- Konu Sahibi biricik mericik
-
Kızmayın ama size hayat veren can veren insanları nasıl bu kadar kolay silebiliyorsunuz ben anlamıyorum.Muhakkak eşinizle ilgili bir hissiyatı vardır.Anne içgüdüleri çok güçlüdür.Hem madem anneniz eşinizden hoşlanmıyor onları bir araya getirmezsiniz olur biter.
Ama annemi silerim demek yenip yutulacak gibi bir söz değil
olur mu mesafe koymak. o senin annen. esini sevmemesinin vardır bır sebebi bir düsün durup dururken kızını mutlu eden damadını neden sevmesin ki annen?
evet malesef annem eşimi sevmiyor. bugün bizzat da ağzıyla söyledi. "Damatlar da bizim evlatlarımız" diyen halama "hiç de bile öyle değil, hiç evlat yerine geçer mi" dedi. Söylemese de 5 yıl bitti ben bunu hep hissediyorum zaten ama kelimlere dökülünce zoruma gitti... Evlat yerine geçirmek ne kelime akraba çocukları kadar bile sevmiyor, resmen gıcık oluyor. Çok üzülüyorum. Artık da mesafe koymaya karar verdim kocamı istemeyenlere bende çok sokulmayacağım artık.
tavır koymadan once oturup konussan annenle. bu durumun farkında olduğunu ne kadar üzüldüğünü soylesen. bak ne güzel esinde seviyormus onlarla vakıt geçirmeyi. esin bu güne kadar anlamadıysa bıle senin tavırlarında kı değisiklikten sonra farkedebılır durumu. annenle konus bence açık açık. mutlaka yararı olur.
ikinci çocuğuma hamileyim. Büyüğü daha 14 aylık. Ben nasıl bakacağım diye üzülüyorum diye eşim beni mutlu etmek için "kardeşin askere gidecek nasılsa kışa annenlere taşınırız" dedi. havalara uçtum. Çok sevineceklerini düşündüm. Böylece kardeşimin yokluğuna çok kafa takmayacaktı... Anneme söylediğimde "yaaa olmaz öyle şey herkes evinde. Ben büyüğünü alır büyütürüm siz ne yaparsanız yapın" dedi. şok oldum. söyleyecek söz bulamadım. yanımızda başkaları vardı başka muhabbetler karıştı konu kapandı. eşime anlatamadım bile.
ya vallahi onu bunu bilmeem benimde basima agirlar girio ben evimin tek kiziyim ve kocamla aramda 9 yas var ama cok mutluyum ama annem gelir gider derdiki yeni birakti :) daha isini de bulurdun bu ne simdi oyle boyle yaslimi ne aranizda sorun mu var ne insanlar tazecik evlenio okulda bulsaydin ya birini ya neler neler off yani ki esimin ailesi maddi manevi durumu egitimi cok ii bi kalitedi ki esim 33 ama gorsen 27 durur yani olgun duran benimdir:) ama yalakalik o bu su ki ben esimi ezdirmem cok overim mesela halan oyle dediginde sen desene araya girip yani ben atlardim aaa bakma hala sen anneme o cok sever damadini simarmasin diye oyle dio falan diye:) ne biliyim asla kavga gurultunu anlatma cok sevio bunu sunu aldi tamir etti diye surekli ov ben esime kapimi bile actirir ayakkabimi bile baglatirim ailemin ozelliklede annemin onunde hani zevkle yapar o ayri konu ama hamile olsam ne olcak derim yani bunu istioo annen bence senin cok sevilip sayildigini bilmek .. hatta babamda espri yapar oglum daha cok erken vermissin sen ipleri diye o da baba onun mutlugu benimkisi falan dder. yani asla esine sen cok hizmet etme ailenin yaninda ama onun ailesinin yaninda bende esimi goklere cikartitirm ama yanlizken hem ask hem dovus opucukler ve yastiklar havada oluo
aman zaten baksa daha cook kavga olcak bak ben seni buyututum daha ii bilirim oyle boyle ben aile yaninda yasamkatan yana karsiyim esimede kendimede guveniyorum bakarim ben zaten cocuk olsa inan bana senden once kosarlar yani benim annem hayir der simdilik herkesyerini bilsin ben tek baktim der ki hani buna dayanarak yardim edicek bakicak sanirsin ama malesef kendim buyutucem cocuk olursa gibi gelio inan bana babam daha cook ilgilenir!!:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?