- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Böyle tatlış,minnoş,toştiştoş bişeyBiri Allah razısı için "ponçik " kelimesini bir aciklasa...
+1Diyeceğim tek şey ne yaşarsan yaşa ağla sızla kocana ve ailesine deme bi ömür döner dolaşr önüne gelir
kesinlikle katılıyorum ne kadar ikinci kadın varsa suçlu ve bunu hakediyor gibi gösteriliyor. bilinçli toplum parçalama metodları ama arkadaş annaesini tatlı dille döndürebilir bu yoldanValla çok ponçik bir toplum olmuşuz galiba dizilerde bile ikinci kadınlar masum seven kadın görüntüsü çizer oldu
niye bosanmiyorlar annenle babanAcaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
annen babanla bosanmıs yanı artık özgür bir kadın.istedigini yapabılır onun hayatı.hatası olursa uyarırsın.nefret edecek napmıs kadın evli bir adamla görüsüyormus ölemı?sananeeeee sa na ne yuvamı yıkmıs veya onun bunun altında gezerkenmı gördün?hemen nefret ediyorsun anlamadım.annen belkı babanda görmedigi mutlulugu onda buldu belkı aralarında duygusal bır bag oldu ellerinde olmadan.yapma annen dıye hayatına karısamazsın.o onun özelı onu sen yargılayamazsın kesınlıkle.annenın yerinde olsam ben senden nefret ederimm.ne malum ileride seninde basına böyle birsey gelmeyecegı?Merhaba. Evet konu kısa ve net. Annem denen kadın. Artık anne demiyorum. Evli üç çocuğu olan adamla görüşüyor. Tabi biz yakaladık. Çıldırdık.erkek kardeşim var delirdi resmen. Sonra onu annelik ten reddettik.adamla hala görüşüyor. Ve boşanmanın bekliyormuş. Konuşmuyorum. Birkaç ay sonra düğünüm var gelme dedim. O kadın (annem) gelmezse ailesi de gelmeyecek eminim.siz olsanız ne yapardınız. Bile bile hata yapan bir anne ve çocuklarını o pislik adam için üzüyor. Bu anne midir? Nefret ediyorum ondan artık. Nefret. Rezil kadın.
Belki yuva annen yüzünden yıkılmadı. O kadar tepkili olma. Bir sakince konuş önce. Neden nasıl o adamla yakınlaşmış vs konuşun bir. Belki gerçekten aşık ve mutlu. Kınama anneni önce dinle bir.
annen babanla bosanmıs yanı artık özgür bir kadın.istedigini yapabılır onun hayatı.hatası olursa uyarırsın.nefret edecek napmıs kadın evli bir adamla görüsüyormus ölemı?sananeeeee sa na ne yuvamı yıkmıs veya onun bunun altında gezerkenmı gördün?hemen nefret ediyorsun anlamadım.annen belkı babanda görmedigi mutlulugu onda buldu belkı aralarında duygusal bır bag oldu ellerinde olmadan.yapma annen dıye hayatına karısamazsın.o onun özelı onu sen yargılayamazsın kesınlıkle.annenın yerinde olsam ben senden nefret ederimm.ne malum ileride seninde basına böyle birsey gelmeyecegı?
Bu ülkede ne boşanmamışlar var da evlilik çoktan yalan olmuş. Anneyi de dinlemek lâzım ve annesi kızını düğün günü görmeli diyorum.Bosanmamis ise karşı taraf ne olursa olsun yuva yıkılmış olur 3. Araya giren şahıs yüzünden.
Evli insan evlidir
Bu ülkede ne boşanmamışlar var da evlilik çoktan yalan olmuş. Anneyi de dinlemek lâzım ve annesi kızını düğün günü görmeli diyorum.
annen babanla bosanmıs yanı artık özgür bir kadın.istedigini yapabılır onun hayatı.hatası olursa uyarırsın.nefret edecek napmıs kadın evli bir adamla görüsüyormus ölemı?sananeeeee sa na ne yuvamı yıkmıs veya onun bunun altında gezerkenmı gördün?hemen nefret ediyorsun anlamadım.annen belkı babanda görmedigi mutlulugu onda buldu belkı aralarında duygusal bır bag oldu ellerinde olmadan.yapma annen dıye hayatına karısamazsın.o onun özelı onu sen yargılayamazsın kesınlıkle.annenın yerinde olsam ben senden nefret ederimm.ne malum ileride seninde basına böyle birsey gelmeyecegı?
siz ahlaksız durum bunumu diyorsunuz?allah askına yapmayın ahlaksızlık sadece bacak arasında değil hırsızlık,yalancılık bunlarda ahlaksızlık.tamam yanlıs olabılır fakat o anenın Allaha verecegı hesap kımseyı ılgılendırmezzz.hemen günahkar ettiniz arap düsencili zıhnıyetlerHa daha yuva yıkılmamış o yüzden kadın masum yuva yıkılınca mı kötü kadınmış diyeceksiniz??? Yahu evli adamla görüşüyor ...evet belki boşanma aşamasındadır eslerin duygusu bitmiştir bir birine ama kendisine saygısı olan kadın resmi olarak boşanıp gelen adamla devam eder böyle ahlaksızca bir durumun içine sokmaz kendisini
eger bır evlilik bozuluyorsa araya giren suclu değildir.benım anne babamın arasına bırı girseydi ben aradakıneBu mutluluğu yakalayan kadın , çok yakıninızın anne babası arasına girseydi yinede aynı şeyi mi derdiniz ?
Mutluluğu yakalamış boşver mi derdiniz ?
işte bendensınBu ülkede ne boşanmamışlar var da evlilik çoktan yalan olmuş. Anneyi de dinlemek lâzım ve annesi kızını düğün günü görmeli diyorum.
3.sahıs araya girmemıs kı cünkü evlilikte ara dıye bısey kalmamıs canım benım sadece kadın boslugu doldurmus.yapmayın Allah askına ne evlıler var çirkın ilişkıler yasıyor.kadın bosanmıs bırı kocasına ihanet etmemıs adamda bosanacakmıs ha şimdi görüsmüsler ha bosandıktan sonra hersey imzada değillBu mutluluğu yakalayan kadın , çok yakıninızın anne babası arasına girseydi yinede aynı şeyi mi derdiniz ?
Mutluluğu yakalamış boşver mi derdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?