- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi guzelgunler777
-
Ya şu siteye bakıyorum mesela eşinden nisanlisindan sevgilisinden çeken o kadar insan var ki görüyorum karşımdaki insan öyle değil bi yanlışıni görmedim daha fazla tanımak istiyorum çünkü bu devirde düzgün insan bulmak gerçekten zor. Bu arada zaten devlet atamam çıktı annemlerden başka bi şehire. Sadece güvenlik soruşturması yapılıyorMuş son olaylardan dolayı onun bitmesini bekliyorum. Devlet atamam çıktığı için özelde geçici ise almıyorlar ben de evde annemle pineklemek zorunda kalıyorum ve zor bela kutu kutu ilaçlarla terapilerle ve erkek arkadaşım sayesinde duzelttigim psikolojim gene yerle bir oldu. Annem gerçekten çok zor bi kadın. 1 gün bile geçirmek çok yoruyor beni. Ama malesef 1 kaç ay daha burdayım. Spora başlıcam pazartesi ama orda da duracağım bi kaç saat. Gene dön dolaş gel eve. O kadar araştırdım bi tane kurs bulamadım memleketteAğlamana gerek yok. Dünyanın sonu değil. Eşinden de kapabilirdin. Bir ilişkin oldu ve kaptın. Tedavisi var tonlarca insan da da olan bir virüs. Evet olabilir. Belki kanserde olabilirsin ama merak etme bu seneler süren bir durum 6 ve 12. türün kanser yapması. Lösemi de olabilirdin karaciğer kanseride olabilirdin. Bir risk var ama henüz bir şey olduğu yok. Benimde parmağımda çıkmıştı küçükken, şimdi kanser yapsa nereden kaptım diye kendimi kahredecek değilim. Tedavi neyi gerektiriyorsa o yapılır.
Başka bir şehirde yaşama imkanın varsa değerlendir. Özellerde iş bakabilirsin kendine. Sen kendi hayatını değil annenin sana yakıştırdığı hayatı yaşıyorsun şu an. Kimsenin hakkı yok birini kobay gibi yetiştirmeye. Kaç kurtul oradan. Annenin yanından ayrılmadan hayatın düzene girmeyecek çok belli.
Anneni değil kendini dinle karar alırken.
Ya şu siteye bakıyorum mesela eşinden nisanlisindan sevgilisinden çeken o kadar insan var ki görüyorum karşımdaki insan öyle değil bi yanlışıni görmedim daha fazla tanımak istiyorum çünkü bu devirde düzgün insan bulmak gerçekten zor. Bu arada zaten devlet atamam çıktı annemlerden başka bi şehire. Sadece güvenlik soruşturması yapılıyorMuş son olaylardan dolayı onun bitmesini bekliyorum. Devlet atamam çıktığı için özelde geçici ise almıyorlar ben de evde annemle pineklemek zorunda kalıyorum ve zor bela kutu kutu ilaçlarla terapilerle ve erkek arkadaşım sayesinde duzelttigim psikolojim gene yerle bir oldu. Annem gerçekten çok zor bi kadın. 1 gün bile geçirmek çok yoruyor beni. Ama malesef 1 kaç ay daha burdayım. Spora başlıcam pazartesi ama orda da duracağım bi kaç saat. Gene dön dolaş gel eve. O kadar araştırdım bi tane kurs bulamadım memlekette
Zaten planlarım hep bu yönde ama akşama kadar yediğim içtiği m izlediğim ettiğim herseye laf ettiği için bi yerde giriyorum tartışmaya ama bugünkü konu ile ilgili serin kanlı olmam lazımTartışmaya girme oradan kurtulana kadar. Fazla muhatap olma. İl değiştirince de hemen tedavini ol.
Zaten planlarım hep bu yönde ama akşama kadar yediğim içtiği m izlediğim ettiğim herseye laf ettiği için bi yerde giriyorum tartışmaya ama bugünkü konu ile ilgili serin kanlı olmam lazım
Sen ne dersen de ben bu adamı tanıcam ailesi de kendisi de çok düzgün insanlar dedim. Bizi silersin o zaman onla evlenirsen dedi ben ne yaptığımı biliyorum artık benle böyle aşağılayıcı konuşma falan diyorum ama kendi takıntılı asagliyaci hakaret dolu tavirlarina devam ediyor. Gerçekten çok doğru Bi söz var psikologlara hiç bir zaman gerçek hastalar gitmez gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler giderKararların sözlerin net olsun ayrıca boyun eğme. Sen bir bireysin unutma bunu.
Sen ne dersen de ben bu adamı tanıcam ailesi de kendisi de çok düzgün insanlar dedim. Bizi silersin o zaman onla evlenirsen dedi ben ne yaptığımı biliyorum artık benle böyle aşağılayıcı konuşma falan diyorum ama kendi takıntılı asagliyaci hakaret dolu tavirlarina devam ediyor. Gerçekten çok doğru Bi söz var psikologlara hiç bir zaman gerçek hastalar gitmez gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler gider
Annem dediklerine karşı çıkıyorum yeri geldiğinde bagriyorum kızıyorum diye psikolojimin bozuk olduğunu zor bir okul okudum diye yipranip hasta olduğumu düşünüyor.Benim anlamadığım senin neyini tedavi ediyorlar? Yazdıkların ancak depresyon belirtisi olabilir o da annenin davranışlarından kaynaklı... Annen değişmediği sürece sana tedavi uygulamaları gereksiz.
Annen hasta olduğunu kabulde etmiyordur.
Şu altını çizdigim kısma iyi bak.Daha öncede 2 konu açmıştım. Ne zaman dibe vursam buraya geliyorum bunları konusabilecegim tek bi kimsem bile yok. Bu yıl mezun oldum ama mezun olma sürecinde çok zorluk yaşadım geçmişte de çok hatalarım olmuştu diğer konularda anlatmıştım. Okul bitirme surecimde psikiyatr a gitmiştim bütün hayatımı en ince ayrıntısına kadar yazıp psikiyatrin kendin oku rahatlarsin demesi üstüne okumuştum sesli sesli. Fakat annemin kapıda bizi dinlediğini nerden bilebilirdim. Tabi sonra olaylar olaylar. Sonra okul bitti başka bi şehirde is buldum calismaya gittim 1 ay sonra Devlet atamam çıktı gene yaşadığım yerden başka bi şehirde. Sorusturmalardan dolayi hala atamamiz gerçekleşmedi ben de bu süreçte ailemin yanındayım. İş ararken istanbulda yaşayan kendim gibi diş hekimi olan 36 yaşında bi beyle tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Onu tanidiktan sonra geçmişte yaşadığım çarpık ilişkilerden dolayi hem aşırı pişman oldum hem de ona çok baglandim. Aramızdaki yaş farkı hariç herseyiyle mükemmel bi insan. Ben de onu tanımaya Karat vermiştim. Malesef onunla görüntülü konuşurken aileme yakalandim. Anneme anlattım gecmisimden ve yaşımdan dolayi aşırı tepki verdi. 1 haftadır falan böyle devam ediyordu. Az önce telefonumda anneme başka resimler gösterirken erkek arkadaşımla yan yana resmimizi gördü 2 arkadaş gibiydik resimde samimilik yoktu ama annem onunla hiç bulusmadik saniyodu. Bana bir sürü laf saydı. Güveni iyice kırıldı. Bi sürü hakaret etti. Calismaya gene başka şehire gideceğim için tamamen korkuyo bana hiç guvenmedigini söylüyor. İlişkiyi onaylamadigini söylüyor. Bizi silersin onunla evlenirsen diyo. Çok demoralize oldum. Erkek arkadaşıma tam anlatamıyorum geçmişimi bilmediği icin. Zaten gecmisimi bilse kesinlikle benle birlikte olmak istemez. Daha önceki konumda bundan da bahsetmiştim. İşe de baslayamadim daha kaç ay sürecek bu soruşturmalar belli değil her açıdan tamamen bunaldım uzun zamandır etmediğim ölmek istiyorum lafını gene kullanmaya başladım ben düzelmeye çalıştıkça hiçbişey yakami bırakmıyor bu durum beni mahvediyo. Annemle ne yapacağımı bilmiyorum zaten aşırı takıntılı ve sinirli bi kadın sürekli gelip gidip bana aşağılayıcı hakaretler ediyogeçmişteki çarpık iliskilerimden HPV kapmistim genital bölgemde sigiller var bi an once yakılması lazım ama işe baslayamadim için param olmadigindan genel anesteziden de korktuğumdan bi türlü halledemedim annem de bildiği halde sormuyor bile üstünü kapattı aylardır ne yaptın diye sormadi çok zor durumdayım anneme hem hak veriyorum hem de içim acıyo. Bi yerlere gelmek için toplumda iyi bi yer etmek için senelerce ders çalıştım insanlar bana dışarda diş hekimiyim diye bu kadar saygı duyarken içimdeki yaşadığım utanc eziklik ve annemin asagilamasi beni mahvediyo
Gerçekten sevdiğini hissediyorum. Çünkü hem bi abi gibi hem de sevgilim gibi. Hem korumaci hem mutlu etmek istiyo. Hayatımla ilgili aldığım kararlara müdahale etmiyo annem gibi baskıcı değil hiç bişey dayatmiyo zorlamiyo sadece fikrini söylüyor bana bırakıyor sonuçta uzulsem bile ben demiştim diyip burnumdan getirmiyor. Nasıl olacağını görmüş olduk bi daha böyle bişey olursa şöyle yaparsın tamam üzülme falan diyo. Annemin zitti hareket ettikçe galiba ona daha çok baglanacagim. Şu atamam tamamen gerceklesince de annemi biseyime laf ettirmem inşallah ama su an bu sürecin daha kaç ay süreceğini bilmediğim için çok fazla kavga etmek istemiyorum çünkü gene verdiği karşılıklar beni bunalıma sokuyor uzakta göz görmeyince gönül katlanır o da hatalarını anlar inşallah özleyince. Geçmişte yaptıklarıma tövbe ettim gündeme getirip yeni insanları şahit tutmak istemiyorum verilen fetvalarda da öyle geçiyor ama işte bi yerden duyulması ihtimali beni de korkutuyor. Belki ilerde psikiyatr ile birlikte aciklarimŞu altını çizdigim kısma iyi bak.
Çünkü bu senin hedefin.
Amacına ulaşmana az kalmiş biraz daha sabret.
Annene de artik ben üniversite mezunu işi gücü olan biriyim benimle lütfen bu şekilde konusma de.
Gecmiste yaptiklarin sadece seni ilgilendirir ama ben evlenmeyi düşündüğün kişiden bunu saklamamak gerektiğini düsünüyorum hayat bu bir yerden karsına çıkar bir gün o zaman hayatın tepetaklak olur asıl.
Yaş farkiniz bence fazla ama sen mutluysan seni gercekten seviyorsa bir önemi yok.
Burdan gidince siğil ve psikolojik tedavime yeniden baslicam inşallah. Aynen bütün yaptığım hatalar ( ki psikiyatrim hata dememi istemiyor) hep kendime zararı olan seylerdi dediginiz gibi başkasının hayatını mahvedenler Bu kadar üzülmuyo ben de bu kadar Üzgün pişman ce tovbekarken sevgilime anlatmayı doğru bulmuyorum sonuçta onun da bi geçmişi var ve beraberken iliskimize sadakatsizlik yapmıyorum. Zaten burda da yasamicaz inşallah bi şekilde kulağına gitmez diye düşünüyorum gene de ne olacağını Allah bilirCanım İnan katiller, hırsızlar bu kadar geçmişimde hata yaptım demiyordur. Bu neyin vicdan azabı. Olmasa da olurmus ama olmus artık. Adam mı öldürdün, yetim hakkı mı yedin? Zararı sadece kendine olan seyler icin bu kadar yıpratma kendini.
Her şey geçmişte kaldı. Pişmanlık yaşıyorsan bi daha aynı seyleri yapmazsın. Cok guzel bir mesleğin var elinde, Yen'i bir sehre de gidecekmişsin. Her şey yoluna girer. Yeni hayatın sana iyi gelir Eminim.
Tedavini aksatma ve geçmişim cok kirlihuyundan kurtul. Sevgiline de bu durumdan cok bahsetme cunku insanlar seni en cok yaralı olduğun yerden vururlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?