ANNEM, GELİNLERİ ve BEN (yani kızı)

Anneniz aynı annem gibi.benim annem de mezuniyetime gelmemişti ailemden kimse yoktu ben de gitmemiştim herkes annesine babasına teşekkür mektubu okuyup sarılıp fotoğraf çektirmiş iyi ki gitmemişim kimsesiz gibi kalacaktım.ben artık bir şey beklemiyorum bence siz de beklentinizi azaltın kendi ruh sağlığınız için.ne acıdır ki bir süre sonra annenizin yeri komşunuzun yeri gibi oluyor ama sinirlenmiyorsunuz üzülmüyorsunuz zor ama kabul edin

+1
Kesinlikle katılıyorum
Roman yazarım bu konuda roman

umarım düşünceniz yersizdir ve anneniz en güzel şekilde gönlünüzü alır.
Ayrıca erkek çocuğa düşkünlüğü toplumsal sebeplere bağlayabilirsiniz ancak kızlar arası ayrımcılığa maruz kalıp bununla yüzleşmek inanın daha zor

Haklisin canım. Normal bir durum değil bu. Bu yaşından sonra konuşsan da ne kadar faydalı olur bilemiyorum. değiştiremezsin anneni. En iyisi takmamak da takıyor işte insan . Yaptıklarının farkında değiller bence.

İnsanlar özünde kendi menfaatleri için çocuk sahibi olurlar. İleride kendilerine baksın, sahip çıksın diye. Erkek evlat hani erkektir bu beklentiye cevap verme olasılığı daha yüksektir, kız ise zaten kendisi muhtaç ve zayıftir düşüncesi var bilinç altında veya bilinç üstünde. Yani erkek evlat anneyi daha GÜVENDE hissettirir. Eğer kişinin merhamet adalet gibi tasalari yoksa bu hal üzerine yaşar gider.

Haklisiniz kızlar bende takmamaya karar verdim çünkü iki gün önce kaynanam kayinbabam ve eşim aileme akşam oturmasina gittik kiz kardeşim ve hamile olan gelinimiz oturdu bütün hizmeti ben yaptim en son kahve yap dediler bende kiz kardesim yapsin dedim ve babam herkesin içinde neden kardesin yapiyor sen yapsn nolurdu diye terslemeye basladi yani neden küçücük kardesime(20 yasinda ) is yaptirdim diye ve esim bu duruma cok sinirlendi

Bir benim annem degilmis boyle tepki veren demekki :)

Genelde benim gördüğüm; kızı hamile olan anneler havalara uçar, kızının üzerine titrer, hergün sabah-akşam arar..?
ama ailenizin, size karşı tutumu bence de tuhaf.. açık açık konuşmayı denediniz mi, sorun ne diye?

Anneannemin 4 Kızı var sevmiyor seviyor sevmiyor seviyor diye sıralılar. Hadi acımasıZlık olmasın az seviyor diyelim. Annem de 3. Kızı yani sevilmeyen grupta. Maalesef böyle şeyler sıkça yaşanıyor kız erkek ayrımı olduğunu sanmıyorum olayın kabullenip buna göre yolunuzu çizin

Bence hiçbir şeyi içinizde tutmayın. Aynı bize anlattığınız gibi annenize de anlatın. En basitinden "ben ozel hastane ariyorum bana ne gerek var devlette dogur diyosun, korkuyorum anne ilk gebeligim diyorum anlamiyorsun. ama gelinlerimiz bütün dogumlarini özel de yapti korkmasınlar diye simdide özel hastane bakiyorlar ama bana gelince kendini beğenmislik sosyetelik oluyor anlamadim" deyin. Aynı bize dediğiniz gibi.

Gerçi artık doğurmuşsunuz. Ama konu ne olursa olsun bize anlatır gibi anlatın.

Aman çokta önemli değil senin ailen var artık eşin ve çocuğun bırak kim.ne hali varsa görsün annen bile olsa seni ne kadar düşünüyorsa sende o kadar düşün

sayfaları okuyamadım da

onları aradığını ve ne konuştuğunu nereden biliyorsunuz bu kadar

annen mi anlatıyor

ne bileyim ben çok aranmayı sevmem annem de kv de aramasın o kadar sık

niye onları arıyor sizi aramıyor sorusunun cevabı annenizde

bir de mesela onlar ev hanımı siz çalışıyor musunuz

mesela annem de aklıma geldi işte şunu bunu aradım ama beni aramamıştır o saatte zira ben işteyim sonra da araya bir şeyler girer unutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…