuda bisey yapmayi dusunuyor musun? Sence ne yapabilirsin? Bu konu baskasinin konusu olsaydi ne tavsiye verirdin ona?

Rezil oldum millet dersen degerin düşer o da şiddet yapar dedi psikolojim bozuldu ama biliyor ortalık daha kötü olmasın diye bir şey dedirtmiyorum
E görmüş zaten nişanlın bu saatten sonra rezilliği falan kalmamış ki. Hem sen değil annen rezil oluyor. Kocaman kızını dövüyor derler. Madem nişanlın gördü ailesine söylemesin ama sessiz de kalma annem o benim diyorsan ozaman tedavi olmasını iste bunu kabul etmiyorsa da. Evlenir evlenmez uzaklaş.

E görmüş zaten nişanlın bu saatten sonra rezilliği falan kalmamış ki. Hem sen değil annen rezil oluyor. Kocaman kızını dövüyor derler. Madem nişanlın gördü ailesine söylemesin ama sessiz de kalma annem o benim diyorsan ozaman tedavi olmasını iste bunu kabul etmiyorsa da. Evlenir evlenmez uzaklaş.
Annem diyor ailesi aramıyor bizi hiç aileside dermis soğuk davranıyorlar vs diyormuş önceden arıyorlardı sonra işte Annem aramıyor deyince bende nedenini sordum bu şekilde dedi

Zıkkımın kökünü yesin manyağa bak. Bundan sebep dövme nedir. 1 ay sonra gideceksin yuvadan onun şimdi senin gözünün içine bakması lazım. Belli ki psikolojisi iyi durumda değil annenin. Bence nişanlına ve ailesine yansıtma. 1 ay kalmış o evden normal şekilde çık. Evlendikten sonra ciddi Bi mesafe koy. Mesleğin var gider gerekirse kendine hayat kurarsın annene muhtaç değilsin. İnşallah güzel Bi yuvan olur eşinden yana yüzün hep güler.

Neden dövdü orasını hiç anlamadım ya yemeğe çağrılmadımı diye annenin ciddi büyük sıkıntıları var en fazla kırılıp.kusmesi lazımdı dövmek ne demek kocaman evlilik çağında kızı

Back
X