ben ona soguk davranmiyorum bunlari hep kendi içinde yaşıyorum o beni aramayinca ben aradim annem boyle soyle diye anlatmaya basladim hemen lafı degistirdi dinlemedi iyi neyse tamam felan dedi ben her gun arardım hatta iki kez üç kez bile aradigim olur ama onun aklina gelmiyorum ünv okurkende hic aramazdi ben arardim hepHic normal degil de...
Belki sen ona farkinda olmadan soguk davrandigin icin trip yapiyor olabilir mi?
evet annem cokkkkkkk fazla iki abime ve gelinlerine ve onlarin cocuklarina duskun bu arada kucuk kiz kardesim var 20 yasina ona da aşırı düşkün o son besikmis oyle diyorErkek kardeşlerine çok mu düşkün? Bazı anneler vardır ya kızdan doğacak çocuk onun için pek anlam ifade etmez, erkekten doğacak torun çok kıymetlidir. O geldi aklıma. Çok gördüm böylesini.
ben ona soguk davranmiyorum bunlari hep kendi içinde yaşıyorum o beni aramayinca ben aradim annem boyle soyle diye anlatmaya basladim hemen lafı degistirdi dinlemedi iyi neyse tamam felan dedi ben her gun arardım hatta iki kez üç kez bile aradigim olur ama onun aklina gelmiyorum ünv okurkende hic aramazdi ben arardim hep
demediniz mi bunu annenize,ben öyle bir durumda sorardım ,niye çifte standart davrandığınıHatta sunu da. Belirteyim kizlar ben ozel hastane ariyorum bana ne gerek var devlette dogur diyor korkuyorum anne ilk gebeligim diyorum anlamiyor ama bizim gelinlerimiz bütün dogumlarini özel de yapti korkmasınlar diye simdide özel hastane bakiyorlar ama bana gelince kendini beğenmislik sosyetelik oluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?