Kendi evimizde de böyle. Ama hani her kadın kendi evindeki düzeni ister ya. Ben burda iyi kötü düzen kurdum. Ama ona şaka gibi geliyor böyle olunca şöyle hissediyorum deyinceBazı insanlar yapı olarak daha kira doke saça is yaparlar. Anneniz de sizin kadar dikkatli bir yapıda değil belki. Tekrar konuşmayı deneyin. Size destek olmak icin kalkmış gelmiş o da sizi üzmek istemez ama elinde değildir. Annem de sağolsun tum bardak tabak setlerimi tek sayıya düşürmustur:)
Yok asla kızmadım kızmam da. Laf arasında denk gelir de söylersiniz ya. Öyle oldu işte. Sonuçta insan kendi bi düzen oturtunca başka türlüsü olduğunda ister istemez takılıyor. Yoksa biri gider biri gelir. Sadece benim heyecanımı, düzenimi anlamaması üzüyor birazBenim kız kardeşim de anneme arabasının kapısını sert kapattı diye bağırmış.Navigasyon cihazını masaya bırakmış çocuklarda oynarken düşürmüş yere diyor ki kocam çok haklı köylüsünüz görmemişsiniz.Yani sürekli kalp kırıyor mal mülk için.Bende çok özenli kullanırım bütün esyalarimi çünkü titiz bir insanım ama kimseye maddiyatla yerine yenisini koyabileceğim şeyler için kızmam,sesimi yükseltmem.Şu hayattaki en büyük korkularımdan biridir sevdiğim insanların kalbini kırmak.Anne kardeş bi tanedir yerine kimseyi koyamazsınız allah yokluklarını göstermesin hele ki sizi seviyor saygı gösteriyorsa ki öyle anlaşılıyor anlattıklarınızdan bence iki tencere tava havlu için değmez.
Elbette ki öyle. Çok şükür ki yanımda hep de yanımda oldu elinden geldiğince. SağolunAdı üstünde eşya.Kırılırda eskirde.Malın yerine yenisi gelir ama kırılan bir kalbin yenisi gelmez.Annenizin kıymetini bilin.Yanınızda ne mutlu size.
Akşam makarna pişirirken farkettim tencerenin dışı boydan boya çizilmiş. Kendi gösterdiğim özen gösterilmediğinde üzülebiliyorum bazen dedim. İyi o zaman kendin yap herşeyi dedi. Hem bişeyleri yapmamı beklemiyor, hem de bişeyler söyleyince beni kaynanalık yapmakla suçluyor. Ki normalde herşeyi çok rahat konuşuruzDestek olmaya gelmiş sonuçta
Bir kez daha konuşmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?