ANNEM, GELİNLERİ ve BEN (yani kızı)

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Merhaba hanımlar, direk konuya gireyim malum hamilelik ve hormonlarin alt ust olmasi derken herşeye alınıyorum ve şuan takilmakta hakli miyim haksiz mi bilemedim size soruyorum.Ben ve abimin eşi ayni donem hamile kaldık annem her gun her gun olmasa da buyuk gelinimizide arar ccocuklar nasil siz nasılsınız diye bu hamile olan küçük gelinimizide ama ben onu aramasam beni anca bir haftada aramak aklina gelir geçen gun kucuk gelin doktora gitmis ayni gun bende baska doktora gittim ve annem biliyordu annem gelinimizi aramis naptin ne dedi cinsiyeti belli oldu mu nasilmis diye sorular sorarken ben doktora gittim geldim beni aramadi bekledim ertesi gun ben onu aradim ve bana sormadı bile nasilsin ne dediler diye iki gelinimizin hamileleginde de annem cok yakindan ilgilendi hep ilk andan itibaren sordu ama beni hic sormadi doktor ne dedi nasilmis demedi simdi ben annemi hic aramadım 5 gundur felan az once beni aradi onda da gayet soguk 2 dakika konustu kapatti ben mi fazla alinganim yoksa normal mi

Hic normal degil de...
Belki sen ona farkinda olmadan soguk davrandigin icin trip yapiyor olabilir mi?

Hic normal degil de...
Belki sen ona farkinda olmadan soguk davrandigin icin trip yapiyor olabilir mi?
ben ona soguk davranmiyorum bunlari hep kendi içinde yaşıyorum o beni aramayinca ben aradim annem boyle soyle diye anlatmaya basladim hemen lafı degistirdi dinlemedi iyi neyse tamam felan dedi ben her gun arardım hatta iki kez üç kez bile aradigim olur ama onun aklina gelmiyorum ünv okurkende hic aramazdi ben arardim hep

Normalde aranız nasıl peki? Zaten soğukluk varsa davranışı normal.

Erkek kardeşlerine çok mu düşkün? Bazı anneler vardır ya kızdan doğacak çocuk onun için pek anlam ifade etmez, erkekten doğacak torun çok kıymetlidir. O geldi aklıma. Çok gördüm böylesini.
evet annem cokkkkkkk fazla iki abime ve gelinlerine ve onlarin cocuklarina duskun bu arada kucuk kiz kardesim var 20 yasina ona da aşırı düşkün o son besikmis oyle diyor

işte sorun bu işaretlediğim yerde
hep böyleymiş anneniz maalesef

Hatta sunu da. Belirteyim kizlar ben ozel hastane ariyorum bana ne gerek var devlette dogur diyor korkuyorum anne ilk gebeligim diyorum anlamiyor ama bizim gelinlerimiz bütün dogumlarini özel de yapti korkmasınlar diye simdide özel hastane bakiyorlar ama bana gelince kendini beğenmislik sosyetelik oluyor anlamadim

Malesef kültürümüzde var oğlancılık... Çok acı ama kız dış kapı mandalı gözüyle bakılıyor. Sonrada yaşlanınca o sevgili gelinleri oğlanları değil kızları bakıyor. yanımda anneme oğlan torunun olsun milasın kızını gözün görmez diyen cahiller gördüğüm için Allah ıslah etsin demekten başka bişey gelmiyor elimden...

erkek çocuğuna düşkün anne modeli anladığım kadarıyla sizde aramayın

Gelinlerden sağlam bir kazık yerse sizden kıymetlisi olmaz merak etmeyin ama vakti var daha belli.

Ben olsam annem beni aramadığı sürece onu aramazdım, biraz mesafe koyunca farkı anlayamıyorsa zorla samimiyet beklemenin de anlamı yok malesef...

Haklisin ama cok takmamaya calis lutfen . Bazi anneler boyle sanirim erkek cocuklari onlar icin daha kiymetli

demediniz mi bunu annenize,ben öyle bir durumda sorardım ,niye çifte standart davrandığını

Alınganlık değil bu ben annemle günde bi kere en az konuşurum 2 3 günde hatta haftada konuşmak bize göre değil biraz anne kız ilişkiniz az gibi geldi bana

Alınganlık falan değil bariz umursamazlik.
Aklima anneannem geldi.
O da dayima ölüp biterdi annemlere de cok cektirmis.
Ne zaman dayip evlendi gelinden yuz bulamayinca annem ce teyzelerim kiymetli oldu.
Unutuldu mu? Hayır annem hala üzülür.
Bence tavrinizi koyun.ne kadar soguk davranirsa davransin.illa soracaktir ne olduğunu. Sende anlatirsin...

Kizdan olan torun haberi pek kiymetli olmuyor heyecan vs olmuyor genelde.varsada nadirdir. Ben anneme söylediğimde iyi b.k yedin demisti asla miden nasil naptin diye sormaz. Nasilsin iyimisin bitti. Boyle konularda gelinler daha kıymetli oluyor. Kv ustume titrer. Bu ikinci bebegim​

Bazi insanlar erkek cocuklarini kendilerinden, kiz cocuklarini da baskalarindan dusundukleri icin kizlarin torunu torunmus gibi gormuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…