- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
+1Hayatın acı gerçeği, annelerin çocuklarını eşit sevmemesi, 35 yıllık tecrübeme göre bu konuyu sorgulamayı, birşeyler beklemeyi bırak, kendini parçalasan da seni istediğin gibi sevmeyecek ne yazık ki, saygı değer göstermeyecek. Kendi kurduğun ailene, doğacak çocuğuna odaklan, neden diye de sorgulama mantıklı ve kabul edilebilir bir cevap bulamayacaksın çünkü. Annene de o sana ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver, ne kadar arıyorsa o kadar ara. Ayrım yapılmayan insanın anlayabileceği bir duygu değil ne yazık ki.
Kizdan olan torun haberi pek kiymetli olmuyor heyecan vs olmuyor genelde.varsada nadirdir. Ben anneme söylediğimde iyi b.k yedin demistiasla miden nasil naptin diye sormaz. Nasilsin iyimisin bitti. Boyle konularda gelinler daha kıymetli oluyor. Kv ustume titrer. Bu ikinci bebegim
Hatta sunu da. Belirteyim kizlar ben ozel hastane ariyorum bana ne gerek var devlette dogur diyor korkuyorum anne ilk gebeligim diyorum anlamiyor ama bizim gelinlerimiz bütün dogumlarini özel de yapti korkmasınlar diye simdide özel hastane bakiyorlar ama bana gelince kendini beğenmislik sosyetelik oluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?