Annem geçmişim ve sevgilim

Ya şu siteye bakıyorum mesela eşinden nisanlisindan sevgilisinden çeken o kadar insan var ki görüyorum karşımdaki insan öyle değil bi yanlışıni görmedim daha fazla tanımak istiyorum çünkü bu devirde düzgün insan bulmak gerçekten zor. Bu arada zaten devlet atamam çıktı annemlerden başka bi şehire. Sadece güvenlik soruşturması yapılıyorMuş son olaylardan dolayı onun bitmesini bekliyorum. Devlet atamam çıktığı için özelde geçici ise almıyorlar ben de evde annemle pineklemek zorunda kalıyorum ve zor bela kutu kutu ilaçlarla terapilerle ve erkek arkadaşım sayesinde duzelttigim psikolojim gene yerle bir oldu. Annem gerçekten çok zor bi kadın. 1 gün bile geçirmek çok yoruyor beni. Ama malesef 1 kaç ay daha burdayım. Spora başlıcam pazartesi ama orda da duracağım bi kaç saat. Gene dön dolaş gel eve. O kadar araştırdım bi tane kurs bulamadım memlekette

Tartışmaya girme oradan kurtulana kadar. Fazla muhatap olma. İl değiştirince de hemen tedavini ol.

Zaten planlarım hep bu yönde ama akşama kadar yediğim içtiği m izlediğim ettiğim herseye laf ettiği için bi yerde giriyorum tartışmaya ama bugünkü konu ile ilgili serin kanlı olmam lazım

Kararların sözlerin net olsun ayrıca boyun eğme. Sen bir bireysin unutma bunu.

Kararların sözlerin net olsun ayrıca boyun eğme. Sen bir bireysin unutma bunu.
Sen ne dersen de ben bu adamı tanıcam ailesi de kendisi de çok düzgün insanlar dedim. Bizi silersin o zaman onla evlenirsen dedi ben ne yaptığımı biliyorum artık benle böyle aşağılayıcı konuşma falan diyorum ama kendi takıntılı asagliyaci hakaret dolu tavirlarina devam ediyor. Gerçekten çok doğru Bi söz var psikologlara hiç bir zaman gerçek hastalar gitmez gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler gider

Madem evdesin git tedavini ol beklemek bu hastalıkta çok yanlış. Yatış yok, kolay bir işlem. Günlük hayatına devam edersin. Psikiyatriden önce onu halletmen lazımdı.

Daha önceki konularimi okursan neden gidemedigimi anlarsın teşhis için burda 1 devlet 1 özel kliniğe gittim ikisi de orda çalışan temizlikci ya da sekreterle alttan muayenemi yaptı ve başka hastaların yanında gizliliğe dikkat etmeden konuştular beni rencide ettiler. Devlet Hastanesi üniversiteye git dedi ozeldeki de bi sürü para istedi param zaten yok üniversite de de bi sürü tanıdık var aile hoca arkadaş personel her bölümde bi sürü tanıdık var ve annem asla istemiyor burda gitmemi. Biri duyarsa zaten rezil ederler yaşadığım yerde

Benim anlamadığım senin neyini tedavi ediyorlar? Yazdıkların ancak depresyon belirtisi olabilir o da annenin davranışlarından kaynaklı... Annen değişmediği sürece sana tedavi uygulamaları gereksiz.
Annen hasta olduğunu kabulde etmiyordur.

Annem dediklerine karşı çıkıyorum yeri geldiğinde bagriyorum kızıyorum diye psikolojimin bozuk olduğunu zor bir okul okudum diye yipranip hasta olduğumu düşünüyor.

Şu altını çizdigim kısma iyi bak.
Çünkü bu senin hedefin.
Amacına ulaşmana az kalmiş biraz daha sabret.
Annene de artik ben üniversite mezunu işi gücü olan biriyim benimle lütfen bu şekilde konusma de.
Gecmiste yaptiklarin sadece seni ilgilendirir ama ben evlenmeyi düşündüğün kişiden bunu saklamamak gerektiğini düsünüyorum hayat bu bir yerden karsına çıkar bir gün o zaman hayatın tepetaklak olur asıl.
Yaş farkiniz bence fazla ama sen mutluysan seni gercekten seviyorsa bir önemi yok.

Bi tane oğlum var bilsemki oğlum başka bi kıza senin yaşadıklarını yapmış olsun yemin ediyorum annen gibi olurum basından ayrılmam kafayı yerim birdahaki yapmasın diye,kaldı ki sen kızısın, kızma annene keşke yapmasaydın ama olan oldu, duydukları annen içinde travma onun bile ihtiyacı var psikoloğa, bu şüpheci tavırları seni aniden basması falan hep korumak istemesinden acaba başka kötü seyler yapıyormudur diye düşünmesinden, evet annen senin iyileşmene izin vermiyo ama oda şimdi kötü bence hiç kızma
Maddi durumunuz iyiyse bu siğil konusunu sen aç bir an evvel yoksa susmaya devam et dahada üzülmesin

Anne yapımız aynı hatta benim annem kadar sinirli olabiliceğini tahmin etmiyorum annem tedavi de gördü çünkü.Aynı şekilde hayatımdaki insanda seninkinden sadece 3-4 yaş falan küçük yani aramızdaki yaş farkı hemen hemen aynı.Bak bu sadece senin elinde annenle arandaki o ilişkiyi az çok tahmin edebiliyorum ama ne kadar istemesen de sana rol yapmanı öneririm annem benden nefret ediyodu uzun zamandır ama kendimi zorladım rolde olsa gittim yanına öptüm hediye aldım temizlige yardım ettim yanına yattım bunları yaparken o bile bana kandırma ne çıkarın var dedi ama zorlaya zorlaya kendimi kabul ettirdim.Şimdi diyosun ki bunları yapamam anlamaz aramızdaki ilişki böyle değil evet ilk başlarda anlamıyolar oturup yüzlerce kez konusmusumdur birinde anlamıcak ikisinde anlamıcak ama sen ısrarla kendini düzelttigini gösterirsen anlamaya başlıyorlar.Bi de biraz içinde yaşıyorsun bak eminim annen bu kadar üzüldüğünü bilmiyo gururundan gösteremiyosun ya da bişey dicek diye çünkü benim annem agladıgımı görse bile sinir krizi geçirip üstüme geliyodu ama bu kadar üzgün oldugunu bilse yani biraz sende zincirlerini kırıp ona en azından sduygularını gösterek pişman oldugunu göstererek başlasan o konulara çok girmeden kendi duygularını belli etsen ilk başta çok kızıp gıcık olur ama zamanla inan yumusucagına eminim.Bu arada bak emin ol 36 yaşındaki bi insanda hpv bi dönem geçirmiştir istediği kadar temiz olsun siğil yapmayanı kapmıştır vs orası ayrı bilemezsin beni dışarıdan görsen bu kız bunları mı yaşamış onda asla böyle bişey olmaz dersin yani bu dışarıdan anlaşılmıyor karşındaki insanda ne çıkar Allah bilir ki tabiki inşallah yoktur ama emin ol sen 36 yaşındaki ortalama bi erkekten daha temizsindir.40 yaş olsa asla derim ama 36 yaş ve aynı meslek grubundaysanız tabiki de kabul edilebilir benim erkek arkadasımla yaş farkımda fazla ama görsen ben onu idare ediyorum .Erkek arkadas konusunda ise endişelenme eminim ailen şimdi kızgın olsa da ileride onun iyi bi insan oldugunu görünce kabul edecektir.Ama ilk önce kendini düşün en önemlisi sensin kendi psikolojin için annenle aranı düzeltmen lazım hep bunu aklına getir ve o me zaman bişey dese bunu düşün kendim için annemle aramı düzeltmek zorundayım ve sinirlenmek karşımdakinden çok bana zarar verir diye kendine hatırlat savunma moduna sakın geçme sakın sadece pişman oldugunu göster açıklama bişeyi ya da savunma sadece pişmanım kandırıldım nasıl oldu anlamadım cahilliğime geldi bi daha yapmam asla o günler geride kaldı tövbe ettim de.Bak ilk annenle aranı düzelt çok rahatlıcaksın çünkü annenle aran bozuk oldugu sürece o sana bi laf dese erkek arkadasına herkese o moral bozuklugun yansıyo ondan dolayı şuan bu asla olmaz diye düşünüyosun ama zorla kendini gülümse onu sevdiğini göstermeye çalış zorlayarak kendini

Hep diyorum birsey yasiyorsaniz arkasinda durun. Hatalarin olmus evet ama gecmise donme sansin yok hatalarina sahip cik kabullen. Senden bin kat fazlasini yasayan arkadaslarim var benim gecmisin benim tercihim begenmeyen kucuk ogluna almasin der gecerdi. Hepsi ozguveni yuksek, gercekten iyi eslere sahip evli insanlar simdi. Esleri yuzlerine vuramaz bile hayirdir sen hic bisey yasamadin mi der gecerler cunku. Hata insanlar icin pisman olmussun tovbe et dua et ama kendine guven. Adam oldurmedin kendini satmadin kendine bu kadar yuklenme. Annene karsi da bu kadar ezik olma sen kabullendikce dahada hatali oldugunu dusunecek. Ona artik yetiskin bir birey oldugunu hatalarindan ders cikardigini hissettir. Okumus dis hekimi olmus ama insanlari gecmiste yasadiklariyla degerlendirmemeyi ogrenememis adamdan da vazgec. Seni artik kimse almaz, o da dunyadaki son adam diye dusunme. 23 yasindasin dis hekimisin cogu insandan daha guzel olanaklara sahip ve belliki zekisin. Kendinin farkina var. Mesela ben kimseyle birsey yasamadim ama kendi tercihim ama yasayanada kotu gozle bakmam ve bakirelik kistasi olan bir zihniyetlede birsey yasamamis olmama ragmen birlikte olmam, erkek arkadasim ise bunu sorun etmeyen eski iliskisi kendinden bir kac yas buyuk 1 evlilik yapmis bir bayanmis ama umrunda olmamis bencede olmamali. Benim yasamamam ise onu sasirtmasinin disinda gundeme bile gelmedi. O iyi bir karakter guvenilir ve sadik biri iyi bir anne olur mu diye degerlendirir yatak muhabbetleriyle degil ve bence bakirelikle degerlendiren insanlardan cok daha guzel bir aile kuracagina eminim. İnsanlar farklidir seni boyle bir olay icin kucuk gorecek biriyle olma... sen degerlisin, akillisin, iyi bir evlatsin ve iyi bir es olacaksin ileride. Hatalarindan ders cikaran insanlar daha iyidir bosver

Ayrıca ilacını almaya gidicem ben üsküpe bikaç aya coriolus mrl bu kadar dert etme kendime almaya gidersen aldıklarımdan birininde ücretsiz sana yollarım kullanırsın özge faydaısnı görmüş

Pişman olunacaksa eğer sonradan, psikolojik sorunlara yol açacaksa çarpık ilişkiler yaşanılmayacak o zaman :)
Anneniz ya da aileniz baskıcı bundan dolayı böyle ilişkiler yaşamışsınız belli
Annenizin baskıcı tutumu ve merakı hala devam ediyor bu kadar yakalanıp durmanız bunun göstergesi
Bu baskıcı rejimden kurtulmak için bir yanlış daha yapmamanızı tavsiye ediyorum....

Canım sen pişmansın acını çektin ve bir daha olsa asla yapmıcagına eminim tövbeni et bir daha yapma dersini cıkar yoluna devam et bu gelip gecicigi bi durum artık unutmak zorundasın zamanla düzelicek gidicek ve kendini yargılama tövbe edip ,ders cıkardıktan sonra çünkü seni yalnızca ALLAH YARGILAYABİLİR, bu bir sınav atlatmak üzereyiz zoru gitti azı kaldı,Allah seni hala seviyor ki sana bir uyaro gönderdi çok daha kötüsü geridönüşümsüz başka bişey olabilirdi bu sadece hafif bi uyarıydı hepimiz için unutma Firavunun başı bile ağrımadı.
ve kınamayın çünkü kınadıgınız hiçbişey başınıza gelmeden ölmezsiniz neden mi kendimden biliyorum ? Bundan aylar önce hiç bir cinsel temasım dahi olmadan yengem bunu eşinden kaptıgında onu kınamıştım.Çok değil bikaç ay sonra yaşadıgım ilk yüzeysel bi temastan bunu kaptım .Kısacası kınadıgınız herşey başınıza büyük olasılıkla gelicek :)

Canım İnan katiller, hırsızlar bu kadar geçmişimde hata yaptım demiyordur. Bu neyin vicdan azabı. Olmasa da olurmus ama olmus artık. Adam mı öldürdün, yetim hakkı mı yedin? Zararı sadece kendine olan seyler icin bu kadar yıpratma kendini.

Her şey geçmişte kaldı. Pişmanlık yaşıyorsan bi daha aynı seyleri yapmazsın. Cok guzel bir mesleğin var elinde, Yen'i bir sehre de gidecekmişsin. Her şey yoluna girer. Yeni hayatın sana iyi gelir Eminim.

Tedavini aksatma ve geçmişim cok kirli huyundan kurtul. Sevgiline de bu durumdan cok bahsetme cunku insanlar seni en cok yaralı olduğun yerden vururlar.

Annenize bu kadar çok yakalanmanız abes gelmedi bana bazen öyle şeyler oluyor ki bu hayatta patır patır dökülüyor insan ne yapacağını, nasıl açıklayacağını şaşırıyor. O da bir anne hak veriyorum illa ki sizin için endişeleniyor siniri veya öfkesi sırf sizi çok sevdiğindendir diye düşünüyorum. Ha tepkiler belki sizi daha kötüye götürecek belki daha iyiye orasi bilinmez.

Yaş farkı biraz fazla olabilir ama genede bu hayatı siz yaşayacaksınız ileride bu adamla ciddi bir şeyler olmasının temennisinde bulunuyorsanız annenizin tepkilerini zamanla gögsünüzde yumuşatmayı başarırsınız.

Gerçekten sevdiğini hissediyorum. Çünkü hem bi abi gibi hem de sevgilim gibi. Hem korumaci hem mutlu etmek istiyo. Hayatımla ilgili aldığım kararlara müdahale etmiyo annem gibi baskıcı değil hiç bişey dayatmiyo zorlamiyo sadece fikrini söylüyor bana bırakıyor sonuçta uzulsem bile ben demiştim diyip burnumdan getirmiyor. Nasıl olacağını görmüş olduk bi daha böyle bişey olursa şöyle yaparsın tamam üzülme falan diyo. Annemin zitti hareket ettikçe galiba ona daha çok baglanacagim. Şu atamam tamamen gerceklesince de annemi biseyime laf ettirmem inşallah ama su an bu sürecin daha kaç ay süreceğini bilmediğim için çok fazla kavga etmek istemiyorum çünkü gene verdiği karşılıklar beni bunalıma sokuyor uzakta göz görmeyince gönül katlanır o da hatalarını anlar inşallah özleyince. Geçmişte yaptıklarıma tövbe ettim gündeme getirip yeni insanları şahit tutmak istemiyorum verilen fetvalarda da öyle geçiyor ama işte bi yerden duyulması ihtimali beni de korkutuyor. Belki ilerde psikiyatr ile birlikte aciklarim

Burdan gidince siğil ve psikolojik tedavime yeniden baslicam inşallah. Aynen bütün yaptığım hatalar ( ki psikiyatrim hata dememi istemiyor) hep kendime zararı olan seylerdi dediginiz gibi başkasının hayatını mahvedenler Bu kadar üzülmuyo ben de bu kadar Üzgün pişman ce tovbekarken sevgilime anlatmayı doğru bulmuyorum sonuçta onun da bi geçmişi var ve beraberken iliskimize sadakatsizlik yapmıyorum. Zaten burda da yasamicaz inşallah bi şekilde kulağına gitmez diye düşünüyorum gene de ne olacağını Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…