- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Yok sadece bu konuda değil şekerim, her konuda alınganız bence. Hıhh çokta tınn deseneO bir bende olmuyor sanirim
Ben mesela kayinvalidemden hic hoslanmiyorum cunku anlasabildigimiz hicbir konu yok.
Bana da kayinvalidene benzer bebek falan diyorlar hic umrumda olmuyor. Sonucta bebek benim kime benzediginin cok onemi yok :)
Yok sadece bu konuda değil şekerim, her konuda alınganız bence. Hıhh çokta tınn deseneZaten böyle şeyler kınamaya gelmez, aman benzemesin falan dersin tıpkısının aynısı olur.
Yok ben genel olarak da hic alingan falan olmadimne bileyim nazlanmadim trip atmadim.
Esim bir ara simdi sen hamilesin diye naz yapmayacak misin diye kendisi sordu
Normalde de öyle değilsen, hormonlar seni çokta etkilememiş o zaman
ŞanslısınEvet sukur ki etkilemedi :))
Evet kardeşime duskunlugu evlilik aşamasında ortaya çıktı insAllah kaynanalik yapmaz ama ben arayı bulurum abla olarak kirilmadigim sürece.çok boş muhabbetler
daha çok küçük belli olmuyor
deyin
aldırmayın boşverin gitsin
kadın belli ki oğluna takık ve eski kafalar birşeye taktı mı takıyor bu böyledir diye he he deyin geçin
Yok benim annem hiçbişey için kendisini one surmez ya babami yakardeşimi ya beni öne atar.Yine kardeşine benzettiyor
Benim kaynanam kendine benzetmişti oğlumu :))
Evet bence de boş muhabbet aslında. Dedigim gihi belki de eşim çocuğa ailem dediği için kendi ailesi olmadığı için ben bu kadar hassasasim bana zerre benzetilmedi umurumda değil. Hamilelikte kendi adıma değilde eşim adına alıngan oldum ben:))Doğmamış çocuğa don biçmek dedikleri bu mu oluyordu ya.. Ultrason fotografindan birine benzetmek çok komik geldi bana yahani son zamanları olsa neysede cidden birebir bebis gözüküyor ama daha benzetme için çok erken bi dogsun hele daa... annen suan evlenecek filan diye ona heves ediyordur bnce takma kafana bacım tek derdin bu olsun bossssver gitsin... Bak benimde aksam 16 haftalık kızıma kaynanamin adini koruyorlardı guldum geçtim hahayt...
Canım cok normal, ben hamile olmadan önce kayınvalidem, eşime yani kendi oğluna olumsuz bir şey söylediğinde canım sıkılıyordu. Bu dönemde daha normal bunlar. Fazla takmayın, anın tadını cıkartınEvet bence de boş muhabbet aslında. Dedigim gihi belki de eşim çocuğa ailem dediği için kendi ailesi olmadığı için ben bu kadar hassasasim bana zerre benzetilmedi umurumda değil. Hamilelikte kendi adıma değilde eşim adına alıngan oldum ben:))
Bende eşim le ilgili konularda alinganlik olmaya başladı acaba normal mi?Yok sadece bu konuda değil şekerim, her konuda alınganız bence. Hıhh çokta tınn deseneZaten böyle şeyler kınamaya gelmez, aman benzemesin falan dersin tıpkısının aynısı olur.
Geçer insAllah çünkü ailemle eşim anlasıp gidiyor kendi aralarında ben araya girince kırgınlık olacak gibiCanım cok normal, ben hamile olmadan önce kayınvalidem, eşime yani kendi oğluna olumsuz bir şey söylediğinde canım sıkılıyordu. Bu dönemde daha normal bunlar. Fazla takmayın, anın tadını cıkartın
Normal canım kocan sonucta canın yaniBende eşim le ilgili konularda alinganlik olmaya başladı acaba normal mi?
O zaman araya girme, eşinin alındığını düşünürsen orta yolu bulmak için eşinle konusur, yumusatırsın ): Kimse kırılmaz böylelikleGeçer insAllah çünkü ailemle eşim anlasıp gidiyor kendi aralarında ben araya girince kırgınlık olacak gibi
Evet bence de boş muhabbet aslında. Dedigim gihi belki de eşim çocuğa ailem dediği için kendi ailesi olmadığı için ben bu kadar hassasasim bana zerre benzetilmedi umurumda değil. Hamilelikte kendi adıma değilde eşim adına alıngan oldum ben:))
Öyle olduğunu kardeşim evlenecek olunca anladık yaza düğünü var insanneniz erkek kardeşinize çok mu düşkün peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?