- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Söyleyemem. Utanırım. Kendimden utanıyorumesın olacak kısı ve aılesıne söyleme sakın..
kabul etmiyor kesinlikle. Görüşmeyeceksin diyoruz. Görüşcem diyor.Yaptiginin yanlis oldugunu kabul ediyor mu anneniz?
Kabul ediyorsa konusarak onu ikna edebilir hatasindan dondurebilirsiniz.
Kabul etmiyorsa bence de gorusmeyin annenizle.
Esinize de esinizin ailesine de laf vermeyin ama.
Zor bi durum.
Diyeceğim tek şey ne yaşarsan yaşa ağla sızla kocana ve ailesine deme bi ömür döner dolaşr önüne gelir[/QUOTE düğüne gelmeyecek. Gelme dedim. Bana sakın birşey takma dedim.!!!! İstemiyorum. Yuva yıkan kadın oldu ya. Napcam ben ya. Bu ne büyük bir günah
Neden anneniz gelmezse annenizin akrabaları gelmez?
Hiç hatrınız yok mu? Gelmezlerse ayıp ederler.
Evleneceğiniz kişiye bunu yansıtmayın.
Zor bi durum tamam ama o zaman başka vi bahane bul şimdiden gerekirse seninle evlenmemi istemiyr bnde kabul etmedm deDüğüne
Çok üzüldüm. İnternete tanışmış. Bizden o adam için vazgeçti. AynıyızAcaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
Yıkılmadı zaten. Adam boşanmadı. Boşanır mı sence adam? Karısından kim vazgeçer ya. Kaç yıllık evli adam. Birde salak var uyutuyor işte. Kim yerinden yurdundan ayrılır. Adam düşünmüyor mu evli adamla konuşan kadın ne derece düzgün diye. İnternete bulmuş. Salak kadın.Belki yuva annen yüzünden yıkılmadı. O kadar tepkili olma. Bir sakince konuş önce. Neden nasıl o adamla yakınlaşmış vs konuşun bir. Belki gerçekten aşık ve mutlu. Kınama anneni önce dinle bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?