Annem eşimi sevmiyor

benımde böle bir durumum olmuştu annem eşimin laflarından sürekli alınırdı lafını yapardı bi de dedıkodusunu..bende anneme eşimin ne maksatla söylediğini söyledim biraz dedim yabancı gibi görmeyin benı nasıl göruyorsunuz onu da öyle görün falan dedim.annem bıraz olsun dındı.yanı anne böyle soğuk davranınca insan ister istemez kocasına da soğuk oluyor.ki üstelik benım eşimde ailemi çok takdir eder.eşim bi de beni öyle mutlu eder ki yani bi annenin düşünmesi gerek bu oğlan benım kzımı çok mutlu edıyo mutlulular da daha ne olsun diyebilmeli..

Hissediyorum demişsiniz bence sevmese muhakkak eşinizde hissederdi annenizin yapısı budur belkide bir sorun yoksa neden sevmesin ki annen..
Evlatlar gibi tabiki olamaz sevilir ama evlatla damar kıyaslanır mı..
Nasıl kayınvalideler insanın kendi annesi gibi sevilmiyorsa oda öyle bana göre..

Son düzenleme:
Canım ne olursa olsun o senin annen mesafe koyma nasl gelin kaynana anlaşamıyosa damat ve kaynanada anlaşamaz benm eşimlede annemin sorun ve tartışmaları oldu ama ikisinede aynıyım kimse kimseyi sevmek zorunda değil...

Acaba eşinin annesi seni sevmeseydi , eşin de annesiyle arasına mesafe koyar mıydı ...

Birincisi kimse kimseyi evladı gibi sevmek zorunda değil.
İkincisi kocamı istemeyenler diye elin insanı gibi bahsettiğin annen. Bilmem farkında mısın?
Üçüncüsü de acaba sevgili kocacığının annesi kimseyi evladım gibi göremem deseydi kocacığın anneciğine kızıp artık sokulmamayı düşünür müydü bir düşün istersen...

bence kocanı sevmek zorunda degil ne demiş atalarımız aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar hem bu konuyu sakın kocana anlatma bile mesafe koymaya gelince burda görüyoruz çok sevdiği kocaları aldatan binlerce hatun var ilerde ne olur ne olmaz senin arkanda olan birileri olsun, hem ne ekersen ou biçersin sen anneni silersen evlatlarında ilerde seni siler

biraz empati lütfen bi de tek kızmışsın senin eşin o tek kızı aldı gitti niye sevsin ben olsam ben de sevmem kızım var mesela damadımı sever miyim tabi ki nefret etmem ama sevemem yani boşver sen herkesi sev ana gibi yar olmaz

Bence Kaynana damadini sevmez coK sacmaLiktir tabiKi sever egerki kizini mutLu ediyorsa sevmeLidir ben 4 ayLik evLiyim ama benim annem cogu zaman esime destek ciKar, ama senin anenin belki tavri öyLedir yada seni aLip gittigi icin hala bir kirginLik kiskancLikda olabilir ama bence sen buNu esine yansitmadan annenLe konus ve üzüldünü söyLe. Ben olsam annemle konusurdum esime beLLi etmeden kesinLikle sonucta esimin anemLe laf söyLemesine daha cok üzüLüp kiriLirdim.. Aslada annemLe arama mesafe koymaZdimm anenin lafini kocaNa söyLeme kocaNin lafini annene söyLeme ! Esin sorarsa annen nedeN dogumdan sonra geLmiyor onunda düzenli biR hayati oLdunu ve anenni savunaRak anLatmaya caLis dderim ben taBiki sana kaLmis bisedir uMarim sorununu acaRsinnn....

Esinizin bir hatası yoksa sevmemesi ilginc sonucta kızının esi bu insan.
Karsılıklı anlasamasalar o zaman baska öyle bir durum olmadıgına göre bu davranısı anlamsız.
İlla ki evleneceksiniz tek kızsınız diye ömür boyu bekar kalacak degilsiniz ya!

Sanki beni anlatmışsınız.Annem eşimle evlenmemi istemedi hatta ölümü çiğnersin dedi.Nedeni de işini sevmemesi.Evlenmeden çok şey söyledi.Ben izinsiz evlenmedim baktım olmuyor bekledim.Annem kendi tamam gelsinler dedi.Evlendik 1,5 yıl oldu.Eşim çok iyidir aileme saygılı davranır ,bana çok iyi davranır.Zaten ayrı şehirlerdeyiz.Ama annem hala eşimi çokta sevmez.Ayrıca bende evin tek çocuğuyum.Sordum bir kaç kez geçiştirdi sevdiğini bile söylemedi.1 ay önce ailem bana geldi velim gelmişti hoşgeldine annem onlara söylüyor ben aslında istememiştim diye.Aslında çok üzülüyorum yani birde bir neden olsa kaşığı yaladı diye bile söylendiğini bilirim.Bence tek çocuk olmanın etkisi büyük ama yinede eğer bir neden yoksa seviyor bile görünse ne kaybeder ki sonuçta mutlu olacak kendi kızı.

birbirlerini sevmek zorunda değiller ama saymak zorundalar saygı konusunda sıkıntınız yoksa kendinizi üzmeyin zamana bırakın

birbirlerini sevmek zorunda değiller ama saymak zorundalar saygı konusunda sıkıntınız yoksa kendinizi üzmeyin zamana bırakın

arkadaş içimi okumuş sevmiyor diye üzülme canım arada tartışma tatsızlık olmasın yeter ki anladığım kadarıyla da yokmuş.bu nedenle mesafe koymana da gerek yok bence:97:
birde annen sadece evlat yerine geçmez demiş bu da kötü bir laf değil ki.sen fazla mı hassas davranıyorsun yoksa:26:

canım ahhh ben neler çetim bir anlatsam her halde sen kapısına uğramazdın annenin.. eşimi istemediler eşim işten çıktı aynı binadayız annemlerle bize bile gelmediler ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz diye sormadılar hep eşime kabahat buldular çalışmıyor diye borcumuz çok oldu bi zaman yine onu suçladılar ama hep mutlu olmamaı istedikleri için bunu yaptılar zamanla anlıyor insan. bir elim yağda bir elim balda olsun diye en önemli dikkat etmen gereken şey eşin seni üzdüğünda falan annen anlarsa sakın bişey anlatma başka şeylere bahane bul o zman daha bir kızıyorlar damatlarına ne olursa olsun annen canım senin eşinle mutluluğunu gördükçe sevecektir eşinin olumsuzluklarını sakla anlatma onları biz fark etmesekte ailelerimiz çok kafaya takıyorlar..:44: biz anlatıp içimizi belki dökmek istiyoruz ama aileler maalesef bazen çok çok hassas oluyor o an sinirle demiştir ben neler duydum şimdi eşim bişey anltsın onu haklı buluyorlar o yokkende sen dediğini yap boşver diyorlar onu kırmak istemedikleri için zamanla ısınırlar herşey birazda sana bağlı ...sevdir eşini bazen sizin için şöyle güzel söz söylüyor de yaşlansalar bakarım diyo de mesela.. arada bişeyler alın yiyecek balık et tavuk fln ne seviyorlarsa onlarda pişirin yiyin..eşin aldım desin..sizi düşündüm desin biraz yağ yaparsanız zamanla ısınır..ama olumsuzları dediğim gibi ortaya çıkarma amn dahada nefret ederse arada kalırsın..saygıyı yok etmemelisiniz..:79:

Çok kırgın bir zamanımda açmışım konuyu. Günlerce kafama takım, ağladım sızladım ve geçti... Ne anneme karşı ne kocama karşı tavırlarımda bir değişiklik yapamadım. arkadaşların dediği çok doğru. Kim kimi isterse onu sevsin. Saygısızlık, tatsızlık olmadıktan sonra idare edebilirim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…