- 22 Haziran 2016
- 226
- 45
- 13
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Evladına vuran bir adamı hayatında hala tutan bir anne sencede bizden vazgecmiş durumda değilmi ? Evet bende senin icin cok üzüldüm. Tatlım annen düğününe gelsin bosver o gün dost düşmana karsı mutlu ol , sonra görüşme şstersen bir daha .. ama en mutlu gününde bunun acısını yaşama. En azından bir adam diye avut kendini benim hayatım tam bir dallas oldu .. kimler kimler psikolojşm yerlerde ama inan güçlüyüm! Sende öyle ol . Benim gibi mesafeli olursunÇok üzüldüm. İnternete tanışmış. Bizden o adam için vazgeçti. Aynıyız
İkinci kadınlara her zaman bu kadar ponçik mi bakıyorsunuzBelki yuva annen yüzünden yıkılmadı. O kadar tepkili olma. Bir sakince konuş önce. Neden nasıl o adamla yakınlaşmış vs konuşun bir. Belki gerçekten aşık ve mutlu. Kınama anneni önce dinle bir.
Hayır annelere her zaman ponçik bakıyorumİkinci kadınlara her zaman bu kadar ponçik mi bakıyorsunuz
İkinci kadınlara her zaman bu kadar ponçik mi bakıyorsunuz
Aldatılan kadın da bir anne. Burdan bakın.Hayır annelere her zaman ponçik bakıyorum
Biliyorum. Ne olursa olsun ben bir annenin kızının düğününde olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ben de aşk üçgenlerinden nefret ederim. Ben farkındaysan öbür yuva ne durumda bilmiyoruz dedim. Belki yuva bile yoktu ortada dedim... anne kızın ilişkisine üzüldüm sadece.Aldatılan kadın da bir anne. Burdan bakın.
Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
Merhaba. Evet konu kısa ve net. Annem denen kadın. Artık anne demiyorum. Evli üç çocuğu olan adamla görüşüyor. Tabi biz yakaladık. Çıldırdık.erkek kardeşim var delirdi resmen. Sonra onu annelik ten reddettik.adamla hala görüşüyor. Ve boşanmanın bekliyormuş. Konuşmuyorum. Birkaç ay sonra düğünüm var gelme dedim. O kadın (annem) gelmezse ailesi de gelmeyecek eminim.siz olsanız ne yapardınız. Bile bile hata yapan bir anne ve çocuklarını o pislik adam için üzüyor. Bu anne midir? Nefret ediyorum ondan artık. Nefret. Rezil kadın.
İkinci kadınlara her zaman bu kadar ponçik mi bakıyorsunuz
Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
Merhamet duymaya gerek yok açıkçası anneniz mesleğe mi dönüştürmüş nedir yani böyle karakterin varsa evlenmezsin değil mi evlilik bana göre değil dersin gününü gün edersin toplum bana ne der toplum baskısından mı evlenmiş babanızla şimdi böyle daha iyi mi olmuş yani allah ıslah etsin çıtırsever annenizi. Yaşlanınca hayatta bakmam böyle anneye git çıtır fblerin baksın derim...Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
Canim cok uzuldum ve annene cok kizdim sizi doven biriyle nasil birlikte olur.eve geliyorsa bu erkek yada erkekler sen o evde guvende degilsin bana gore.Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?