Annem eşyalarımı hor kullanıyor :(

Benim annem de aynıdır valla. Kendi eşyaları için azami özen ister, şunu şöyle yap bunu öyle yapma diye uyarır durur.

Ama bizim eve gelince herşeyi karman çorman yıpranmış hale sokmadan dönmez.

Canım sıkılıyor, bir iki kere söyledim ama anlamayınca, birşey demiyorum artık

Haklısınız.

Daha söyleyip de kırmak da istemiyorum. Aslında kendisinin de bir dönem iş hayatı oldu ama genel olarak eşyaya değer veren biri değil. Sanırım doğrularımız farklı

Evet benim kokulara karşı bir takıntım var. Normalde çok titiz bi insan değilim ama mutfağa çok takığım. Bir de kullandığım ev tekstillerinin yumuşaklığına. Ön yıkama yaptığım süngerle normal yıkamaya devam edince bardaklar kokuyor gibi geliyor bana ve tiksinip birşey içemiyorum. Annemlerle beraberken de bulaşık makinesinde aynı tantana oluyordu. Ön yıkama yapmadan makineye attıkları için leke ve koku var geliyordu bana. Umarım ortayı buluruz. Böyle bişeyden asla kırılmasını istemem

siz böyle deyince ben de üzüldüm. Sorun tencere tava değil aslında. Dediğiniz gibi düzen mevzusu. Umarım onu kırmadan hallederim bu işi.

Sadece temizlik olarak mutfakta takıntılıyım. Onun da banyo wc takıntısı var. Ben elimden geldiğince onun istediği şekilde yapıyorum ama o beni umursamayınca üzülüyorum

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Mental olarak çok yorulduğumun farkında. Onun için elinden geleni yapıyor. ben de bunu kabullenmeye çalışacağım.

Evet haklısınız. Kızkıza yaşamak çok eğlenceli bu günler geri gelmez. Umursamamaya çalışacağım.

Ben de cok dikkatli kullanirim esyalarimi fakat icim yansa da soylemem bi baskasina dikkat et diye,ama gercekten icim icimi yer cunku kimse sahibi gibi kullanamaz.Annenle paylasman guzel ama o pek dikkate almamis maalesef
Aynen şu içim içimin yemesine mani olamıyorum. Çok saçma geliyor iki çul çaputa takmak ama engel de olamıyorum işte.

Evet alt tarafı eşya ama cidden elimde değil. Bir tane peluşum var. Bazen onu da ordan oraya savuruyor. O düştüğü yere bakınca ona bile içim gidiyor niye böyle yapıyorsun diyorum :) sanırım ben daha hassasım bu tür şeylere

Gayet düzgün bir şekilde ne hissettiğimi söyledim. Niyetimin onu kırmak olmadığını, üzüldüğümü ve paylaşmazsam daha çok üzüleceğimi söyledim. Beni,heveslerimi ve kurmaya çalıştığım düzeni anlayışla karşılamasını beklediğimi söyledim. Suratıma baktı. Taka taka bunu mu takıyorsun kızım dedi. Hayatımda hiçbir zaman eşyaya önem vermedim vermem de dedi. Hakikaten hatırlıyorum arkadaşlarımdan kimse küçükken salona giremezsen ben her türlü kristaller,tabak çanakla oynayabiliyordum. Böyle düşünceye sahip birinin düşüncesini de değiştiremem ki kaç yıl olmuş böyle yaşayalı. Zaten sadece anlamasını bekliyorum.

ben seni anladim..ya maksat cok maddiyatci olmak degil..sonradan gormuslukte degil..birsey elindeyse iyi kullanmak lazim bencede...kotu kullanirsan omrude kisalir kaldiki guzel temiz kullanmali...ilk gunden afedersin anasini belleyip oyle bozuk cirkin bir sekilde kullanmayi sevmiyorum bende..

Evet maalesef biraz rahatsız bir insanım :) birşey kafamda kurduğum şekilde yolunda gitmeyince sürekli vesvese veriyorum kendime. Detaycılık ve mükemmelliyetçilik sıkıntım var. Zaman yontacak sanırım. Ben de umursamamayı öğreneceğim. Çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için

Meselenin maddiyatla kesinlikle alakası yok. İstersem bugun gidip yenisini alabilirim. Sadece biraz empati bekliyorum ama kişi öyle düşünmeyince empati de kuramaz tabiki. Görselliği seviyorum. Görsel olarak gözüme hoş gelirse kendimi daha iyi hissediyorum.

burç başakmı:)

Evet onlar kendi düzenlerinde gitsin istiyor ama ben talepte bulununca gereksiz oluyor:) ben de güzelce konuştum ancak olaya çok farklı bakıyor. O yüzden bişey diyemiyorum artık

Keske benim annem de yanima, hem de bana destek olmaya gelebilse de tabagimi canagimi kirsa. Onemli olan konu annenizin sizin icin yaninizda olabilmesi, is konusu ayrinti. Yine hatirlatabilirsiniz ama ikinizin de uzulmesine degmez. 3 gunluk dunya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…