Annem evlilik adamla görüşüyor

Biri Allah razısı için "ponçik " kelimesini bir aciklasa...
Böyle tatlış,minnoş,toştiştoş bişey
Valla ay onlar aşık oldu ama napsınlar mantığı maalesef ki akşamları en büyük eğlencesi diziler olan biz sevgili türk halkına nakış nakış işlenmekte.. sonra kaynım enişteme atladı töbe töbe insanların huyu suyu değişti herhalde kim neye tolerans gösterecek anlamak mümkün değil..

Konu sahibine de gelince ben de istemezdim annem böyle bişey yapsa. Evet eşimin ailesine de kısa vadede duyurmazdım konuyu siz daha anne tarafınıza bile anlatamamışsını sanırım.. En kötü gelmiceksin deyip düğünde de annem fenalaştı gelemedi demek..kızının evlenmesine dayanamadı cok duygusallastı ince hastalıga yakalandı dersınız.. duygusal hatunmus masallah 3cocugun karaktersiz babasını almaya nıyetlendıgıne gore!!! yazık valla yazık.. üzüldüm sizin için gercekten

Düğüne gelsin istersen gülme yüzüne ama kimseye firsat verme hic kimseye

Düğüne gelsin tabi ki. Annesiz düğün olmaz. Sonra çok uzulursun. Annene de farkli bir şekilde yardım etmek gerek. Kendisi de üzülüyor olabilir bu durumdan.

Bravo. Evleneceğin adama ve ailesine çok güzel koz vermissiniz düğünüme gelme falan diye. Sizin anneniz diye kutsal kadın değil pislik bir kadın da değil iki yetişkin tercihi sonuçta. Ayrıca durumu erkek kardeşinize siz mi yansittiniz ergen yaşta çocuğu delirtip annenin üstüne salmak nedir yani?
Son bir not, siz kriz yönetemiyorsunuz. Evlilik de çoook deli manyak aşık olsanız bile kriz merkezidir. Evlenmeden önce tekrar düşünün derim nedense hazır değilsiniz gibi geldi bana.

Valla çok ponçik bir toplum olmuşuz galiba dizilerde bile ikinci kadınlar masum seven kadın görüntüsü çizer oldu
kesinlikle katılıyorum ne kadar ikinci kadın varsa suçlu ve bunu hakediyor gibi gösteriliyor. bilinçli toplum parçalama metodları ama arkadaş annaesini tatlı dille döndürebilir bu yoldan

niye bosanmiyorlar annenle baban

Annenizin tercihine saygi duymalisiniz. Hayat onun hayati, nasil isterse öyle yasar. Sizler bu duruma göre pozisyon alirsiniz elbet, gerekli mesafeyi koyarsiniz ama annenize gorusmeyeceksin deme sansiniz yok bence. Tam tersi annelerin de yetiskin cocuklarinin hayatlarina karisma sansi yok. Bu kadar kafaniza takmayin, herkes tercihlerinin bedelini yasar.

annen babanla bosanmıs yanı artık özgür bir kadın.istedigini yapabılır onun hayatı.hatası olursa uyarırsın.nefret edecek napmıs kadın evli bir adamla görüsüyormus ölemı?sananeeeee sa na ne yuvamı yıkmıs veya onun bunun altında gezerkenmı gördün?hemen nefret ediyorsun anlamadım.annen belkı babanda görmedigi mutlulugu onda buldu belkı aralarında duygusal bır bag oldu ellerinde olmadan.yapma annen dıye hayatına karısamazsın.o onun özelı onu sen yargılayamazsın kesınlıkle.annenın yerinde olsam ben senden nefret ederimm.ne malum ileride seninde basına böyle birsey gelmeyecegı?

İyi de bu annenizin hayatı.O sadece sizin anneniz sıfatında değil aynı zamanda bir kadın.Duyguları olan bir birey.
Yaptığı yanlış mı,bana göre evet.Ama bir iki uyarıdan sonra yapacak bir şey yok.Yanlış onun yanlışı bu kadar büyütmeyin,yok düğüne gelme falan.

Belki yuva annen yüzünden yıkılmadı. O kadar tepkili olma. Bir sakince konuş önce. Neden nasıl o adamla yakınlaşmış vs konuşun bir. Belki gerçekten aşık ve mutlu. Kınama anneni önce dinle bir.

Bosanmamis ise karşı taraf ne olursa olsun yuva yıkılmış olur 3. Araya giren şahıs yüzünden.
Evli insan evlidir

Bu mutluluğu yakalayan kadın , çok yakıninızın anne babası arasına girseydi yinede aynı şeyi mi derdiniz ?
Mutluluğu yakalamış boşver mi derdiniz ?

Bosanmamis ise karşı taraf ne olursa olsun yuva yıkılmış olur 3. Araya giren şahıs yüzünden.
Evli insan evlidir
Bu ülkede ne boşanmamışlar var da evlilik çoktan yalan olmuş. Anneyi de dinlemek lâzım ve annesi kızını düğün günü görmeli diyorum.

Bu ülkede ne boşanmamışlar var da evlilik çoktan yalan olmuş. Anneyi de dinlemek lâzım ve annesi kızını düğün günü görmeli diyorum.

Internetten tanışmış. Yine sahtekar bir evli adam. Ötesi değildir , eminin.
Konuşmuşlar zaten. Anne " görüşeceğim " demiş.
Çoktan evi barkı ayırmışlar dememiş.

Ha daha yuva yıkılmamış o yüzden kadın masum yuva yıkılınca mı kötü kadınmış diyeceksiniz??? Yahu evli adamla görüşüyor ...evet belki boşanma aşamasındadır eslerin duygusu bitmiştir bir birine ama kendisine saygısı olan kadın resmi olarak boşanıp gelen adamla devam eder böyle ahlaksızca bir durumun içine sokmaz kendisini

siz ahlaksız durum bunumu diyorsunuz?allah askına yapmayın ahlaksızlık sadece bacak arasında değil hırsızlık,yalancılık bunlarda ahlaksızlık.tamam yanlıs olabılır fakat o anenın Allaha verecegı hesap kımseyı ılgılendırmezzz.hemen günahkar ettiniz arap düsencili zıhnıyetler

Bu mutluluğu yakalayan kadın , çok yakıninızın anne babası arasına girseydi yinede aynı şeyi mi derdiniz ?
eger bır evlilik bozuluyorsa araya giren suclu değildir.benım anne babamın arasına bırı girseydi ben aradakıne
işte bendensın

3.sahıs araya girmemıs kı cünkü evlilikte ara dıye bısey kalmamıs canım benım sadece kadın boslugu doldurmus.yapmayın Allah askına ne evlıler var çirkın ilişkıler yasıyor.kadın bosanmıs bırı kocasına ihanet etmemıs adamda bosanacakmıs ha şimdi görüsmüsler ha bosandıktan sonra hersey imzada değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…