Annem geçmişim ve sevgilim

Evet diyorum ya hersey üst üste geçiyor Allah siniyor insanları bi şekilde. Ama bunlara rağmen ilişkimiz bozulmuyo üstesinden gelmeyi basariyoruz ciddi bişeyler yaşamayı ikimiz de istiyoruz hatta bize kalsa hemen evleniriz ama formalite süreçler ve nasip işte biraz daha beklemek lazım demek ki. Annemin tepkilerini psikiyatrla da analiz ettiğimiz için onun yanlışına yanlışlar yaparak karşılık vermemem gerektiğini kavradigim için inşallah bundan sonra hersey iyice gidecek diye düşünüyorum ama tabi ki bi sinavdayiz ne yaşarız bilmem

eğer erkek arkadaşın bekarete önem veriyorsa gerçeği söylemelisin.
yalan üzerine evlilik olmaz.

36 yaşında bi adamın geçmişinin sizinkinden çok da farklı olacağını sanmıyorum anneniz haklı olarak korkuyor aynı hataları tekrar yapmayacağını çok pişman olduğunu belirtirsen daha rahat edersin bi kuyuya bi kere düşen bi daha düşmez çok daha rahat olmalı

Bende çok yaşadım canım biliyorum.. Annem ve nişanlım arasında kaldım aynı senin gibi nişanlımla aramda olan ama annemden gizlediğim şeyleri annem ögrendi. Allah da bizi böyle sınadı. Eskiden annem sevmezdi nişanlımı baktı ki vazgeçmiyorum oda kabullendi. şimdi mutluyuz çok şükür. Eğer nasibin de varsa olur sen canını hiç sıkma. Tek tavsiyem iyi tanı acele etme bak hergün binlerce konu açılıyor.

eğer erkek arkadaşın bekarete önem veriyorsa gerçeği söylemelisin.
yalan üzerine evlilik olmaz.
Önceki konumda belirtmistim bekaretim bozulmadi ama yüzeyel ilişkiler oldu tabi ki bu bişey ifade etmiyor sahte bi gösterge yasanmisliklari silmEZ ama gerçekten çok pişmanım aklıma geldikçe cildiriyorum avuclarimi dislerimi sıkıyorum

çarpık ilişki derken nyden bahsedıyorsun ,birde bu virüs bildimiz aıds mi ,
Dedigim gibi annem çok takıntılı bi kadın. Yaşı uygun birinde de başka bişey bahane eder. Ben doktorum diye doktor olması şart yaşı uygun olacak yakışıklı olacak mumkunse ailesi Görgülü zengin olacak parmagima alıp oynayacağım bi adam olacak vs vs onun isteği bitmez onun için bende kalbimin sesini dinlemek istiyorum

Anlatmaya çalışıyorum erkek arkadaşımı ailesini mesleklerini düşüncelerini eski hatalarimi hatirlattiginda tepki gösteriyorum tedavi oldum bitti diyorum ama gene de zamana ihtiyacı var kabullenmek için sanırım ama. Evet o yaşadıklarını inkar etmiyor saklamiyor zaten ama bişey yasamamis birini istiyor ben de bu yüzden kendim aciklayamadim belki ilerde bi psikiyatr ile birlikte aciklayacagim

annen hasta...dicektim ki geçmişini şimdi gördüm
yani annen de sen de doktora gidin de annen kontrolcülük de sana yardım edemez ki bunu anlaması lazım

hastalıgınızı nasıl kaptımız carpık ilişkılerınızden cinsel iliskıden mı? madem öyle annen nerden bılıyor

hastalıgınızı nasıl kaptımız carpık ilişkılerınızden cinsel iliskıden mı? madem öyle annen nerden bılıyor
Evet cinsel ilişki ile kaptigimi düşünüyorum çünkü sürtünme yetiyomus ama havlu hamamdan falan da geçebilirmis çok az da olsa. Annem de psikiyatr da bizi kapıdan dinleyince duymuş yazmıştım zaten yukarda

Aslinda gayet düzgünce mantikli cevaplar yaziyorsun
Bu kadar kötü seyler yasamana sebep olacak duruma nasil geldigini merak ettim dogrusu aile hayatin mi kötüydü
Kendini neden bu kadar cok tükettin ki

Aslinda gayet düzgünce mantikli cevaplar yaziyorsun
Bu kadar kötü seyler yasamana sebep olacak duruma nasil geldigini merak ettim dogrusu aile hayatin mi kötüydü
Kendini neden bu kadar cok tükettin ki
Psikiyatr desteği almam çok iyi oldu fakat ondan önce de çok mantıksız biri değildim aslında. Zaten bi kaç psikiyatr değiştirdim hep tanı annemin beni takıntılı ve depresif yaptığı yönünde ben hatalarim yüzünden kendimi sucladikca senin yerinde başkası olsa daha beter olurdu bak sen ne güzel bi yerdesine falan geliyo konu. Bu kadar carpık bi aile yapısından beklenen bi sonuç diyorlar. Daha anlatılacak o kadar çok şey var ki aslında gerçi bu özetin de durumu anlatacak nitelikte olduğunu düşünüyorum :/

Bakın şimdi çay iciyoduk babamın yanında saçma sapan bana laf vuruyor komşu cigköfte göndermiş ben de güzel yapmışlar dedim kaldırdı bana pat diye dedi ki ben ahlakli ve namuslu olduğum için beni Seviyolar gönderiyolar diyo. Tamam ben ahlaksız namussuzum sinir etti beni gene yaa. Sürekli evin içinde aksama kadar Böyleyiz oturduğu m yere izlediğim şeye yediğim içtiğimë herseye laf ediyor

Annene cok da kizma seni korumaya calisiyor ama bunu namus olayina getirmesi cok sacma sana itinayla yaklasmasi gerekir zor seyler yasamissin
Ayrica babanin yaninda sana gözdagi mi veriyor acaba hani kizdirirsan söylerim gibisinden aklim hayalim durdu ya.

Öyle birini bulabiliyorsa bize de bulsun annen. Şahsen yok öyle bir dünya. Annenin böyle şeyler istemesi için elit bir çevrede yetişmiş hali vakti yerinde biri olması lazım. Zengin zenginle evlenir ya da çok güzel/yakışıklı biriyle. Bu işler böyle.

Göz dağı için mi ne için bilmiyorum keşke babam biraz aktif olsa bu kadar pasif olmasa da annem bu kadar sacmalayamasa. Bana da kizmasina razıyım ama keşke sustursa annemi. Bize kizarken küfür ederken bagrirken doverken babam ses çıkarmaDigi için bu haldeyiz zaten

Yanlış anlamayın ama kucumsedigim için değil durumu anlatmak için söylüyorum annemin sülalesinde bi tane düzgün okuyan yok bütün kuzenlerimin derdi evlenmek küçük yaşta ve hepsi annem gibi saçma sapan küfür eder saçma sapan şakalar falan yaparlar neyse ki aynı ilde yasamiyoruz hani kendinin böyle ağzının bozuk olmasına sulalesinin böyle dengesiz olmasına rağmen benle ilgili niye böyle hayaller kuruyor merak ediyorum. Zaten öteki kız kardeşimi hiç bu kadar sikmaz 2 yıllık bi bölüm için İstanbul a gönderdiler 1 kere bile gitmediler yanına. Ne yaptığı ne ettiği belli değil ama ben diş hekimi oldum diye bütün isteklerini benim üstümde gerçekleştirmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…