Gelinler aramadı, ilginenmesi demesinler diyeMerhaba hanımlar, direk konuya gireyim malum hamilelik ve hormonlarin alt ust olmasi derken herşeye alınıyorum ve şuan takilmakta hakli miyim haksiz mi bilemedim size soruyorum.Ben ve abimin eşi ayni donem hamile kaldık annem her gun her gun olmasa da buyuk gelinimizide arar ccocuklar nasil siz nasılsınız diye bu hamile olan küçük gelinimizide ama ben onu aramasam beni anca bir haftada aramak aklina gelir geçen gun kucuk gelin doktora gitmis ayni gun bende baska doktora gittim ve annem biliyordu annem gelinimizi aramis naptin ne dedi cinsiyeti belli oldu mu nasilmis diye sorular sorarken ben doktora gittim geldim beni aramadi bekledim ertesi gun ben onu aradim ve bana sormadı bile nasilsin ne dediler diye iki gelinimizin hamileleginde de annem cok yakindan ilgilendi hep ilk andan itibaren sordu ama beni hic sormadi doktor ne dedi nasilmis demedi simdi ben annemi hic aramadım 5 gundur felan az once beni aradi onda da gayet soguk 2 dakika konustu kapatti ben mi fazla alinganim yoksa normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?